Dodaj do ulubionych

Youtubowe kanały które uzależniają

02.02.23, 00:00
Do tego stopnia że nie możecie się doczekać kolejnego odcinka?

Nadzialam się przypadkiem. Taki chudziutki wątły facet mówiący i wyglądający jakby jechał na amfie dość szybkim podniesionym, irytującym głosem opowiada dziwne historie. I ... zakochałam się. Tak, chodzi o historię bez cenzury. Oglądam na dobranoc.
Obserwuj wątek
    • mania_222 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:09
      Żeby aż nie móc się doczekać następnego odcinka - to nie, ale mam kilka subskrypcji. Głównie kanały kulinarne 'Pierogi z kimchi'.
      • mania_222 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:10
        i 'Pierogi...', bo nie sa tylko kulinarne. Czasem coś przypadkowego wpadnie.
        • sueellen Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 08:02
          O kimchi słyszałam, coś raz obejrzałam. Nie zaskoczyło. Nie rozumiem fenomenu.
      • princesswhitewolf Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 08:19
        O tak bardzo lubię Pania z Pierogi z Kimchi
    • tanebo001 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:09
      Z historii znam lepsze. Choćby ten www.youtube.com/@podcastwojennehistorie1101
    • smoczy_plomien Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:13
      Kocham miłością wielką vlogi Katarzyny Bellingham.
      • sueellen Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:25
        Ja mam swojego "no dig" czyli jak tu zrobić by się nie narobić i mieć dobre warzywka dla działkowcow oszołomów z jukeja smile

youtu.be/4b8nP1Y_Js4
        • smoczy_plomien Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 01:04
          To wiadomka wink Też oglądam. Bardzo mi się podoba, jak porównuje grządki dig i no dig smile
      • szybki-lisek Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 09:12
        Ja też. Ale bardziej podcast na spotify. Dzięki tej dziewczynie uniknęłam całej masy błędów przy zakladaniu (olbrzymiego) ogrodu bedac nowicjuszką.
    • asia.sthm Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:23
      > irytującym głosem opowiada dziwne historie.

Ambitnie zrobilam podejscie, ale nie da sie sluchac tego glosu. Taka maniera mowienia pewnie mu wystrasza sluchaczy. Szkoda.

> Oglądam na dobranoc.

O matko, jak ci sie uda usnac z tymi swiderkiem wywierconymi dziurami w glowie.
      • sueellen Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 00:28
        Mnie też irytował, raz drugi, trzeci. No nie mogłam. Ale coś tam potrzebowałam zrozumieć, też podchodziłam kilka razy. A teraz już potrafi mnie nawet ululac. Naprodukowal się tych filmików , jeszcze nie wszystkie obejrzałam.
    • lilia.z.doliny Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 05:58
      Piosenki, które ryją banie i Szopka dla reportera
      • dominika9933 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 06:23
        "Szopka dla reportera", "Sprawdzam jak", "Pierogi z kimchi", "Kawa po turecku".
        • dominika9933 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 06:35
          I "Świat Gosi" jeszcze.
          • sueellen Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 08:01
            Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą Gosia.
    • chococaffe Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 06:53
      chyba bardzo popularny śród Polonii w uk
      • ajaksiowa Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 06:55
        SDZ
    • profes79 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 07:06
      Fajny kanał aczkolwiek bardziej popularno-historyczny niż rzetelnie naukowy. Nie zmienia to faktu, że laik paru ciekawych rzeczy może się z niego dowiedzieć a chociaż czasami pojawiają sie tam przekłamania czy niedopowiedzenia to częściowo wynika to z formuły kanału.

Ja ze swojej strony polecam kanał "powojnie" - gościu opowiada o różnych kwestiach związanych z wydarzeniami z powojennej historii świata.
      www.youtube.com/@Powojnie
    • manon.lescaut4 Re: Youtubowe kanały które uzależniają 02.02.23, 08:20
      Jeremy Fragrances. O, jak ja go lubię! Kiedyś nazywało się takich facetów metroseksualnymi? A już szok przeżyłam, jak w jednym filmiku objawił się jako Polak smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka