kochamruskieileniwe 03.02.23, 10:23 Włos się jeży na głowie, jak to mogło się skończyć Blok 10 piętrowy www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/podczas-remontu-trafil-na-rure-gazowa-przerazajace-co-z-nia-zrobil/d37s1dk,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiaapysia Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 10:32 Dlatego ja szukając mieszkania dla starszego dziecka szukałam w nowym budownictwie, bez gazu w mieszkaniach. Nie masz żadnej kontroli nad tym co robi sąsiad, w jakich rurach gmera, czy ma sprawną kuchenkę i piec grzewczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 10:37 Zamilowanie Polakow do remontow, bardzo generalnych remontow 🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 10:46 Tyle że to nie był Polak Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 15:38 Podobna mentalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 15:46 W sumie tak; do wymiany żarówki elektryka nie trzeba wzywać jak w UK Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 10:54 to był obywatel Azerbejdżanu i niezwykle mnie to bawi, bo pisowcom niby przeszkadzało 7000 uchodźców, a teraz na każdym kroku Gruzin, Ormianin, Kazach, Uzbek, Azer, Białorusin itd.. w setkach tysięcy. miał być Budapeszt2, a tu nagle pisowi się udało ZSRR 2 Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 14:49 woman_in_love napisała: > to był obywatel Azerbejdżanu > > i niezwykle mnie to bawi, bo pisowcom niby przeszkadzało 7000 uchodźców, a tera > z na każdym kroku Gruzin, Ormianin, Kazach, Uzbek, Azer, Białorusin itd.. w set > kach tysięcy. > > miał być Budapeszt2, a tu nagle pisowi się udało ZSRR 2 A nie przyszło ci do głowy że to legalsi? Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 15:07 Tego dotyczy zadziwienie: że tłum Kazachów, Uzbeków itd. jest ok, ale paru Jemeńczyków albo Afgańczyków topiących się w puszczańskich bagnach należy pchać na druty. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 10:54 Znam pana, który podczas remontu mieszkania zrobił nowe wylewki, bardzo solidne, nie potrafił uzyskać równej powierzchni, więc dokładał betonu, aż zawalił się strop i i część podłogi spadła do sąsiadów. Dobrze, że byli w pracy… Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 10:57 W takich chwilach błogosławię mieszkanie w domu jednorodzinnym 🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 15:46 To znaczy, że to był kiepski sufit. Chyba, że pan wylał tej wylewki tonę. Kumpel był miłośnikiem akwarystyki. Kupił sobie jebutne akwarium, postawił w pokoju po czym przed napełnieniem przyszło mu do głowy wykonać garstke obliczeń - momentalnie wyszło mu, że akwarium idzie na sprzedaż bo podłoga w bloku nie jest obliczona na coś takiego Gwoli wyjaśnienia - akwarium które miałoby przykładowo metr na metr na metr daje nacisk zdrowo ponad tony na metr kwadratowy Odpowiedz Link Zgłoś
bialyhenio Re: O losie, uchroń mnie przed takim sąsiadem.. 03.02.23, 14:00 Szok! Odpowiedz Link Zgłoś