daniela34 Re: Zagadkowa niedziela :D 29.01.23, 12:27 Dlaczego ta pani ma gołe ramiona w kościele??? Mnie w topie z taką samą górą nie wpuszczono do katedry w Budapeszcie i Stefania mi tłumaczyła kilka dni temu, że zakrycie ramion nie boli. Czy bolało tę panią? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zagadkowa niedziela :D 29.01.23, 12:47 To zupełnie inna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Zagadkowa niedziela :D 29.01.23, 12:56 To pewnie zwykły kościół, a do tego ślub. Jakby zakryła ramiona ślubu by nie było i żyliby w grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Zagadkowa niedziela :D 29.01.23, 12:48 To pierwsze to z filmu "Ukryte działania", zdaje się? Bardzo mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Zagadkowa niedziela :D 29.01.23, 12:53 I, aktualnie ukryte działania bedo jak znalas! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Zagadkowa niedziela :D 29.01.23, 13:13 Zagadkowa niedziela - ciekawe, czy na weselu państwa Jurków grano "Windą do nieba"? Wreszcie jakieś wesele, na którym miałoby to sens. Odpowiedz Link Zgłoś