panna_lila 29.01.23, 23:28 ma być oddychająca, ale teraz to już chyba wszystkie takie są koniecznie z dużą ilością kieszeni i kieszonek, z solidnymi suwakami. Niestety w ostatniej suwaki przy kieszeniach poszły i są nienaprawialne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 30.01.23, 00:01 Kurtek jest teraz do wyboru do koloru. Wszystko zależy od budżetu Najlepsza jaką miałam to descente. Była lekka, dość cienka a mimo to trzymała ciepło. Przy cieplejszych dniach nie pocilam się w niej. Miała świetnie uszyte kieszenie w których wszystko się mieściło. Dodatek stretchu powodował, że pracowała ze mną i każdym ruchem. Dla mnie to była kurtka idealna. Jedyny jej minus to cena. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 21:12 No niestety descente zawsze było drogie i to się niestety nie zmieniło. Ale to co odpisujesz to marzenie - kurtka lekka a ciępła, w której jednak nie można się spocić 😊 I kieszenie na czekoladę, husteczki, krem do twarzy itp Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 21:12 No niestety descente zawsze było drogie i to się niestety nie zmieniło. Ale to co odpisujesz to marzenie - kurtka lekka a ciępła, w której jednak nie można się spocić 😊 I kieszenie na czekoladę, chusteczki, krem do twarzy itp Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:05 Ja szukam na deskę. Musi być długa. Zagoszczę w tym wątku 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:09 Na deskę córka chciała Dope i dużo ludzi je ma akurat tu gdzie jesteśmy, ale jej nie kupiliśmy że względu na cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
glanaber Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:12 Na deskę to Burton Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:16 Ja bardzo lubię holenderski Protest, bo odpowiada mi stylistyka i technicznie, jak na moje potrzeby, jest bardzo ok. I maja spodnie dla niskich… Tylko nie wiem, o jakich cenach myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
moze_sprobowac_inaczej Re: kurtka narciarska - jakiego producenta poleca 03.02.23, 22:14 Jeździłam na snowboardzie, ale od 3 lat już nie mogę, narty mnie średnio interesują, ale najwygodniejsze, najbardziej ergonomiczne i w sumie najładniejsze ciuchy jakie miałam były z Roxy. Odpowiedz Link Zgłoś