Dodaj do ulubionych

Jeszcze 15 lat temu większość z nas

08.02.23, 00:38
brzydziłaby się takimi "gazetami" jak SE lub Fakt, wręcz wyśmiewane były jako freak njusy, lubiliśmy to na forum, żeby się ponabijać, tworzyć alternatywne historie. Dziś robiąc polską prasówkę tych wszystkich stron, które uważałam za jako tako opiniotwórcze poszło w las.
Sama góra mojego ekranu, tytuły:
"Magda erotyczna konsjerżka"
"kaczyńśki zagraża demokracji? kwaśniewski tłumaczy
"plan b giertycha"
"krzysztof zalewski zakpił z czarnka"....itd, przecież to jest jak ze starego SE, Faktu i Pudla

I tak dziwię się, że to w tą stronę poszło i nie było do tego potrzeba całego pokolenia
Obserwuj wątek
    • fantasil Re: Jeszcze 15 lat temu większość z nas 08.02.23, 00:42
      Mają po to zeby sugerować sie tym, co tam inny lekarz wpisze. NFZ otworzylo dostep, prywatne jeszcze sie trzymują.

Warto o tym mowic, bo to granda zeby mieli tak ułatwiony dostęp. Nie daj boze jestes psychiczna, to od razu skreslają i proponują psychoterpie
    • srubokretka Re: Jeszcze 15 lat temu większość z nas 08.02.23, 01:30
      Tez sie dziwilam i juz dawno odcielam sie od "wiadomosci" ze swiata. Wlasciwie to znajomi i emama robia za filt tego co do mnie dociera. Inaczej mi tez wcisnietoby antydepresanty.
      10 lat temu jakby corka oswiadczyla ematce, ze chce uciac piersi, a syn penisa, to ematka by sie chyba zawiesila na pol godziny. Teraz ematka klaszcze z radosci. Za 5 lat ematka bedzie sobie obcinac uszy i nos by zrobic z siebie reptaliona.

> wręcz wyśmiewane były jako freak njusy, lubiliśmy to na forum, żeby się ponabijać

W ten sposob takie choroby rozchodza sie.
      40 lat temu zachowania patologiczne docieraly do mnie sporadycznie. Najczesciej w formie takiej zebym nie slyszala. Teraz mamy do tego dstep 24/7. Wystarczy klikac jednym palcem.
    • anorektycznazdzira Re: Jeszcze 15 lat temu większość z nas 08.02.23, 06:42
      Och, nie byłaś widać na WP, bo jakieś takie rozsądne te tytuły. Mam tam nieopatrznie skrzynkę na tyle długo, że szkoda zamykać, zanim przejdę przez główną na pocztę zawsze się natnę na tej klasy tytuły:
      - Oto co jej robił przy wszystkich. Molestowanie w autobusie
      - Przerażające wieści z Niemiec, ludzie na to padają jak muchy
      - Bomba atomowa- realne zagrożenie. Opinia eksperta.
      - Chciała zjeść kanapkę i otworzyła lodówkę, nie uwierzycie co znalazła!
      - Pukają do drzwi Polaków. Zamknij i nie otwieraj (a ten akurat z dzisiaj)
      • mid.week Re: Jeszcze 15 lat temu większość z nas 08.02.23, 06:56
        Ide sprawdzic co bylo w lodówce!
        • anorektycznazdzira Re: Jeszcze 15 lat temu większość z nas 08.02.23, 06:58
          A to z kiedyś. Obecnie możesz sprawdzić tylko co inna panna miała w kanapie smile
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Jeszcze 15 lat temu większość z nas 08.02.23, 10:30
      Masz rację.
      Dziennikarstwo zeszło na psy i coraz bardziej schodzi w dół.
      Aż się nie chce w ogóle tych wypocin, mających na uwadze tylko klikalność, czytać.
      Gazet żadnych to już od wielu lat nie kupuję.
      Czytałam artykuły w internecie, ale wszędzie jest coraz gorzej: chłam nastawiony na sensację, błędy stylistyczne, gramatyczne, błędy merytoryczne, podawanie fałszywych informacji... - tragedia.
      A przecież każdy chyba chce się dowiedzieć, co się na świecie dzieje, co się wydarzyło. Gdzie tego szukać?
      Ktoś wie, jakie portale nie uległy tej chłamowej modzie? Chodzi mi o takie, które nie są poświęcone wyłącznie polityce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka