alina460 04.02.23, 13:57 Ceny w aptekach poszybowały w kosmos. Gdzie kupujecie taniej? Podacie proszę nazwę apteki internetowej. A może kupujecie na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 14:11 Tylko apteka, weryfikuje czy lek czy suplement/. Wolę lek, nawet jak będzie drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
1012ja Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 16:05 Dużo witamin jest w warzywach, orzechach i owocach. Dodaj do tego smaczne mięso i dobre tłuszcze. I suplementy nie będą potrzebne. Czasem kupuję magnez i wit. D ale to w formi leku. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 16:12 Nie kupuje suplementów. A leki w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
samawsnach Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 19:22 Gdzie taniej. Najczęściej allegro. Chociaż ostatnio bardzo drogie probiotyki okazały się być tańsze w aptece poza allegro. Wpisz nazwę tego, co potrzebujesz i sprawdź ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 19:25 W aptece witaminę D. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 19:29 W warzywniaku. Suplementów nie uznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 19:41 >Podacie proszę nazwę apteki internetowej. skorzystaj z wyszukiwarki, np ceneo. Ceny w aptekach też się zmieniają z dnia na dzień, gdzies może trafic sie promocja tp. i bedzie taniej niż tydzień temu w innej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 04.02.23, 21:18 Najpierw szukam opinii, który suplement wybrać na blogu Pana Tabletki, jak mam już nazwę, to szukam najtańszej opcji na Ceneo. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 16:30 Dziękuję, Marta, wejdę na ten blog. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 03:09 marta.graca napisała: > Najpierw szukam opinii, który suplement wybrać > na blogu Pana Tabletki Ja bym zapytała lekarza, czy mój stan zdrowia uzasadnia potrzebę suplementu. Przy całym szacunku dla Pana Tabletki (sprawdziłam ten blog i wydaje mi się, że facet jest kompetentny i robi dobrą robotę), on nie zna Twojego stanu zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 06:37 Brałam w przeszłości leki i suplementy zalecone przez lekarza, przeważnie dr albo prof. Teraz jestem pod opieką dietetyczki klinicznej, która dobiera mi suplementację do ułożonej przez siebie diety odchudzającej. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 15:55 Wcaptece, często internetowej i w rossmanie sa też. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 16:29 W jakiejś konkretnej internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 16:34 Ostatnio w doz internetowo. Odbior w aptece stacjonarnie. W większości leki, dla męża dwa suplementy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 16:38 Na bazarku najlepiej. I nowalijki już za pasem. A serio to suplementy sà szkodliwe. Wzrasta ryzyko raka. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 17:55 Dasz jakieś źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 18:15 ja psieplasiam, bo obok tematu, ale skad jest ten tekst kierowany do leniwej huby, co sobie bimbala zamiast sie rozwijac ? probowalam znalezc, ale wyrzuca tylko jako sygnaturke... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 19:26 O pracujących i niepracujących kobietach, chyba już spadł na drugą stronę. Polecam, jest tam więcej takich smaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 20:05 > Dasz jakieś źródło? Internet zawrzal i wrze na ten temat. www.news-medical.net/news/20221113/Popular-dietary-supplement-linked-to-cancer-risk-brain-metastasis.aspx www.medonet.pl/zdrowie/wiadomosci,nadmiar-suplementow-zwieksza-ryzyko-raka,artykul,1660589.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 06:39 "Przyjmowane w dawce wielokrotnie wyższej od zalecanej" 🤦 nieźle zmanipulowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 10:26 > "Przyjmowane w dawce wielokrotnie wyższej od zalecanej" 🤦 nieźle zmanipulowałaś. Jakby nie patrzyl, to problem z naduzywaniem suplementow jest zauwazony i dokladnie namierzony. To miliardowy biznes i dlatego reklama zabojcza. Jesli jestes pod kontrola dietetyka to chyba wiesz co robisz i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 16:34 Odnoszę się tylko do twojego posta, że suplementy są szkodliwe i że wzrasta ryzyko raka. Nie sądzę, by przy dawkach, które biorę, istniało ryzyko nadużycia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 05.02.23, 18:42 W aptece Gemini. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 02:30 Nie kupujemy wcale, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Gdzie kupujcie witaminy/suplementy? 06.02.23, 06:57 A po co ci to pseudoleki Odpowiedz Link Zgłoś