czarna_sroka 05.02.23, 15:35 Ja zrobiłam Chili con carne na jutro i wtorek... jak coś zostanie oczywiście 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 15:37 pomidorowa... z rosołu z dziś Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 15:38 LETNI - "POMIDOROWA"(Sarsa "Naucz mnie" PARODIA) Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 15:39 Krupnik i pulpety w sosie koperkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 15:44 Zupa pomidorowa z selerem naciowym z dziś, frytki z batata i kurczak pieczony. Surówka z selera chyba, nie wiem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 16:06 Chyba ryż i kurczak w sosie pomarańczowym. Może mi coś innego wpaść, jasne. Jutro pracuję z domu, bo źle się czuje, więc zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 16:14 Upiekę ćwiartki kurczaka. Do tego ziemniaki puree. Może zrobię sałatkę- buraczki z cebulką i jabłkiem, ocet balsamiczny, miód. Lub do tego pieczonego kurczaka zrobię curry z dyni, bo bardzo za mną chodzi.... curry podaję z ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Co macie jutro na obiad 06.02.23, 03:41 Jak robisz curry z dyni? Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 16:18 Zamoczę dziś cieciorkę i zrobię jutro falafel z jakąś sałatką. Pewnie będzie na dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 16:22 Jutro mamy na obiad rezerwację w restauracji w klimacie Wiedźmina Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 16:28 Zupa krem z dyni plus zapiekane ze szpinakiem i pomidorami tortellini z serem ricotta co zostało z dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 16:32 Zrobiłam dzisiaj szare kluski z okrasą, twarogiem i kapustą na ciepło. Zostanie na jutro, bo wyszło bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 17:01 Dostalam dziś mamine pierogi. Po obiedzie. Pierogi po obiedzie = obiad na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 17:03 Tagliatelle z brokułami, smażonym bekonem i parmezanem. We wtorek i w środę - leczo. A dalej to jeszcze nie wiem, być może ogórkowa. Do chleba upiekłam dziś klops z mielonego indyczego. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 17:05 Wczoraj miałam imprezę, mam jajka faszerowane, które zapomniałam w ogóle podac, mam kotlety z faszerowanych pieczarek, mam kiełbaski. Trzeba podojadac resztki z imprezy. Dziecko dostanie rosół i bułeczki drożdżowe, bo sie dopomina Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 18:14 Mielone, ziemniaki, córka buraczki. Wtorek gotowe pierogi z Lidla. Córka leniwe. Środa pieczony batat z piekarnika ze szpinakiem i serem pleśniowym. Dalej nic nie planuje , robię sobie wolne. Czwartek i piątek ogarnie mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 18:17 Jutro beda resztki z dzisiaj. Znaczy albo krokiety, albo zapiekanka "smieciowa" z tego, co zostalo. I barszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 19:44 Jutro planuję duńską zupę z porów. Może będą do tego resztki dzisiejszego obiadu (jjimdak, koreańskie danie z kurczakiem, do tego ryż), ale podejrzewam, że mogą jeszcze dzisiaj tajemniczo zniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
yannefer Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 19:45 Właśnie nie mam nic, od wczoraj jemy barszcz ukraiński Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 19:50 Gulasz. Zrobiłam dziś z kilograma wołowiny i drugiej takiej części warzyw. Nie daliśmy rady zjeść wszystkiego. Gulasz z makaronem, bo gulaszu nie lubię z ziemniakami, a mąż nie chce kaszy. Za to we wtorek zrobię ruskie pierogi. Kupiłam nawet polski twaróg w Kauflandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 19:51 Jeszcze nic. Chetnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 20:07 Zapiekanka makaronowa z brokułami, pesto z suszonych pomidorów i szynką parmeńską itd. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 20:13 Strogonofa z domowym makaronem na zakwasie. Curry z tofu i warzywami. Gulasz z krolika z puree z batatow i dyni (dla psa). Zupa ogórkowa. Ostatnio mamy więcej niż jeden rodzaj obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 20:16 Ja bym z chęcią ten gulasz z krolika wciągnęła Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co macie jutro na obiad 08.02.23, 01:35 Do wyboru. Można wszystkiego po trochu, można tylko jedno, wybrane danie. Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 20:25 Pomidorowa z razem, kotlety mielone, ziemniaki I chyba salatka z mango. A na deser karpatka :p Odpowiedz Link Zgłoś
rita03 Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 21:01 Gruzińskie szkmeruli ( w moim wykonaniu). Robiłam dzisiaj na dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Co macie jutro na obiad 05.02.23, 21:08 Barszcz biały i lasania z dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś