Dodaj do ulubionych

Zablokowanie zaproszenia do znajomych na fb

23.01.23, 22:23
Ktoś się orientuje jak to działa? Rok temu pokłóciłam się ze znajomą, nastąpiło usunięcie ze znajomych po czym ona zablokowała możliwość zaproszenia jej przeze mnie ponownie do znajomych. Tzn nie zablokowała mojego profilu, tylko samo zapraszanie jej. Dziś z ciekawości zerknęłam na jej profil, a tam patrzę, że mogę ją zaprosić. Tzn ona zdjęla tę blokadę czy to fb sam zdjął?
PS. Jakby któraś pytała- nie, nie zamierzam jej zapraszac ponowniesmile
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: Zablokowanie zaproszenia do znajomych na fb 23.01.23, 22:26
      Możliwe, że nie zablokowała tylko Ciebie tylko w ogóle taką możliwość - co jakiś czas z takimi profilami się spotykam.
      • pomelogirl Re: Zablokowanie zaproszenia do znajomych na fb 23.01.23, 22:34
        Zablokowała tylko mnie, bo mój facet mógł ją spokojnie ze swojego profilu dodać do znajomych.
    • sueellen Re: Zablokowanie zaproszenia do znajomych na fb 24.01.23, 01:07
      Macie wspólnych znajomych?

Być może nie macie i kiedyś miała ustawione, że tylko znajomi znajomych mogą wysyłać zaproszenia a teraz zmieniła?
      • pomelogirl Re: Zablokowanie zaproszenia do znajomych na fb 24.01.23, 09:31
        sueellen napisała:

> Macie wspólnych znajomych?
        >
        > Być może nie macie i kiedyś miała ustawione, że tylko znajomi znajomych mogą wy
        > syłać zaproszenia a teraz zmieniła?

Nie, nie- ona zawsze miała tak ustawione, że wszyscy mogli ją zapraszac. Moj chłop z nią nie miał żadnych wspólnych znajomych, a mógł ją zaprosić. Mnie tylko zablokowała, a teraz jestem odblokowana.
        • sueellen Re: Zablokowanie zaproszenia do znajomych na fb 24.01.23, 20:16
          No to nie wiem. Nie słyszałam o takiej opcji.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka