Dodaj do ulubionych

Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów?

25.01.23, 16:21
Słyszałyście o tym morderstwie w miasteczku Wilanów. Młoda prawniczka z zadrości zamordowała swojego chłopaka, bo ten chciał odejść. Na klatce schodowej zadźgała go nożem. Przedwczoraj dostała 15 lat. A najdziwniejsze było to, że matka ofiary jej wybaczyła i prosiła sąd o niski wymiar kary. Ponoć odwiedza ją w więzieniu, wspiera, nosi paczki. Tak jąk zmanipulowała morderczyni, czy z matką jest coś nie tak? Jej jedyny syn umierał w cierpieniu, a ta wspiera jego zabójczynię??
Obserwuj wątek
    • bylam.stara.mostowiakowa Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 16:50
      Czytałam o tym, też jestem zszokowana postawą matki. Jeszcze wybaczenie na łożu śmierci to bym może zrozumiała, ale ta matka o wybaczeniu to mówiła już w trakcie procesu.
      • mizantropka_20 Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 17:10
        Wybaczyć, to nie znaczy zrozumieć i zapomnieć. Wystarczy przypomnieć morderstwo Afrodyty i postawę Eleni.
    • mia_mia Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 17:01
      Może syn tak zalazł jej za skórę, że sama nie raz i nie dwa miała mordercze zamiary
      • danka88 Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 17:03
        Może jest jakaś mniszką w zaawansowanym stopniu i jej poziom samoświadomości pozwolił jej na wybaczenie
        • joana012 Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 17:34
          Może jest jej wdzięczna że usunęła go z ziemskiego padołu. Trochę to tak wygląda
        • mia_mia Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 17:41
          Raczej wiedziała, że nie wychowała anioła, a kogoś kto mógłby krzywdzić ją i innych. Taka jest moja interpretacja, oczywiście czysto teoretyczna.
          • segregatorwpaski Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 21:51
            Tylko we w tym przypadku świadkowie: współpracownicy, znajomi, sąsiedzi mówili o kłótniach pary, które prowokowała dziewczyna, była chorobliwie zazdrosna, krzyczała, używała wulgaryzmów i ponoć przemocy fizycznej także, miała obsesję na punkcie tego chłopaka.
    • tymianek21 Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 22:07
      O zachowaniu matki tego zamordowanego chłopaka przeczytałam kilka dni temu i już kilka razy rozmawiałam o tym z najbliższymi bo jej postawa jest dla mnie niezrozumiała.
      Ktoś podał przyklad Eleni ale ona przebaczyła po kilku latach kiedyś o tym czyrałam w wywiadzie.
      Tutaj matka zamordowanego syna odwiedza morderczynię, prosi o łagodny wyrok, próbuje wytłumaczyć!
      Szok! Może dostała pieniądze?
    • iwles Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 22:14

Myślę, że działa na wyparciu.
      I może jest jej z tym łatwiej. Może też być na silnych tabletkach.
      • tymianek21 Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 25.01.23, 23:07
        Iwles też myślałam o tabletkach , lekach ale myslałam że one hamują płacz, regulują sen. Ale tu jest coś więcej : ona odwiedza morderczynię której nawet wcześniej nie znała.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Karolina-morderczyni z miasteczka Wilanów? 26.01.23, 10:18
      Tak jak nie zrozumię Eleni, tak nie rozumiem tej baby.
      Jedynie bylabym w stanie ogarnąć sytuację gdyby ten chłopak był psychopata który znęcał się nad matka a jego smierc to też uwolnienie rodzica od ciężaru.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka