Dodaj do ulubionych

Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem

25.01.23, 14:47
ale niestety, nie mam na to 2000 zł. Jak sobie je zorganizować, mieszkając w mieście? Taką namiastkę wczasów by przy okazji schudnąć?
Obserwuj wątek
    • sami.1 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:19
      Pozostaje mi:

przejść na dietę
      ćwiczyć
      chodzić na spacery
      aerobik na basenie...
      Coś jeszcze?
      • 35wcieniu Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:26
        Założyć kolejne wątaski o odchudzaniu i tradycyjnie zagryźć ciasteczkiem.
      • zolza670 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:10
        Zakochaj się 🙂
    • primula.alpicola Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:30
      Jeść mniej i rozsądniej możesz zacząć w absolutnie każdej chwili, ćwiczyć, choćby z yt, też. To całkowicie za darmo.

Poza tym możesz: chodzić na spacery (kąpiel leśna, przytulanie się do drzew, kąpiel w dźwiękach ptasich treli, grounding- ściągasz buty i skarpetki i chodzisz po tym lesie boso; Ty wiesz, ile za to trzeba płacić takim Tamarom?!), masować się szczotką, zrobić peeling wszystkiego, robić sobie przyjemne pachnące kąpiele (albo z solą, czy innym kozim mlekiem), wmasować w siebie olejek, przeprowadzić dwumiesięczną kurację pyłkiem kwiatowym (polecam ten z pasieki Rodziny Sadowskich), itp. Wiem, że niektóre nie wyglądają odchudzająco, no ale.
    • eriu Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:42
      Ile schudniesz w tydzień nad morzem na wczasach odchudzających niby? Potem wrócisz i jajo będzie.
      • sami.1 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 15:59
        eriu napisała:

> Ile schudniesz w tydzień nad morzem na wczasach odchudzających niby? Potem wróc
        > isz i jajo będzie.

Bardziej tutaj chodzi o takiego kopa do odchudzania - aby w ogóle zacząć.a potem to już jakoś pójdzie bo będą pierwsze efekty..
        • 35wcieniu Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 16:02
          Jakbyś się zastosowała do choćby 1/5 rad które dostałaś w poprzednich wątkach, m. in. tym z durnymi pomysłami głodówek, to już byś miała efekty. Na miejscu i za darmo. Czas i tak upływa, za kolejny tydzień założysz kolejny wątek i kolejny i w dniu w którym mogłabyś osiągnąć swój cel dalej będziesz się zastanawiać.
      • marta.graca Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:05
        Moja mama była i mało kto brał udział we wszystkich ćwiczeniach, jedzenie było pyszne i spokojnie można było chodzić na miasto na drinki smile
    • imponderabilia22 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 16:00
      Zorganizuj zbiórkę. Jak dobrze zabajerujesz, to pewnie zbierzesz więcej, niż potrzebujesz
      • marta.graca Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:05
        Raczej trafi na fanpage: Cebula że zrzutka.pl smile
    • mikams75 Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 16:23
      wykup nocleg gdzies na totalnym zadupiu bez sklepu w okolicy, dojedz tam pociagiem plus pieszo kawal drogi, spakuj jedzenia tyle ile ci sie zmiesci do plecaka . To bedzie taka namiastka wczasow odchudzajacych.
      • marta.graca Re: Marzą mi się wczasy odchudzające nad morzem 25.01.23, 17:06
        Po co pakować jedzenie? Co sobie upoluje, to zje smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka