sami.1 25.01.23, 14:47 ale niestety, nie mam na to 2000 zł. Jak sobie je zorganizować, mieszkając w mieście? Taką namiastkę wczasów by przy okazji schudnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sami.1 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:19 Pozostaje mi: przejść na dietę ćwiczyć chodzić na spacery aerobik na basenie... Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:26 Założyć kolejne wątaski o odchudzaniu i tradycyjnie zagryźć ciasteczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:10 Zakochaj się 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:30 Jeść mniej i rozsądniej możesz zacząć w absolutnie każdej chwili, ćwiczyć, choćby z yt, też. To całkowicie za darmo. Poza tym możesz: chodzić na spacery (kąpiel leśna, przytulanie się do drzew, kąpiel w dźwiękach ptasich treli, grounding- ściągasz buty i skarpetki i chodzisz po tym lesie boso; Ty wiesz, ile za to trzeba płacić takim Tamarom?!), masować się szczotką, zrobić peeling wszystkiego, robić sobie przyjemne pachnące kąpiele (albo z solą, czy innym kozim mlekiem), wmasować w siebie olejek, przeprowadzić dwumiesięczną kurację pyłkiem kwiatowym (polecam ten z pasieki Rodziny Sadowskich), itp. Wiem, że niektóre nie wyglądają odchudzająco, no ale. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:42 Ile schudniesz w tydzień nad morzem na wczasach odchudzających niby? Potem wrócisz i jajo będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sami.1 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:59 eriu napisała: > Ile schudniesz w tydzień nad morzem na wczasach odchudzających niby? Potem wróc > isz i jajo będzie. Bardziej tutaj chodzi o takiego kopa do odchudzania - aby w ogóle zacząć.a potem to już jakoś pójdzie bo będą pierwsze efekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 16:02 Jakbyś się zastosowała do choćby 1/5 rad które dostałaś w poprzednich wątkach, m. in. tym z durnymi pomysłami głodówek, to już byś miała efekty. Na miejscu i za darmo. Czas i tak upływa, za kolejny tydzień założysz kolejny wątek i kolejny i w dniu w którym mogłabyś osiągnąć swój cel dalej będziesz się zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:05 Moja mama była i mało kto brał udział we wszystkich ćwiczeniach, jedzenie było pyszne i spokojnie można było chodzić na miasto na drinki Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 16:00 Zorganizuj zbiórkę. Jak dobrze zabajerujesz, to pewnie zbierzesz więcej, niż potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:05 Raczej trafi na fanpage: Cebula że zrzutka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 16:23 wykup nocleg gdzies na totalnym zadupiu bez sklepu w okolicy, dojedz tam pociagiem plus pieszo kawal drogi, spakuj jedzenia tyle ile ci sie zmiesci do plecaka . To bedzie taka namiastka wczasow odchudzajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:06 Po co pakować jedzenie? Co sobie upoluje, to zje Odpowiedz Link Zgłoś