Dodaj do ulubionych

Jaka fryzura z tego?

23.01.23, 20:37
Taka do zapuszczania? Co byście z tego zrobiły? Nie mam pomysłu 🙄
Obserwuj wątek
    • bylam.stara.mostowiakowa Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 20:39
      Nie podpowiem, ale masz bardzo ładne włosy. I kreskę.
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:49
        Kreska to zasługa tego :p
        www.notino.nl/catrice/micro-slim-waterproof-eyeliner-pencil/p-16012880/?gclid=EAIaIQobChMIvoz7t8je_AIVUaJ3Ch01yQ5WEAQYAiABEgKgLvD_BwE
      • pitupitt Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:01
        Ładnej kreski nie widziałaś...
        • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:02
          Ej, ja jestem dumna z mojej kreski! Bo ogólnie jestem w tym kiepska :p
    • milin94 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:15
      Nic bym nie robiła, zostawiła jak jest. Po co kombinować, jak się ma takie piękne włosy.
    • gr.ruuu Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:17
      Nie ruszaj, bo będzie gorzej
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:40
        Wiem 😅
        • gr.ruuu Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:43
          Za to one wołają o wlosing!
          • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:46
            No ostatnio trochę je w tym temacie zaniedbałam, fakt, ale obiecuję poprawę:p
    • kk345 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:21
      Zostaw, jest ładnie.
    • taje Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:23
      Dlaczego masz jajko sadzone na twarzy? Z tym jednym okiem wygląda trochę surrealistycznie smile

A włosy masz świetne, nic bym z nimi nie robiła.
      • obrus_w_paski Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:30
        Mnie bardziej zastanawiają te krechy na szyi.
        Włosy zostaw ale ja z tych, która zawsze nosi włosy albo rozpuszczone albo z rzadka koński ogon.
        • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:40
          Krechy na szyi to cień:p
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:41
        To chyba tost z jajkiem 😂
    • primula.alpicola Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:44
      Nic, po prostu nosiłabym te włosy.
    • mrs.solis Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:46
      Ty w koncu chcesz te dlgugie wlosy czy nie, bo juz sie pogubilam. Jesli chcesz, to zostaw je w spokoju, daj im rosnac. Odkad napisalas, ze zapuszczasz wlosy powinnas je miec juz prawie do pasa , a ty masz je ciagle tej samej dlugosci.
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:47
        No chce, ale nie chcę w międzyczasie wyglądać jak szogun :p chce mieć fryzurę z włosów a nie tylko włosy :p
        • mrs.solis Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:19
          Nie wygladasz jak shogun. Fryzure wyjsciowa masz dobra, wlosy sa pocieniowane , wiec nie beda wygladaly jak przyklap. Zostaw je na 5 miesiecy i po tym czasie dopiero idz odswiezyc fryzure. Jak bedzies chodzic do fryzjera co miesiac, to nigdy ich nie zapuscisz , bo to co odrosnie bedzie sciete. Gdybys zapuszczala wlosy z ktotkich na dlugie wtedy do fryzjera chodzi sie czesciej zeby nadac jakis ksztalt fryzurze podczas zapuszczania, a ty potrzebujesz je miec tylko troche dluzsze, wiec je zostaw tak jak sa, co najwyzej skracaj grzywke jak chcesz miec taka jaka masz.
          • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:23
            Ostatnio byłam u fryzjera we wrześniu. I potem musiałam sobie sama obciąć wiszący spod spodu ogon bo był kompletnie od czapy. Nie latam do fryzjera co miesiąc 🤷
    • conena Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:51
      Znowu masz atak?
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:53
        Nom
    • butkasuflera Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:53
      mocniejsze brwi, a tak to zostaw - ci zaraz wpadnie do głowy jakieś grzywki, cieniowanie boków, podcinanie końcówek i zaś będziesz żałować smile)
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:55
        Brwi mi nie rosną:p te na zdjęciu to i tak są lekko podmalowane :p
        • daszka_staszka Re: Jaka fryzura z tego? 25.01.23, 16:51
          Zrób sobie dobry permanentny, najlepiej u specjalistki która robi brwi osobom po chemioterapii.
    • bazia_morska Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 21:59
      Ugnieć fale, są gęste i będzie gitara.
    • niemcyy Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:15
      Ja bym zostawiła, bo ładne, ale po co to jajko, skoro niedawno na podobnym zdjęciu zasłoniłaś oczy, a ust nie?
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:19
        Tak dla jaj :p
      • gr.ruuu Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:22
        Żeby nie dało się użyć zdjęcia do reklamy: gorące mamuśki chcą cię teraz
    • bei Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:26
      Pięknaś! Włosy niech rosną, za pół roku coś zrobisz.
    • jammer1974 Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 22:40
      Nic. Ladna fryzurka jest wlasnie taka.
    • majenkirr Re: Jaka fryzura z tego? 23.01.23, 23:11
      Ładne włosy smile. Ja to bym kitkę nosiła, nie lubię mieć włosów przy twarzy.
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 07:21
        Ja nigdy nie wychodzę z domu w związanych :p
    • 35wcieniu Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 07:30
      Normalne włosy. Jak zamierzasz zapuszczać to zostaw jak są, jakiej niby innej fryzury można oczekiwac przy tej długości i przy zapuszczaniu.
      Chociaż jak wyzej- uważam że po prostu nie zapuszczasz. Podobają ci się długie ale non stop obcinasz więc chyba jednak podświadomie wolisz krótkie.
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 07:40
        Ciągle? Raz na 5-6 m-cy to "ciągle"?
        • 35wcieniu Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 07:46
          No jak tniesz więcej niż w tym czasie urosły, a sądząc po wątkach tak właśnie jest, to średnia metoda na zapuszczanie.
          Nie widać na zdjęciu w jakim są stanie, jak końcówki zniszczone to wiadomo że trzeba podciąć, ale pęd do tego żeby "mieć jakaś fryzurę" sugeruje że nie chodzi ci o długość tylko o formę.
          • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 08:01
            Ostatnie cięcie to niestety był efekt wyobraźni fryzjerki. Ja chciałam tylko trochę wycieniować, ona mi zrobiła fryzurę na gwiazdę rocka lat 80. Więc jakby ten,nie moja wina :p
            I tak, chodzi mi o formę ale nie schodząc z długości.
            • snakelilith Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:50
              Daleko ci było do gwiazdy rocka lat 80-tych, ale najwyraźniej sama nie wiesz czego chcesz. Wycieniowanie nie, długie i proste też nie, bo to drugie to prawdę mówiąc, dla twoich włosów najgorsza opcja. Fale muszą być miejsce i nie mogą być wyciągięte w dół ciężarem całości.
              A jak chcesz wycieniować tylko długości, ale końcówki mają być prosto. to mówisz fryzjerce że ma być kompaktowo, czyli bez piórek na dole, tylko długości mają być wycieniowne tak, by loki się podniosły i zawijały się wokół siebie. To nie jest trudne, tylko trzeba to zakomunikować, a nie czekać, aż fryzjerka się domyśli czego chcesz.
              Na dole masz taką fryzurę (grzywką się nie przejmuj, bo być nie musi, choć byłoby ci wygodniej, zmniejszyć przez nią objętość, bo masz kupę włosów). Włosy są lekko wycieniowne gdzieś od połowy głowy. Twoja fryzura wyglądałaby przy tym na pełniejszą, bo masz więcej włosów (a przynajmniej grubsze) niż modelka. I twoje fale są naturalne, u niej nakręcone przez fryzjera.
              W ten sposób można cieniować też włosy dłuższe, zwłaszcza ciężkie i falujące, wtedy nie leżą tak klapnięte.
              • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:54
                Ja fryzjerce pokazałam zdjęcie tego, co chciałam, więc chyba jednak wiedziałam czego chcę:p tyle, że wyszłam z czymś zupełnie innym 🤷
                • snakelilith Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:14
                  Nie wiem, co jej pokazałaś, ale jeżeli nie wiesz z pewnością, że fryzjerka jest najlepszem adresem w powiecie, to trzeba jeszcze objaśnić, czego nie ma być. Moim zdaniem nie wyglądałaś też w ogóle źle, zebrałaś nawet tu komplementy, masz jakieś fałszywe spostrzeganie rzeczywistości.
                  • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:25
                    To jak wyglądałam,to jedna sprawa, a to jak się czułam to inna. Ja takiej fryzury nigdy nawet nie brałam pod uwagę. I o ile przez pierwsze dwa tygodnie mi się nawet dość podobało, to potem zaczeło odrastać brzydko, miałam jakiś ogon spod spodu który sobie wisiał całkiem oddzielnie, nie był częścią fryzury i to sobie obcięłam sama. Fryzjerka wiedziała, że chcę zapuszczać a to zdecydowanie nie była fryzura, która w tym pomaga.
                    Tym razem pójdę do sprawdzonej fryzjerki z poprzedniego miejsca przy okazji odwiedzin u koleżanki, bo jechać 300km tylko do fryzjera mi się nie chciało:p
                    • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:39
                      A fryzjerce pokazałam to
      • marion.marion Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 23:00
        Wcale nie normalne. Geste i piekne, co wcale nie tak często sie zdarza. Dodatkowo dziewczyna ma bardzo ładną twarz. Fryzura jest bardzo korzystna na zdjęciu.
    • znowu.to.samo Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 08:42
      To jest wystarczająca długość do tak grubych włosów. Dłuższe będą ciężko wyglądać. Widze że zgarnęłaś troche z tyłu naprzód
    • piataziuta Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 08:49
      a byłaś kiedyś obcięta na jeża?
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:26
        Nope. I nigdy się to nie stanie, bo mam uszy Dumbo :p
    • bergamotka77 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:03
      Dziewczyno, ktory to już post z tym samym pytaniem? wink Chyba że chciałaś zebrać trochę komplementów na początek dnia... Nic nie rób, jest dobrze, zapuszczaj smile
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:25
        To pośrednio przez wątek bugi :p bo o ile ciuchy robiące efekt wow mam, to na łbie,mam wrażenie, że idę bardziej w stronę artystycznego nieładu zamiast fryzury seksownej profesjonalistki, lol 😂
    • lilia-anna Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:39
      Na włosach się nie znam, ale ładna babka z Ciebie (nawet z tym tostem z sadzonym jajkiem) smile
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:43
        😂 dzięki 😘
    • joyce_byers Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 09:56
      Zostaw. Ładne włosy.
    • hexella Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:05
      ciągle khadi popielaty brąz? Bo ja tym samym farbuję ale jakoś mi ciemniej wychodzi.
      Nic nie zmieniaj, jest idealnie.
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:08
        To ciemny blond ,😁
        • hexella Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:10
          a dobra, to już kumam czemu mam ciemniejszewink
    • luli321 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:12
      Oczy odsłoń! Masz piękne!
    • demodee Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 10:19
      Ja doskonale rozumiem ten problem - człowiek obciął włosy, natychmiast pożałował i teraz zapuszcza. Ale od pierwszego dnia zapuszczania do długości pożądanej trzeba jakoś przetrwać...

Ja sobie upinam niedbałe koki. Do pracy mniej niedbałe, ale jednak nie przylizane, bo mi w przylizanych niedobrze. I stosuję różne klamry i spinki, żeby to się jakoś trzymało głowy.

Może autorka też powinna o czymś takim pomyśleć?
    • milin94 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 12:22
      Według mnie Mashcaron to jedna z najładniejszych emam, worek pokutny włożyłaby na siebie i świetnie wyglądała.
      • milin94 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 12:23
        milin94 napisała:

> Według mnie Mashcaron to jedna z najładniejszych emam, worek pokutny włożyłaby
        > na siebie i świetnie wyglądała.
        * i DALEJ świetnie wyglądała
      • szarmszejk123 Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 13:00
        Wow, dzięki! Bardzo mi miło ❤️
      • marion.marion Re: Jaka fryzura z tego? 24.01.23, 23:02
        Myślę tak samo. Bardzo urodziwa kobieta.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka