Dodaj do ulubionych

Jak zrezygnowac z zajęć WWR?

06.02.23, 15:05
Witam, mam problem z poradnią. Z góry proszę o stosowne i taktowne odpowiedzi, zależy mi na czasie. Dostaliśmy z poradni Psychologiczno- pedagogicznej orzeczenie o KS i WWR.
Niestety poradnia do której zostaliśmy zapisani okazała się nieodpowiednia pod kątem kwalifikacji personelu. W związku z powyższym po jednej wizycie postanowiłam zmienić poradnie poszukać gdzieś indziej pomocy dla dziecka ale w trzecim dniu od wizyty dostałam informację, po telefonie który wykonałam do placówki, że dziecko nie może zostać wypisane z tej placówki ponieważ pani już złożyła do w urzędzie i do końca miesiąca muszę czekać aż ten czas minie żeby moje dziecko mogło uzyskać pomoc w innej placówce. Twierdząc że coś podpisałam choć nie pamiętam takiego zdarzenia ani również nie otrzymałam żadnych dokumentów kopii. Pomijam już fakt potraktowania mojego dziecka że spektrum autyzmu I poczucia jakbym ja wiedziała o tym zaburzeniu więcej od najlepszych terapeutów. Pozostal niesmak, brak zaufania i niechęć.

Dlatego mam pytanie W jaki sposób mogę jak najszybciej wypisać dziecko z tej placówki ?
Proszę o pomoc najważniejszy jest czas w pomocy dla dziecka.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka