Dodaj do ulubionych

"Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcji.

31.01.23, 21:10
Paulina Smaszcz znowu daje do pieca. Złożyła byłemu kąśliwe życzenia na pięćdziesiątkę okraszone wspólnymi zdjęciami. Życzenia od siebie, swojej rodziny i swojego partnera. Życzenia spełnienia i dumy w roli ojca naszych synów i dziadka naszej wnuczki . A jakże!!! big_grin Publicznie, na insta, bo jak twierdzi, nie ma innej możliwości żeby się z nim skontaktować. Życzyła też byłemu żeby założył nową, lojalną rodzinę bez kłamstw i braku szacunku. Po czym wdała się w kłótnię z osobami krytykującymi jej zachowanie:
" - Zastanawiam się, czy poczuła pani ulgę? Okropne - napisała jedna kobiet. - Po seksie mam ulgę. A pani? - odpowiedziała Smaszcz. "
kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,29417846,paulina-smaszcz-do-internautki-ktora-ja-skrytykowala-po-seksie.html
Obserwuj wątek
    • ursydia Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcj 31.01.23, 21:16
      Lojalność i Szacunek. To prawie jak Prawo i Sprawiedliwość, nie?
      • black.imak Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 21:51
        W punkt big_grin
      • minerallna Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 01:59
        Kika dni temu byłam pewnym spektaklu i tam PIS już działał w latach 80- tych. A czemu PIS skoro go w chyba 1986 roku nie było? Odpowiedź:
        Państwowa Inspekcja Sanitarna
    • login.na.raz Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcj 31.01.23, 21:18
      Jestem pewna, że gdyby to Shakira tak napisała swojemu ex, to komentarze by były, że pięknie mu wbiła szpilę itd.

• primula.alpicola Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 21:22
        Przy okazji, partnerka Pique wylądowała na leczeniu psychiatrycznym.

www.pudelek.pl/kochanka-gerarda-pique-po-napadzie-leku-trafila-do-prywatnej-kliniki-nie-wytrzymala-presji-jest-nekana-6861429358156640a
        • clk Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 01:00
          Sorry - NOT sorry. Po pierwsze może prawda, może nie. Po drugie wiązesz się z popularnym piłkarzem który ma wieloletnia popularna partnerkę i 2 dzieci. Czego oczekujesz? Wyrazów miłości od wszystkich? Od razu?
          • primula.alpicola Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 06:35
            Dobrze jej tak? Wiadomo, jak s.uka nie da...
            Mimo wszystko, jest w tym w coś niepokojącego że na jej widok ludzie śpiewali piosenkę Shak.

• gr.ruuu Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 21:30
        Różnica jest taka, że Shakira została porzucona, a Smaszcz rozwiodła się z własnej inicjatywy, latała po ściankach z żonatym kochaniem, potem jęczała jako był okropny, a teraz przeżywa, że były mąż jest w związku
      • semihora Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 00:19
        Jest pewna drobna różnica pomiędzy Shakirą a Smaszcz...
      • triismegistos Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 06:11
        Cóż, trochę to porównanie nie wyszło. Bardziej pasowałoby, gdyby to Pique złożył Shakirze takie życzenia. Za dwa lata
    • li_lah Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcj 31.01.23, 21:39
      Czekam na dzień, w którym Kaśka i Maciej ogłoszą swoj slub, a kto wie może i dziecko jeszcze będzie.
      To wtedy odpali się chyba bomba jądrowa 😆
      • lilia.z.doliny Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 21:57
        Wtedy będzie jazda po bandzie. Że jak to, że co z niebożatkami z pierwszego ( I jedynego) małżeństwa, że wnuczka przecież. Oj, będzie się dzialo
        • li_lah Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 22:12
          Choc na miejscu Kaśki nie chciałoby mi się już rodzić dzieci. Teraz ma możliwości i czas cieszyć sie związkiem bez ryku i całego tego okołoporodowego majdanu.
          Ale ślub? Jak najbardziej 😀
      • mae224 Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 23:33
        Zadrżałam smile
    • tapatik Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcj 31.01.23, 21:45
      Stop making stupid people famous.
    • gama2003 Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcj 31.01.23, 22:01
      Skoro po seksie ma ulgę, to co ma przed seksem ?
      • jozefrobotnik Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 22:47
        Napięcie i nerwy?
      • danaide2.0 Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 31.01.23, 23:56
        Raczej - po co zatem wypisuje te wszystkie bzdury, skoro jej to nie pomaga.
        • alpepe Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 00:08
          Nie, no, po prostu nie ma seksu.
          • danaide2.0 Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 00:10
            Powielanie szkodliwego stereotypu.
            • alpepe Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 00:40
              Jakby miała, to miałaby czym się zająć, a jej brak wypełniacza, wypełniacza czasu i myśli.
          • jozefrobotnik Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 10:13
            Ona wygląda trochę jak Felicjanska, i oderwanie od rzeczywistości podobne.
            • jozefrobotnik Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszc 01.02.23, 10:14
              O w mordę i zdjęcie mi się załączyli, wybaczcie 😅
    • bazia_morska Re: "Po seksie mam ulgę. A pani?"- Smaszcz w akcj 01.02.23, 04:12
      Milutkie zachowanie wobec dzieci. Doktor Smaszcz uncertain

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka