Dodaj do ulubionych

kurtka narciarska - jakiego producenta polecacie?

29.01.23, 23:28
ma być oddychająca, ale teraz to już chyba wszystkie takie sąsmile
koniecznie z dużą ilością kieszeni i kieszonek, z solidnymi suwakami. Niestety w ostatniej suwaki przy kieszeniach poszły i są nienaprawialnesad

Obserwuj wątek
    • agus-ka Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 30.01.23, 00:01
      Kurtek jest teraz do wyboru do koloru. Wszystko zależy od budżetu
      Najlepsza jaką miałam to descente. Była lekka, dość cienka a mimo to trzymała ciepło. Przy cieplejszych dniach nie pocilam się w niej. Miała świetnie uszyte kieszenie w których wszystko się mieściło. Dodatek stretchu powodował, że pracowała ze mną i każdym ruchem. Dla mnie to była kurtka idealna. Jedyny jej minus to cena.
      • panna_lila Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 21:12
        No niestety descente zawsze było drogie i to się niestety nie zmieniło. Ale to co odpisujesz to marzenie - kurtka lekka a ciępła, w której jednak nie można się spocić 😊 I kieszenie na czekoladę, husteczki, krem do twarzy itp
      • panna_lila Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 21:12
        No niestety descente zawsze było drogie i to się niestety nie zmieniło. Ale to co odpisujesz to marzenie - kurtka lekka a ciępła, w której jednak nie można się spocić 😊 I kieszenie na czekoladę, chusteczki, krem do twarzy itp
        • alfa36 Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:05
          Ja szukam na deskę. Musi być długa. Zagoszczę w tym wątku 🙂
          • agiq Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:09
            Na deskę córka chciała Dope i dużo ludzi je ma akurat tu gdzie jesteśmy, ale jej nie kupiliśmy że względu na cenę.
          • glanaber Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:12
            Na deskę to Burton
      • gris_gris Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:16
        Ja bardzo lubię holenderski Protest, bo odpowiada mi stylistyka i technicznie, jak na moje potrzeby, jest bardzo ok. I maja spodnie dla niskich…

Tylko nie wiem, o jakich cenach myślisz.
    • moze_sprobowac_inaczej Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:14
      Jeździłam na snowboardzie, ale od 3 lat już nie mogę, narty mnie średnio interesują, ale najwygodniejsze, najbardziej ergonomiczne i w sumie najładniejsze ciuchy jakie miałam były z Roxy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka