Dodaj do ulubionych

Nietypowe kobiece hobby

24.01.23, 13:54
W necie jest więcej filmików z dokonaniami tej pani. Podoba mi się to!

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 14:02
      Nie znasz kobiet reperujących różne rzeczy?
      Mój kolega świetnie piecze ciasta. Nietypowy?
      • mallard Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 15:56
        aqua48 napisała:

> Nie znasz kobiet reperujących różne rzeczy?

Kilkudziesięciokilogramowe prądnice elektryczne? Nie znam

> Mój kolega świetnie piecze ciasta. Nietypowy?

Na pewno bardziej typowy, niż dziewczyna szarpiąca się z pordzewiałym żelastwem, ale jak pisałem podoba mi się to, a nawet trochę fascynuje! 😉
    • te_de_ka Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 14:09
      Żeńszczina traktarist😁 tylko jeszcze powiedzcie ludzie, co ta kobicinka wyprodukowała?
      • mallard Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 15:52
        te_de_ka napisał(a):

> Żeńszczina traktarist😁 tylko jeszcze powiedzcie ludzie, co ta kobicinka wyprod
        > ukowała?

Wyremontowała prądnicę.
    • bi_scotti Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 14:32
      Ale dlaczego nietypowe? Moja matka zawsze naprawiala wszystkie domowe urzadzenia elektryczne, hydrauliczne, mechaniczne - miala smykalke do "precyzji" i "detalu", podobnie zreszta jak jej matka smile Wiadomo, jak trzeba bylo cos ciezkiego podniesc, przesunac, przytrzymac, to facet byl proszony o pomoc ale zapewne sa i nieduzi mezczyzni, ktorzy w takich okolicznosciach tez prosza wink
      Tesciowa mojej dobrej znajomej jest juz na emeryturze i gdy tylko na te emeryture przeszla zajela sie hobbystycznie robieniem mebli - teraz, po kilku latach, jest wrecz artystka w tym hobby - robi naprawde piekne i skomplikowane rzeczy ale najpiekniesze robi komody/dressers! Nietypowo? A kto to decyduje, co jest typowe? Cheers.
      • ajaksiowa Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 15:18
        Bi,jak ja kocham kobitki jak Twoja Matka 🤩🤩🤩
      • pani_tau Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 16:55
        Kim jesteś i co zrobiłaś/zrobiłeś z bi_scotti?
        • suki-z-godzin Re: Nietypowe kobiece hobby 25.01.23, 11:06
          Zapomniala, ze ma wtracac angielskie slowa. Life.
    • bazia_morska Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 17:53
      Żenujacy wpis.
      • mallard Re: Nietypowe kobiece hobby 25.01.23, 08:24
        bazia_morska napisała:

> Żenujacy wpis.

Bo?
        • ajaksiowa Re: Nietypowe kobiece hobby 25.01.23, 09:04
          Ematkowe tłuki w natarciu ,wy nie jesteście źadnymi feministkami tylko babami nienawidzącymi facetów(powody pewnie są ciekawe wink )
    • leosia-wspaniala Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 18:52
      Dziaders alert.
    • chococaffe Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 18:55
      To prawie tak jak ty, nietypowe meskie hobby- aktywność na forum emamasmile
      • mallard Re: Nietypowe kobiece hobby 24.01.23, 20:37
        chococaffe napisała:

> To prawie tak jak ty, nietypowe meskie hobby- aktywność na forum emamasmile

No dokładnie! 🙃
      • katriel Re: Nietypowe kobiece hobby 25.01.23, 09:20
        > nietypowe meskie hobby- aktywność na forum emama

O, i to jest świetna odpowiedź!
        Bo nie ma co wsiadać na Mallarda, że wcale nie takie nietypowe i że każdy zna kobietę reperującą. Owszem, zdarza się i całkiem możliwe że każdy zna chociaż jedną taką, ale co by nie powiedzieć, statystycznie takie hobby jest jednak bardziej typowe dla facetów. Nie ma co temu zaprzeczać, ale też nie ma co wydziwiać i robić sensacji z tego, że mamy akurat do czynienia z przedstawicielką mniejszości złotych rączek płci żeńskiej. Niezaleznie od tego, czy wydziwianie idzie w kierunku "fuj, to nie jest zajęcie dla kobiety, zabierzcie jej to żelastwo" czy "o ja cie, popatrz, ale fajne, dziewczyna mechanik". I akurat Mallard powinien to rozumieć, bo chyba by nie chciał, żeby pod każdym jego postem, zamiast merytorycznych odpowiedzi, pojawiało się kilka(naście) wpisów w duchu "ej, dziewczyny, popatrzcie, jakiś facet pisze na naszym forum! dziwne trochę, ale nawet mi się to podoba".
        • teodor-k Re: Nietypowe kobiece hobby 25.01.23, 10:54
          Damskie forum dla kobiet ,męskie dla facetów .Jeszcze inne dla odmiennej orientacji ,ogólnie Polska dla Polaków . Niektóre kobiety mają problemy psychologiczne w kontaktach z mężczyznami .Albo są po przyjęciach lub przeszły traumę .
    • mallard Re: Nietypowe kobiece hobby 25.01.23, 10:26
      Ta dziewczyna jest niesamowita po prostu!

Tekst linku

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka