trzynastego 29.01.23, 12:23 doroslosci? I ile to trwalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Łyżwy - kto nauczyl sie jazdy w 29.01.23, 12:31 Ja się nie nauczyłem. Nauczyłem się jazdy na nartach (chociaż trudno to nazwać jazdą ale przynajmniej trzymam pion i jestem w stanie zjechać z góry na dół w jednym kawałku); na łyżwach w ogóle sobie nie radzę i zaprzestałem już prób. Odpowiedz Link Zgłoś
falka108 Re: Łyżwy - kto nauczyl sie jazdy w 29.01.23, 12:35 Mój mąż się nauczył, ale do tego był potrzebny pingwin i dziecko (dla kamuflażu, że pingwin niby dla dziecka). Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Łyżwy - kto nauczyl sie jazdy w 29.01.23, 12:40 Ja. Dobrze po 40. Kilka godzin na lodowisku mi to zajęło, ale też nie robię nie wiadomo czego: ot, jeżdżę jodełką do przodu, w kółko, do tyłu przy bandzie na razie, umiem zmienić kierunek jazdy i obrócić się kilka razy wokół własnej osi. Tyle. A, no jeszcze beczkę umiem. Przeplatanki się dopiero uczę. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Łyżwy - kto nauczyl sie jazdy w 29.01.23, 13:05 Ja. Trwało raczej krótko. Jeżdżę średnio, ale podstawową technikę załapałam dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Łyżwy - kto nauczyl sie jazdy w 29.01.23, 13:37 Dziś miałam mieć pierwszą lekcję ale dziecko się rozchorowało i nie idziemy. Odpowiedz Link Zgłoś