Dodaj do ulubionych

A może ceremonię Kakao? :D

24.01.23, 18:22
Czy któraś z ematek byłaby zainteresowana? big_grin Specjalnie dla was skopiowałam opis działania tego niezwykłego ceremoniału. Chciałybyście doznać głębokiego relaksu podczas ceremonii Kakao? suspicious

www.pudelek.pl/tamara-gonzalez-perea-oferuje-swoim-wyznawcom-ceremonie-kakao-i-kapiel-w-dzwiekach-uzdrowicielka-sporo-sobie-za-to-liczy-6859058144127648a
...Ta transformująca podróż rozpocznie się od przyjęcia Ceremonialnego Kakao, po czym podczas magicznej kąpieli w dźwiękach gongów, mis tybetańskich i innych instrumentów doznasz głębokiego relaksu - brzmi opis. Ten relaks jest niezbędny, żeby medycyna Kakao mogła z Tobą głęboko pracować. Następnie dzięki praktyce tańca intuicyjnego poruszysz zastałe blokady i podniesiesz swój poziom energii i sił życiowych...
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:30
      Biznes doskonały!
    • chococaffe Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:32
      Po ile to kakao?big_grin
      • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:34
        550 za sesję big_grin
        • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:36
          Może więcej szacunku, co? Pisze się Kakao!
          • szmytka1 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 09:46
            A mój syn nie umie powiedzieć kakao i jak ma chęć wypic, to prosi: mamo, zrob mi kał kał. To dopiero brak szacunku 😅
        • chococaffe Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:40
          To taniocha!
        • samawsnach Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:43
          heca7 napisała:

> 550 za sesję big_grin
          >Nie wprowadzaj w błąd! Plus Ceremonialne Kakao za 122 zł.
    • daszka_staszka Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:34
      O ceremonii kakao nic nie wiem, ale kąpiel w dźwiękach bardzo pomaga na stres i napięcia mięśni nim spowodowane
    • abecadlowa1 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:37
      Bardzo lubię ceremonialne kakao. Przygotowujemy je w domu, jest nieporównywalnie smaczniejsze niż proszkowane odtłuszczone. A gongi i misy działają na mnie niezwykle relaksująco.
      Można zażywać tych przyjemności znacznie taniej. Polecam
      • chococaffe Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:42
        Też lubię kakao (nie mylić z proszkiem czekoladopodobnym). I wiem jakie dźwięki mnie relaksują.

Czyli oszczędzam. Niniejszym dorzucam ceremonialne kakao do listy "nie piję, nie palę, nie chodzę na botoks, ojeju, ale oszczędziłam. Oszczędziłam, a więc mogę.... tralala"
        • abecadlowa1 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 19:41
          W czasach inflacji trza oszczędzać 👍
      • bananananas Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 13:09
        abecadlowa1 napisała:

> Bardzo lubię ceremonialne kakao. Przygotowujemy je w domu, jest nieporównywalni
        > e smaczniejsze niż proszkowane odtłuszczone.

Czy masz na myśli takie kwaskowe w smaku? Kupiłam ostatnio, no i ta kwaśność mi coś nie chce zacząć pasować. Na razie używam do wypieków.
        • abecadlowa1 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 18:05
          Moje jest głęboko gorzkie i tłuste. Odmiana criollo. W sztabkach. Trzeba je gotować. Szkoda by mi go było do wypieków.
          • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 06:52
            Gotujesz w wodzie czy w mleku? To "głęboko gorzkie" mnie nie zachęca, prawdę mówiąc. Może znasz jakieś łagodniejsze odmiany?
            Jeszcze nie próbowałam tego w sztabkach, kupuję pełnotłuste w proszku.
            • abecadlowa1 Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 08:56
              Gotuję na wodzie lub "mleku" owsianym. Pisząc głęboko gorzkie nie miałam na myśli intensywnej goryczy tylko raczej taki głęboki jakby wytrawny smak. Moje miłujące słodycze dzieci powiedziały, że to najlepsze kakao jakie w życiu piły.
              • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 09:00
                Ooo, to zachęca! Dzięki!
                • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 27.01.23, 11:53
                  Zainspirowałaś mnie, kupiłam (Trinitario z Dominikany), zrobiłam. Bardzo dobre, sycące, tylko musiałam osłodzić, bo jak posmakowałam bez słodzidła, to mnie wykręciło.
                  Tych różnych duchowych atrakcji, o których czytałam, nie odnotowałamwink
                  • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 27.01.23, 13:34
                    Pewnie za mało zapłaciłaś 😂😂
                    • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 27.01.23, 13:46
                      Ja po prostu wypiłam kakaowink A u Tamary masz Kakao+

-otworzysz serce i połączysz ducha z ciałem
                      -udrożnisz naturalny przepływ twojej energii
                      -przywrócisz stan wzorcowej równowagi
                      -otworzysz wrota do duszy i intuicji
                      -wzmocnisz połączenie ze swoim wewnętrznym widzeniem
                      -poruszysz zastałe blokady
                      -podniesiesz swój poziom energii i sił życiowych

Przyznasz że te pięć stówek to jakieś żałosne grosze, jak za to wszystkobig_grin
                      • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 27.01.23, 14:40
                        Ja nie jestem taka bogata jak standardowa ematka i za te 5 stówek wolę pojechać na cały weekend z jogą, medytacjami, ćwiczeniami uwaznosci i pełnym wyżywieniem smile
                        • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 28.01.23, 19:20
                          A gdzie są takie weekendy w takiej ładnej cenie? Pojechałabym z Tobą, marta.graca!
                          • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 28.01.23, 20:08
                            W ubiegłym roku wiosną na Jurze Krakowsko- Częstochowskiej smile Jesienią było trochę drożej, ale za to dłużej, bo zaczynało się w czwartek.
                            • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 28.01.23, 20:11
                              Chcesz ze mną jechać? Daj znać jak znajdziesz🙏
                              • mid.week Re: A może ceremonię Kakao? :D 28.01.23, 20:13
                                Ja ostatnio widzialam jakies babskie zloty w tym klimacie za 100 - jednodniowe spotkanie.
                              • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 29.01.23, 09:39
                                No pewnie! Dam cynka mailowo, jak będzie już znany termin ( nie wiem, czy w obliczu rosnących cen w tym roku zakwaterowanie nie będzie droższe, ale jest tyle zajęć, że wg mnie i tak się opłaca).
    • majenkirr Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:43
      A ja myślałam, że to jakieś zboczeństwo, ta ceremonia kakao 😂😂
      • jednoraz0w0 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:05
        Ja też 🙈
      • cojapaczem Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:57
        ja też sad co za rozczarowanie sad
      • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:21
        Opis jest mylący, prawda suspicious
        • hanusinamama Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 22:53
          Prawda!!
      • ginger.ale Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 18:44
        majenkirr napisała:

> A ja myślałam, że to jakieś zboczeństwo, ta ceremonia kakao 😂😂
        >

Wątku o murzynku i rakiecie się zachciało 😹
    • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:44
      Nie wszyscy są zwolennikami głębokiego relaksu podczas ceremonii kakao wink Niektórzy i niektóre wciąż boją się spróbować.
      • beneficia Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 19:30
        To się zrelaksuj i przyjmij.
        • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:58
          nie wiesz co dobre 😀
          • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:21
            bialyhenio napisał:

> nie wiesz co dobre 😀

A ty wiesz? suspicious tongue_out
            • 1matka-polka Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:31
              heca7 napisała:

> bialyhenio napisał:
              >
              > > nie wiesz co dobre 😀
              >
              > A ty wiesz? suspicious tongue_out
              >
              >

Wie, bo regularnie przyjmuje w kakao.
              • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:53
                Matek polek ty to byś akurat chciał kakałko
            • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:52
              Każdy kto popróbował kakao ten wie jakie to dobre 🤪
              • beneficia Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 08:58
                No proszę, bywalec lubi brać w dupkę, kto by się spodziewał takich zwierzen tu na forum?
                • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 09:43
                  To może być drugi "anal za sukienkę" na tym forum suspicious
                  • 1matka-polka Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 10:04
                    heca7 napisała:

> To może być drugi "anal za sukienkę" na tym forum suspicious
                    >

I będzie, tak samo należałoby przypomnieć, ze bywalec lubi saneczkować w hotelowych łazienkach, czyli ma niedomknietą fazę analną, a wiec zatrzymał sie w rozwoju na poziomie trzylatka...

"Dziecko przez trening czystości uczy się powstrzymywania spontanicznej defekacji[1].

Rygorystyczne przykładanie uwagi przez rodziców do treningu czystości np. dziecko ma zaparcia, przetrzymuje ból i napięcie (retencja (psychologia)), może skutkować rozwojem m.in. negatywizmu, uporu, skąpstwa, okrucieństwa np. sadyzmu oraz zatrzymywania ponad normę swoich myśli i rzeczy[1]."
                    • 1matka-polka Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 10:04
                      pl.m.wikipedia.org/wiki/Faza_analna
                    • lella_two Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 13:04
                      Problem z nim jest taki, że właśnie nie zatrzymyje swoich myśli🤷‍♂️
                      • 1matka-polka Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 13:40
                        W rzeczywistosci pewnie siedzi cicho w tej swoje stróżówce, a ulewa na forum. 🤷‍♀️
                        • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 15:51
                          Ja w przeciwieństwie do ciebie nie udaję kobiety na forum i nie lubię chłopaków.
                • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 10:49
                  Beneficia, chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi bo ja mówię o napoju mlecznym a nie częściach ciała, natomiast jak już przyjdziesz, ale będziesz spragniona to Cię poczęstuję.
                  • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 18:11
                    Nie wyobrażam sobie tego. Ty masz podobno żonę i trójkę dzieci. Już to widzę jak żona wraca objuczona siatami, z roboty, z dwójką dzieci z przedszkola i trzecim ze szkoły a ty z obcą babą w kuchni kakao pijesz tongue_out Prawdopodobnie dojdzie wtedy do aktu przemocy w którym białyhenio zmieni się w pobitego henia tongue_out
                    • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 23:19
                      E, po tylu wspólnych latach to nie bedzie zazdrosna ze wypije beneficii kakao albo ona wypije moje. Jak bedzie chciała to się dołączy … do picia kakaa!
                      • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 23:20
                        poza tym moje szkolne dzieci same wracają ze szkoły
                        • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 23:44
                          a Ty Heco, wysłałaś córkę do Holandii. Holendrzy jak wiadomo lubią głęboko zanurzyć się w kakao. Nie boisz się ze córka pije teraz kakao jakiegoś Holendra?
                          • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 07:30
                            A ty skad wiesz tak dobrze co lubią Holendrzy? 😅😜
                            • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 08:01
                              Heca. Serio?
                              • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 08:16
                                primula.alpicola napisała:

> Heca. Serio?

To było pytanie retoryczne 😉
                                • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 08:19
                                  Nie, ja ogólnie o ćwierkaniu z tym (...). Nie przestaje mnie to dziwić, ale ok, każdy może gadać z kim chce.
                                  • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 08:22
                                    To chyba pierwszy wątek, w którym to zrobiłam. I nie zamierzam mu więcej odpowiadać...
                                    • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 12:55
                                      Heco, dajesz się innym kontrolować? z kim możesz rozmawiac a z kim nie? 🤔
                            • bialyhenio Re: A może ceremonię Kakao? :D 26.01.23, 08:11
                              heca7 napisała:

> A ty skad wiesz tak dobrze co lubią Holendrzy? 😅😜

Tak słyszałem ze oni lubia ten sport 😂🤪
                              Na szczescie jak byłem w Holandii to z żadnym Holendrem nie rozmawiałem - tylko z Holenderkami…
    • woman_in_love Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:53
      W kakao, to robi i to bez wazeliny, swoich klientów ta dziwna pani.
      • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:55
        I tak to tańsze niż chińskie czaszki po 1200 wink
    • mid.week Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 18:56
      Chyba dziala bo Tamara wyglada na zrelaksowaną
    • thea19 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 19:48
      Chciałabym coś napisać o tej ceremonii ale nie wiem, czy to nie zbyt wulgarne
      • 7katipo Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 08:54
        Jeśli myślisz o tym, co ja, to tak, zbyt 🤗😝
    • pyza-wedrowniczka Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 19:52
      Ja tam bardzo lubię ceremonię Kakao. Ulubiony kubek, kocyk, książka. Mogę też dorzucić muzykę.
      • szare_kolory Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:06
        A nie wiem czy to właśnie nie jest kakao bezceremonialne 😀
        • chococaffe Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:23
          big_grin
        • pyza-wedrowniczka Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:24
          Nie no, podchodzę do picia kakao bardzo poważnie!
    • gr.ruuu Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:03
      Niestety kojarzy mi się z kakaową księżniczką Vegi
    • ga-ti Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:08
      A mnie te wszystkie misy, gongi, dzwoneczki, drgające patyczki itp. drażnią, a już relaksacyjne muzyka z yt wkurza konkretnie.
      Może mi kakaa trzeba?
      • hanusinamama Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 22:54
        Ewidentnie...masz rozstrojenie nerwowe, za mało magnezu....kakao potrzebne. Ale moze być takie z LIdla smile
        • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 23:07
          No co ty! Takie za kilkanaście złotych nie działa wink
          • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 08:49
            Jasne, że działa! Nie ma nic lepszego na ciężki dzień, niż kakałko 😊
            • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 09:44
              Mam nadzieję, że nie zgubiłaś przyimka "w" big_grin
              • borsuczyca.klusek Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 09:50
                heca7 napisała:

> Mam nadzieję, że nie zgubiłaś przyimka "w" big_grin
                >

Zboczeństwo 🙄
              • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 09:55
                To już zależy od upodobań smile
                • primula.alpicola Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 12:27
                  marta.graca napisała:

> To już zależy od upodobań smile
                  >

Dla Borsuczycy wszystko jest zboczeństwem, ja już przywykłam.
                  • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 18:40
                    Ale są też inne forumki smile
              • m_incubo Re: A może ceremonię Kakao? :D 28.01.23, 22:57
                Przez chwilę miałam wrażenie, że trafiłam na forum wizażu w 2003 roku.
                Naprawdę cię takie eee... żarty bawią? Do tego własne?
    • sueellen Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:12
      A nie ma ceremonialnego wina? Lepiej by mi poszedł ten taniec intuicyjny.
    • black_magic_women Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 20:51
      Uprzedziłaś mnie! W chorobie odkryłam instagramy dwóch niezwykłych kobiet "Anny Skury" i "Kasi Nast". Obie się znają, piją razem kakao, opowiadają o prawdziwym, boskim seksie i przebudzeniu duchowym na Bali. Kosmos taki, że od razu spadła mi gorączka, polecam!
    • unikotka Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:06
      Eeee... Brzmi przyjemnie 😊 Kakao, muzyka relaksacyjna i taniec. Fajnie. W sam raz na babski wieczór. Gratis.
    • glanaber Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:15
      Przeczytałam „kąpiel w dziwkach” i wpadłam w stupor.

A ta cała Tamara to kto ona jest? Nie oglądam niestety tv ani tiktoka.
      • jednoraz0w0 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:23
        Była szafiarka.
      • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:25
        Była szafiarka i była prowadząca Pytanie na śniadanie. Potem przypomniała o sobie w Sprawie dla reportera gdzie śpiewała i przyniosła kryształowe czaszki, które mają zapobiegać nowotworom. Sprzedaje je na swojej stronie za nawet 1200 zł wink Gdzie na Alii... można je dostać za kilkadziesiąt złotych sciana
        • glanaber Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:48
          Szit, czemu ja nigdy nie wpadnę na taki pomysł na złoty (albo kryształowy) biznes? Może za mało kakao pijam 😉
          • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 21:52
            Tu sobie obejrzyj Tamarę i zastanów się czy warto wink
            www.youtube.com/watch?v=Fj4wNQ7yxtg
            • glanaber Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 22:08
              Uuu, warto, oj warto. Jutro zaczynam ćwiczyć taki zaśpiew z patelnią i chochlą. Może jak go wyćwiczę, to też uda mi się sprzedać jakieś świecidełka za kupę monet.
              • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 22:11
                Nie masz serca dla sąsiadów! big_grin Ale niech wytrzymają, ostatecznie będą mieszkać obok przyszłej celebrytki i soul coucha wink
                • glanaber Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 06:43
                  Sąsiedzi toby chyba docenili, że kąpiel w dźwiękach za darmo dostają 😆
                  • heca7 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 08:49
                    Ale tylko po kubku drogiego kakao wink A najlepiej jakby to kakao było z rozgrzewającą wkładką wink
          • jednoraz0w0 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 16:26
            Wiesz na taki pomysł to łatwo wpaść, ani ona pierwsza ani ostatnia. Tylko to co jest trudne to wyzbycie się poczucia obciachu żeby to zrealizować, firmując własną twarzą i nazwiskiem i moc dalej patrzeć w lustro.
            • glanaber Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 17:51
              Nie no, patrząc w lustro widzi się $$$, a to dużo ułatwia.
              Co jest naprawdę niezwykłe, to że znajdują się chętni do kupna takiego g… w pozłotce.
    • lauren6 Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 22:18
      Podziękuję. Mało rzeczy działa mi tak na nerwy jak te gongi i misy tybetańskie.
      • ga-ti Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 23:11
        Ha, a mnie wyżej wyjaśniono, wk.rwiasz się, bo masz za mało magnezu, kakao magnez podnosi. A więc rytuał w sam raz dla Ciebie i dla mnie big_grin
    • tryggia Re: A może ceremonię Kakao? :D 24.01.23, 22:49
      A.ja lubię ceremonie kakao i przyjemne dźwięki. Nie płacę dużo i doświadczam rzutu serotoniny. Bardzo polecam.
    • mgla_jedwabna Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 08:44
      Od samego opisu gongów i mis w uszach mi dzwoni.
    • 7katipo Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 08:49
      Przeczytałam "kąpiel w dziwkach".
      Źle ze mną 🤭🤪
      • glanaber Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 17:48
        Ja też, patrz wyżej 😆
    • lilia.z.doliny Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 10:57
      Kocham.misy, dźwięki i dzwony!
    • memphis90 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 18:02
      To na Ceremonie Kakao już nie trzeba do Dubaju jeździć? Rany, jak to dziś wszystko pospolicieje i się wulgaryzuje…
      • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 18:34
        Może i nie trzeba, ale w Dubaju jest bardziej luksusowe, dodają ropy wink
        • memphis90 Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 19:17
          No tak, to w końcu rejon ameboz, cholery i innych biegunek bakteryjnych, to może ci szejkowie (pardon my french) ropą sr..li
          • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 25.01.23, 19:21
            Widzę, że jakieś zboczeństwa masz w głowiesmile
            • memphis90 Re: A może ceremonię Kakao? :D 27.01.23, 11:36
              Serio nie wiesz co porabiają nasze wannabe celebrytki w Dubaju i jaki to ma związek z kakao…? 😂
              • marta.graca Re: A może ceremonię Kakao? :D 27.01.23, 11:45
                Pewnie, że wiem smile Ja nawiązałam do wątku o wakacjach w Dubaju, że jest cud miód.
    • ginger.ale Re: A może ceremonię Kakao? :D 28.01.23, 17:50
      Po skończonej ceremoni kakao - ceremonia przelewu. Możliwe, że z bonusowym doznaniem zwiększenia limitu na koncie.
      Skąd się te świro- coache biorą i kto to "kupuje"?

mobile.twitter.com/SledziuStream/status/1619095437503520768

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka