lisciasty_pl 29.01.23, 22:51 Kur... i pomyśleć, że ten przygłup ma trzy córki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek47 Re: Horała i wieprzowina 29.01.23, 23:06 Rozumiem,że o to chodzi? www.google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/horala-porownal-aborcje-po-gwalcie-ze-zjedzeniem-wieprzowiny-przez-muzulmanina-6860873348266688a%3famp=1 Co Cię dziwi? Poglądy pisiora ? Był czas przywyknąć,jak mówiła babcia Pawlakowa Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Horała i wieprzowina 29.01.23, 23:09 I co z tego, że ma córki? W razie czego jego córki będą tym szczególnym przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Horała i wieprzowina 30.01.23, 00:11 Albo raczej wyrzuci z domu i się wyrzeknie, skoro go tak zhańbiła i się zgwałcić dała. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Horała i wieprzowina 30.01.23, 08:08 Szło mi o to że mając córki powinien wykazać jakieś ślady empatii. Tak wiem, naiwny jestem i głupi, sądząc że ta pisowska miernota jest do tego zdolna. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Horała i wieprzowina 30.01.23, 08:21 Przecież publicznie deklarowane poglądy nie mają związku z prywatnymi wyborami i decyzjami. W razie niefartu o córki zadba, spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Horała i wieprzowina 30.01.23, 07:40 >Kur... i pomyśleć, że ten przygłup ma trzy córki... no ale "na trzy córki" trzeba zarobic. A jak sie niczego nie potrafi to ciężko jest...więc idzie sie do odpowiedniej partii, która lubi posłusznych przygłupow a za kilkadziesiąt tysi miesiecznie, przy 2 lewych rączkach, to mozna i byle głupote powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Horała i wieprzowina 30.01.23, 08:32 Cóż, nie on jeden tak myśli. Że nie wolno delikatnych sukien lekarskich narażać na szwank. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Horała i wieprzowina 30.01.23, 08:36 Córki? A skąd niby wiadomo, że mają inne poglądy? Może mają takie same? Aborcja to nie jest żadne "prawo kobiet" - co udowadnia codziennie Godek, posłanki PiS, członkinie TK itd.. I amerykańskie działaczki, które stoją na czele wielu organizacji pro-life. Odpowiedz Link Zgłoś