Dodaj do ulubionych

Medialny "doktor"

02.02.23, 08:25
Świat wciąż zadziwia, że takie kariery są możliwe:

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/doktor-szaman-celebryta-jak-uwierzylismy-w-bajke-o-niezwyklym-lekarzu/gwzrt92
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 08:31
      Nie wiem kogo zadziwia. Przecież pełno takich. Tego akurat nie znam.
      • hanusinamama Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 12:46
        Tylko racz zauważyć, że ten Pan został przedstawiony jako lekarz w TV. I tak wiem, to co mówią w TV nie musi być prawdą. Jednak sporo osób oglądających śniadaniówkę, to co tam mówią - bierze za pewnik ( po to jest TV reżimowa...)
        Oraz ten Pan podpisuje się jako neurobiolog - lekarz - nie jest nim
        Podpisuje się jako dr - doktoratu ni ma.
        A wszystkie informacje jakie podaje o swojej firmie to bzdury (współpraca z najlepszymi klinikami niemieckimi...tyle, że opisanej przez niego sieci klinik nie ma w DE).
        Pan nie wystapił w TVP raz...jest tak regularnym gościem...
    • 1matka-polka Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 09:22
      Dla mnie najbardziej podwazona zistala wiarygodnosc tych wszystkich telewizji i radia, gdzie nikt nie sprawdzil, z kim ma do czynienia🙆🙅💁🤦
      • antyideal Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 10:28
        A wystarczyło czytać ematkę, tu pan "doktor" już kilka lat temu był zdemaskowany
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,164698831,164698831,Szumy_uszne.html
    • gdanskamarylka Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 10:29
      Nie znam typa, może dlatego że nie oglądam śniadaniówek, ale nieźle to świadczy o jakości takich programów... Zero zdziwienia.
      • szeptucha.z.malucha Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 11:22
        Bardziej mnie to interesuje w kontekście promowania "autorytetow", bo temat szumów, póki co jest dla mnie nieuciążliwy. Kiedyś zaproszono mnie do jakiegoś programu i zastanawiałam się jak bardzo mnie sprawdzili. Jest tak jak się domyślałam, że co najwyżej pobieżnie.
    • zlota-klamka Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 11:35
      Gość ma pecha, że nie nazywa się Bill Gates, bo mógłby pobrylować w mediach jako światowej sławy wirusolog
      • miss2 Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 12:02
        Ojtam, ojtam kto się nigdy nie bawił w "lekarza", niech pierwszy rzuci kamieniem.
        • szeptucha.z.malucha Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 12:28
          😂
    • mid.week Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 12:48
      Kolejny przyklad kompletnego upadku dziennikarstwa. Dziwi mnie tylko ze pietnuje to onet, na ktorym dzial medyczny reprezentuje bajkopisarka.

"Czy to możliwe? Pobieżny research pozwala ustalić, że Pabiś od lat występuje nie tylko w "Pytaniu na śniadanie" (raz dyskutuje tam nawet ze znaną trenerką fitness Ewą Chodakowską), ale też w RMF FM czy TOK FM. Jego wypowiedzi są cytowane przez Polską Agencję Prasową. Media, jak jeden mąż, przedstawiają go jako lekarza audiologa, czyli specjalistę zajmującego się m.in. leczeniem szumów."
    • roks30 Re: Medialny "doktor" 02.02.23, 12:54
      To że był sniadaniowkach to pół biedy. On dostawał granty, publiczne pieniądze i współpracował z uczelnią 😲🤦‍♀️.
    • nevertheless123 Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 15:09
      Fantastyczne studium psychopatii! Facet nawet przez moment się nie zająknął ani nie zawahał i to jest na swój sposób fascynujące. Normalny człowiek by ze stresu nie spał, nie jadł i kanałami chodził, a ten - pełen chill i jeszcze bryluje w mediach.
    • vivi86 Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 15:13
      w TVNie???? suspicious Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemożliwe suspicious
      • szeptucha.z.malucha Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 15:46
        Tak? Na razie jest mowa o TVP😉
        • vivi86 Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 16:07
          Pytanie na śniadaniesmile to chyba TVN. Richardson to też raczej tvn
          • mdro Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 16:22
            No chyba nie...
            pytanienasniadanie.tvp.pl/
            (może się podszywają, jak sądzisz?)
            A Richardson, wg Wikipedii, pracowała w TVP do 2019.
            • mdro Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 16:23
              (A w TVN nie pracowała nigdy).
            • vivi86 Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 16:26
              Ale doktorek to jakaś świeższa sprawa. Nie, że zakończył gościnne występy w 2019, a odgrzebali mu teraz?
          • jowita771 Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 16:58
            Richardson i Olszański prowadzili razem Pytanie na śniadanie w TVP 2, więc pudło duuuże z tym TVNem.
    • awf-33 Re: Medialny "doktor" 03.02.23, 16:50
      Dlatego, jak słyszę od kogoś:...Bo słyszałem/widziałem w telewizji... to mnie bierze pusty śmiech.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka