luty23 31.01.23, 18:33 bielizny (staniki) i ogólnie ciuchów. Czy odkładacie zakupy nowych ciuchów na "po schudnięciu" ? Czy po prostu kupujecie nowe ze świadomością, że za chwilę te rzeczy mogą być nieprzydatne ( bo za duże) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 31.01.23, 18:43 Korzystam z tych, co mam Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 31.01.23, 18:48 Zależy, jak bardzo dany zakup jest pilny. Póki się nie schudnie, trzeba jednak w czymś chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 31.01.23, 20:06 Dokupiłam tylko te, które były znacząco za duże i źle wyglądały. Ale ja schudłam tylko 6 kg i jestem już na finiszu. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 31.01.23, 20:13 Powiem Ci jak ja robilam. Przez czas chudniecia korzystalam z tzw.second hand. Bo rzeczywiscie w tempie expresowym potrzeby ubraniowe sie zmienialy. Bielizne to do momentu kiedy mi z tylka majtki zaczely spadac uzywalam jak dlugo sie dalo. Teraz juz przestalam chudnac i zabieram sie do kompletowania garderoby ostatecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 31.01.23, 20:55 Staniki radzę kupować do aktualnycb rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 00:31 moze zalezy jak szybko sie chudnie... bo jak powoli, to sie niektore ciuchy akurat zuzywaja. Poza tym z radoscia powyciagalam stare ubrania, nawet tu kiedys ktos zamieszczal plan szafy i byla w nim polka pt. kiedys schudne. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 06:39 Ja miałam taką półkę:p teraz mam półkę pt. gdybym znów utyła 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 01:05 Moja przyjaciółka niczego nie odkłada , od 20 lat kupuje za małe, bo przecież kiedyś schudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 02:52 No, ale chodzi w tych za małych? Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 08:40 Nie, magazynuje.Szkoda bylo nie wziąć , bo fajne, bo cena dobra, bo tylko trochę za małe😂. Czasami korzystają córki ale ma sporo na leżakowaniu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 08:14 Ja w druga stronę miałam. W czasie ciąż ekstremalnie rósł mi biust. Ratowalam się używkami z Allegro, bo tanich staników z małym obwodem (65) i ogromnymi miskami F czy G wtedy nie było. Przy trzecim dziecku już było prościej z dostępnością. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Do odchudzających się - mam pytanie o zakup 01.02.23, 09:00 Tak, świętowałabym każdy krok zmniejszania rozmiaru, taki zamiennik luksusowego ciacha. Odpowiedz Link Zgłoś