lilia.z.doliny 09.02.23, 11:59 Wróżę ostre jazdy www.pomponik.pl/plotki/news-slub-cichopek-i-kurzajewskiego-to-bedzie-wielkie-greckie-wes,nId,6587017 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sela.vi Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:37 kropkacom napisała: > Albo dwa, albo trzy... Kozica zacytowała Paulinę S. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:16 Pani Paulina jest ścigana, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 17:52 Tak, przez wewnętrzne furie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:08 Raz to można mieć pogrzeb 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:09 Można przenieść szczątki i powtórnie pogrzebać Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:13 mdro napisała: > Można przenieść szczątki i powtórnie pogrzebać > A przy odrobinie determinacji - poślubić! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:05 borsuczyca.klusek napisała: > Raz to można mieć pogrzeb 🙄 > Borsuczyca lovju 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 19:36 Raz to można mieć studniówkę (wlasną). Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:10 Kaczyńska, kurski i milion innych swietojebliwcow lubią to Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:13 Toż to takie same świętojebliwce te kurzołapki. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:13 Bo? Nawet te same osoby mogą się pobrać ze sobą drugi raz (patrz Elizabeth Taylor i Richard Burton), a Kurzopki zdaje się ślubu nie mają... (I nawet jeśliby chodziło ci o sakrament małżeństwa w Kk, to też nie jest prawda - można owdowieć i zawrzeć następny ślub). Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:31 Albo unieważnić po długim i wielokrotnie owocnym pożyciu, ihaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:53 Brat mego mez i jego zona... Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:14 kozica111 napisała: > Ślub można mieć raz. Nie, to Ty, jako osoba niewolniczo podległa twoim robiącym co chcą wodzusiom - możesz mieć ślub raz. Ja mogę nawet dziesięć razy (Tylko muszę się streszczać, mogę nie zdążyć...) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:21 Ale zaprosisz mnie na chociaż jeden, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:29 Ależ na wszystkie kolejne! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:36 I to jest prawidłowa odpowiedź! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:05 Daniela ja też cię zaproszę na wszystkie kolejne i na wesela moich dzieci a nawet powiem mojemu mężowi jak będzie już tym ex, żeby cię zaprosił. Tylko w prezencie jakieś żarełko twojej roboty poproszę 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Ich wielkie greckie wesele 10.02.23, 07:51 Byleby Cię na rozwody nie zapraszały 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:01 Wydaje mi sie, ze malozonek Anny Boleyn podchodzil do kwestii rozwodów dość entuzjastycznie, niemniej Anna miala szanse stracić głowę tylko raz… Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:06 Za to śluby miałam dwa, nanananna, fakt, że jeden skromny i mi unieważnili, nanananna! Ale unieważnienia są stylowe! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:09 W wątku obok szanowna Kozica, piewczyni zasady "ślub jest tylko jeden" z rozpaczą pyta, co ma zrobić ze swieżo upieczoną madką bombelka, która ja porządna Polka siedzi w domu z dzieciątkiem i ani jej się śni, żeby wracać do roboty, a Kozica ma problem, huhuhu. Rzeczona Kozica pyta również, co ma jeden na całe życie (bo reszta to "proteza") ślub do bombelka Nie mogę przestac się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:13 I to wszystko jednego dnia 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:33 Ze ślubami to byś zdążyła, gorzej z rozwodami przy obecnej kolejce do sądów Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:18 twoi pisowcy mają po 2 albo i 3 uhaha Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:19 Jakiś nowy przepis wszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:22 Będzie wrzutka w ustawę o zalesianiu! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:26 Sądząc po nicku autorki tej odkrywczej myśli to raczej w ustawie o ochronie świstaka i kozicy górskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:30 "Nawet świstaka można gdy bieda i tylko jeża, i tylko jeża, i tylko jeeeeżaaaaaa.....!" Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:33 A co z borsukiem? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:34 annaboleyn napisała: > "Nawet świstaka można gdy bieda i tylko jeża, i tylko jeża, i tylko jeeeeżaaaaa > a.....!" 😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:09 annaboleyn napisała: > "Nawet świstaka można gdy bieda i tylko jeża, i tylko jeża, i tylko jeeeeżaaaaa > a.....!" Niania Ogg? 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:20 Nie, zapewniam. Nigdzie w żadnej ustawie nie ma takich ograniczeń. Można sobie brać do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:22 Ech... Myślałam że mam podstawę prawną, bo facet mnie dręczy Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:27 Niestety, musisz sobie jakoś inaczej poradzić z dręczycielem. Może przyduś go jelitem wędrującym. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:32 Ja się obawiam, że on może być jelitofilem 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:31 kozica111 napisała: > Ślub można mieć raz. Jacek Kurski lubi to! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:32 kozica111 napisała: > Ślub można mieć raz. A powiesz to Kurskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:43 Kurski kurskim, mozna przeciez zwyczajnie owdowieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:27 A po owodowieniu - jeszcze raz... Z pełnym błogosławieństwem wszelkiej konserwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ich wielkie greckie wesele 10.02.23, 07:19 Masz racje, wszystkim katolikom a szczegolnie tym jezdzacym do Jerozolimy zeby poleżeć pod krzyżem powinno się odmawiac ponownych ślubów. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:12 Moje skojarzenie jest niezmienne: www.youtube.com/watch?v=6o2gISJYwQU Odpowiedz Link Zgłoś
sela.vi Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:32 Oboje ( i Cichopek i Hakiel) dosyć szybko układają sobie nowe życie. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 12:42 Raczej niewielkie - czytałam , że np. taka p. Ida Nowakowska się nie wybiera...😂 ale fakt faktem - greckie niebo i plaże znakomicie prezentują się na Insta. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:09 Tylko że na tej wyspie to chyba za bardzo plaż nie ma... (Jakiegoś wypasionego hotelu też nie, więc chyba będzie po taniości ). Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:20 Przynajmniej piach im w oczy nie sypnie, a letnie niebo usłane gwiazdami będzie naturalną scenerią tego wielkopomnego wydarzenia, no i śpiew cykad w cenie - nie do przecenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:30 szafireczek no i śpiew cykad w cenie - > nie do przecenienia. Chyba za kare. Nie znosze jak halasuja te bestie. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:12 Ciekawe czy petarda będzie tamtędy przechodzić z tragarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 13:26 Nieee, to wyspa jest, więc będzie przepływać z delfinami. Śpiewając jak Meghan. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ich wielkie greckie wesele 10.02.23, 07:25 daniela34 napisała: > Nieee, to wyspa jest, więc będzie przepływać z delfinami. Śpiewając jak Meghan. > Jak Meghan Trainor o Gucci? Plynaca nago na delfinie i draca się w megafon: I could have my Gucci on I could wear my Louis Vuitton But even with nothin' on Bet, I made you look I made you look No i Kurzaj by zerknął... Otaaak! Widzę to! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:07 Jezu. Ślub tam, gdzie postawiła stopę Matka Jego Dzieci?! To jest skandaliczna wprost prowokacja! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:17 Ta zniewaga krwi wymaga!!!! To złamanie obietnic wobec Synów i Wnuczki!! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:32 Tak! Ale Złamanie Obietnic też wymaga wielkich liter! Zastanówmy się, co byśmy zrobiły na miejscu Petardy, sesesese Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:37 Ja sie zastanowilam i uwazam ze to jest ten moment gdy Tomasz/Bozydar o Anonimowej Twarzy powinien wyjechac do kraju z ktorego nie ma ekstradycji. Bo publiczne kotlowanie z mopsami to dopiero wstep. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:28 Anonim od mopsów to podobno raczej Maarten/Piet/Menno Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:11 nie pojmuje fascynacji ta sprawa Pan odszedl od Pani bo zakochal sie w kolezance z pracy. Pani robila afere bo bardzo ja to bolalo i wywleka brudy. Pan zeni sie z kolezanka z pracy. I co tu niebywalego? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:23 I widzisz wszystko źle 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:26 princesswhitewolf napisała: > nie pojmuje fascynacji ta sprawa > > Pan odszedl od Pani bo zakochal sie w kolezance z pracy. Nie nie - pan rozwiodla sie z panem bo romansowala z Rafalem K. Pan po dwoch latach (? - nie pamietam dokladnie, ale nie ptzed rozwodem to było) wszedł w zwiazek z koleżanką z pracy. Pani dostała szału i jak widac nawet niektorych przekonala, że to byly ją, Matkę Dzieci (lat 17 i 26?) porzucił Pani robila afere bo b > ardzo ja to bolalo i wywleka brudy. Pan zeni sie z kolezanka z pracy. Nie brudy, tylko własne wymysły Pani nic konkretnego na pana nie ma (zdrada, porzucenie, brak troski o dzieci - nic z tego. Zatem probowala wmowic ludziom, że "porzucił psa" - bo wyjeżdżając na urlop zostawiĺ go u wlasnej matki....) > > I co tu niebywalego? No wlasnie pani jedt cala niebywala 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:20 Uaktualniam historie zatem: Dawno po rozpadzie zwiazku na skutek Pani romansow Pan sie zwiazal z kolezanka z pracy. Pani oszalala z zazdrosci i zaczela wymyslac rozmaite bzdurne historie. Teraz Pan sie zeni z kolezanka z pracy Wnioski: Nie analizuje sie kroniki przypadku psychiatrycznego tylko wspolczuje choremu i narazonej na konsekwencje rodzinie i a najbardziej dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:06 > Wnioski: > Nie analizuje sie kroniki przypadku psychiatrycznego tylko wspolczuje choremu i > narazonej na konsekwencje rodzinie i a najbardziej dzieciom. No ja uważam tak samo, dlatego też w wątkach o PS się raczej nie udzielam, sądzę, że pani jest dawno poza granicą zrównoważenia, obawiam się, że może zagrazać nie tylko sobie, choć oczywiście na razie głównie swoim kosztem pasie portale plotkarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 17:53 i obawiam sie ze biorac pod uwage ze 12 proc jak statystyki mowia cierpi na psychiczne choroby to wielu omawianych w Pudlach i innych to po prostu ludzie ktorzy zachorowali Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:31 O rany Princess, przeczytaj te wszystkie watki na temat i wroc jak juz bedziesz w temacie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:21 azalee nie chce mi sie! No cos ty. Ja w robocie i czasem tylko zerkam. Smaszcz pamietam ze studiow bo byla w tym samym budynku i w kawiarni czasem w grupie z nia siedzielismy i gadalismy. To taka laska z NPD byla bez zainteresowania czymkolwiek poza soba. Odpowiedz Link Zgłoś
sela.vi Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:07 Pan nie odszedł od Pani bo był już dawno po rozwodzie z ową Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:21 princesswhitewolf napisała: > nie pojmuje fascynacji ta sprawa > > Pan odszedl od Pani bo zakochal sie w kolezance z pracy. Pani robila afere bo b > ardzo ja to bolalo i wywleka brudy. Pan zeni sie z kolezanka z pracy. > > I co tu niebywalego? Niby nic, a wątasek jednak cie zwabił 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:22 a czemuzby nie zwabil jak juz ktorys to. w koncu zajrzalam Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:43 eeeeeeeeeeee...to pani odeszła od pana ( bo miała gacha na boku, gach miał żonę)...a pan sie związał z koleżanka z pracy jakiś czas (ze 2 lata??) po rozwodzie, o który wystąpiła jego zona...bo on jej doktoratu nie przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:57 Tak po prawdzie to dwa lata po rozwodzie, to ogłosili oficjalnie ze są para. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:50 Ale myślicie, że Paulutek rozpierdoli im balangę, czy ktoś przytomnie w czwartek wieczorem wyrwie jej kartki z paszportu? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:55 Do Grecji nie potrzeba paszportu, trzeba by i dowód osobisty pociąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:03 No metamfory użyłam ( cyt za. Niezapomnianą Młodą Lekarką) Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:04 "Zabierz babci dowód" 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:24 Babci- petardzie, dadajmy Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:31 Babci Jego Wnuczki Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:50 Dziadka jej wnuczki Teścia jej synowej Ojca jej dzieci Syna jej tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:48 To "zdetonuj babci dowód" Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 17:20 I myślisz, że Petarda się wtedy od nich odpaszportuje? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 17:51 Myślę, że może jej to na chwilę zmienić trajektorię Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Ich wielkie greckie wesele 10.02.23, 10:29 Niekoniecznie, nie musiałam ostatnio pokazywać dowodu czy paszportu jak wylatywalam z Polski. Poza tym są inne drogi niż powietrzna - przy odrobinie determinacji ma duże szanse się tam dopchac Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 14:51 Ja w ogole nie rozumiem tych destination weddings. Nie mogą sobie tam w podróż poślubną pojechać? A nie ciągnąć gości przez pół świata i dąsać się jak ktoś nie pojedzie, bo nie ma z kim zostawić psów czy kur ? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:06 E tam, właśnie bardzo wygodnie - zapraszasz kilkanaście osób, połowa nie przyjedzie, bo nie ma z kim kur/królików zostawić i z głowy. A w tym konkretnym przypadku wietrzę działanie umyślne - nawet Petardzie trudno będzie przekonać kogokolwiek, że zupełnie przypadkiem znalazła się na tym zadupiu akurat w terminie ślubu . Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:20 Nie zdziwię się, jeśli dziś będzie twierdzić że napadła ją załoga angielskiej łodzi podwodnej, która jakimś cudem ominęła blokady na Morzu Czarnym, wpłynęła do Dunaju, jakimś dopływem dostała się do nas, potem rurami kanalizacyjnymi podjechała do sracza i zakotwiczyła w oczekiwaniu panią Petardę. Następnie dopływami do Dunaju, Dunajem do Morza Czarnego, potem przez cieśniny Bosfor i Dardanele i już była na Morzu Egejskim, stamtad miala zaś rzut beretem i przybiła do wyspy akurat w dniu ślubu szczęśliwej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:24 Nie kupuję. Nie ma elementu romansowego (tfu, prawdziwej miłości) i mopsów. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:26 Wierne mopsy rzecz jasna rzuciły się w obronie właścicielki do lodzi podwodnej, a kapitan zakochał się w Petardzie i to jego lovuje na tiktoku (dlatego jego twarzy nie widać, bo to tajemnica wojskowa). Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 15:32 Aaa, to już rozumiem te ciasne kadry na filmikach, na łodzi podwodnej nie ma za wiele miejsca, dobrze że kanapę udało się im wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Ich wielkie greckie wesele 10.02.23, 10:38 Wandzia zostala w domu zeby tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:03 Żeby im Petarda włoskiego wesela nie urządziła Odpowiedz Link Zgłoś
lukrrecja Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:03 Troszkę szkoda, że nie w Łagiewnikach Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:12 nie stać ich, już ktoś napisał że po taniości ten ślub. Żeby nie było, też uważam że powinno być unieważnienie i nowy ślub z białą suknią i welonem i koniecznie złożenie kwiatów w krypcie. no ale to nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 16:47 prawda ? Mozna by sie zebrac i pod kosciolem mlodej parze odspiewac " i jeszcze jeden i jeszcze raz ..." Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Ich wielkie greckie wesele 10.02.23, 00:46 Na Łagiewniki to ich nie stać, za wysokie progi. U Kurskich w pakiecie było załatwienie codziennej telewizyjnej transmisji jakiegoś nabożeństwa czy coś podobnego. A co oni mogliby zaoferować? 5 minut w śniadaniówce raz na kwartał? Poza tym do Łagiewnik trzeba unieważnienia (pardon, "stwierdzenia nieważności") dwóch małżeństw, pewnie im się jednak nie chce w to bawić (no i nieco czasu procedura jednak wymaga, a do przyspieszenia nie mają za bardzo argumentów, patrz wyżej ). Że w grzechu będą żyć? A co to za problem dla tak bogobojnej pary, Kurska dała im błogosławieństwo przecież . Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 17:51 I cyk - pomysł na prezent - voucher od Petardy! www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-bedzie-teraz-uczyc-kobiety-seksu-koszt-warsztatow-tylko-kilkaset-zlotych-skusicie-sie-6864611955854176a Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 19:17 Super pomysł. Może sama im podeśle ? Gdzieś mi migło ☺, że ta wyspa to ulubiona wakacyjna miejscówka Paulutka. Będzie kryminał ? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 21:11 No, ja bym na miejscu Paulutka już szykowała revenge bikini! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 21:11 I voucher, z odpowiednią dedykacją, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
czubakka Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 18:17 Na ich miejscu głosiłabym wszem i wobec, że wesele w Grecji, a w tym czasie hop i zrobiłabym w Pierdzichowie Dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 18:35 Tak.mi się przypomniało, że mój ojciec złożył życzenia na ślubie, który dla mnie był drugi w zyciu: i żeby mi to było ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Ich wielkie greckie wesele 09.02.23, 19:16 To Kasia już ma rozwód? Koleżanka od roku czeka na termin rozprawy no ale nie jest celebrytką Odpowiedz Link Zgłoś