Dodaj do ulubionych

Love never liss - widziała ematka?

03.02.23, 08:27
I co sądzi? Dużo eMatek ogląda Milosc od pierwszego wejrzenia, ale czy hit Netflixa też? Bo chyba nie było wątku a serial reality jest przedmiotem dyskusji chyba wszędzie.
Ja z grubsza zgadzam się z tym co powiedziała pani tutaj:
m.youtube.com/watch?v=3lh-woHMZOA
Tez nie rozumiem co robił tam zaburzony Jasio, ale show to faktycznie świetna guilty pleasure, bardzo wciąga i fascynująco okropny. Plus taka parka jak Dominik i Bernardetta.
Obserwuj wątek
    • topcia27 Re: Love never liss - widziała ematka? 03.02.23, 09:38
      Oglądałam.. faktycznie wciąga jak bagno. Ale skąd oni wzięli tych ludzi, ja jakoś takiej młodzieży jakos na ulicach/ w moim otoczeniu nie widuje? Stylizacje, makijaże rodem z agencji towarzyskiej- ale to takie uwagi poboczne. Najgorszy natomiast dla mnie jest fakt, że wśród tak młodych osób nie ma żadnych zasad moralnych, szczególnie u panów. Każdy każdego zdradza, dołuje, oszukuje...Wszystkie zwiazki przedstawione w programie zaburzone. Masakra jakaś. Dla mnie kosmos.
      • vanillapumpkin Re: Love never liss - widziała ematka? 03.02.23, 10:26
        Eeee, no nie każdy zdradzał i jakoś strasznie oszukiwał, ten chłopak od tej z grubsza ociosaniu Idy był ok, podobnie jak gej blondyn, dziewczyny prócz Bernardetty tez nie.
        • topcia27 Re: Love never liss - widziała ematka? 03.02.23, 10:29
          Racja..ale tak czy siak jakiś taki niesmak mam po emisji..
          • vanillapumpkin Re: Love never liss - widziała ematka? 03.02.23, 10:36
            A to wiadomo, w końcu guilty pleasure.smile Mam nadzieję, ze jacyś psycholodzy po programie się tymi ludźmi zajmują bo przeczołganie ich psychicznie totalnie.
    • tanebo001 Re: Love never liss - widziała ematka? 03.02.23, 14:11
      Uczestnicy tych programów, takich jak Love Island są na jedno kopyto - jakby siłownia uderzyła w klinikę medycyny estetycznej.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka