Dodaj do ulubionych

OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mężem?

19.02.23, 12:23
Jak wiemy, oficjalnie każda ematka to wulkan seksu i ma siedemnaście orgazmów z rzędu z mężem i trzema kochankami z Afryki. Co ciekawe, kiedy zakłada tymczasowego nicka, żeby się pożalić, to sytuacja wygląda nieco inaczej...
Wszystkie naukowe badania związków długoterminowych wyglądają podobnie - po krótkiej fazie "miesiąca miodowego", która ma zanęcić partnera, ulubioną pozycją seksualną staje się "może jutro". U mężczyzn (poza nielicznymi przypadkami) taki proces nie następuje i nawet po trzydziestu latach stary cap jest chętny na szarpanie kanapki z wołowiną przy każdej możliwej okazji, choć często przestał już inicjować cokolwiek po osiemsetnej z rzędu odmowie.
Więc, kiedy przestałyście z mężem czy długoletnim partnerem uprawiać seks (nie, raz na trzy miesiące się nie liczy) i jaką macie wymówkę (tak, wiem że to oczywiście jego wina)?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:27
      A kiedy przestałeś bić żonę?
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:43
        Kto mówi, że przestałem?
        • taje Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:14
          No to trudno się dziwić, że nie chce seksu z Tobą uprawiać…
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:37
            Nie skarży się. Wyjmuję ją z lodówki, podgrzewam w mikrofali i jest gotowa. Seks lepszy niż za życia.
            • iwles Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:40
              feel_good_inc napisał:

> Seks lepszy niż za życia

Czyjego ?
    • semihora Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:29
      Kiedy przestałeś używać mózgu do myślenia?
      • cosmetic.wipes Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:08
        Nie da się używać czegoś, czego nie ma.
        • semihora Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 21:26
          Racja, chyba przeszacowałam stan posiadania kolegi. Kajam się wink
    • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:31
      Skoro już jesteśmy tymi wulkanami seksu, to na jakiej podstawie miałybyśmy przestać go uprawiać?
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:35
        Oficjalnie. To jak z bidetem i wąską specjalizacją.
        Ja tu o rzeczywistość pytam.
        • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:18
          Jesteś księdzem, że miałabym ci się spowiadać? Poza tym to wątek z tezą.
    • daniela34 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:32
      Nigdy3nie uprawiałam seksu z mężem. Sesesesese
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:43
        O partnerze też było. Ba, może być i partnerka.
        • daniela34 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:51
          Z partnerką też nigdy.

#nudapanienuda
      • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:45
        😀
    • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:33
      feel_good_inc napisał:

> Jak wiemy, oficjalnie każda ematka to wulkan seksu

No ja na pewno nie 🙄
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:34
        No tak, to by było zboczeństwo.
        • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:57
          Napisałeś, że każda i poczułam się wykluczona 🙄
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:01
            Bo to było o kreacji. Tak jak bidet i wąska specjalizacja.
            • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:04
              A tak w ogóle to przychodzisz wypytywać o intymne szczegóły a sam o sobie nic nie chcesz powiedzieć 😒

Napisałbyś chociaż jakiego masz Norwooda 🙄
              • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:39
                No i teraz nie wiem, czy napisać, że nie muszę robić koczka na głowie, żeby ukryć łysinę, czy też że całkiem wyłysiałem z powodu olbrzymich ilości testosteronu...
                • snakelilith Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:47
                  feel_good_inc napisał:

> No i teraz nie wiem, czy napisać, że nie muszę robić koczka na głowie, żeby ukr
                  > yć łysinę, czy też że całkiem wyłysiałem z powodu olbrzymich ilości testosteron
                  > u...
                  >

Włożysz perukę, będzie git.
                • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:47
                  Masz przestarzałe informacje. Poziom testosteronu sprawdza się długością palca 🙄

Masz dłuższego wskazującego czy serdecznego?
                  • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:41
                    W takim razie:
                    • iwles Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:50

To jest twój palec serdeczny?
                      Ten fuckowy?
                      🤣
                    • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:50
                      Środkowy się nie liczy🙄
                    • rosapulchra-0 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 22:11
                      Ałe brudna łapa! Fuuuuuuuj!
            • maslova Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:53
              feel_good_inc napisał:

> Bo to było o kreacji. Tak jak bidet i wąska specjalizacja.
              >

O kreacji to było to:
              U mężczyzn (poza nielicznymi przypadkami) taki proces nie następuje i nawet po trzydziestu latach stary cap jest chętny na szarpanie kanapki z wołowiną przy każdej możliwej okazji
              • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:12
                Ale wy tak na serio myślicie, że przeciętnego faceta po czterdziestce dopada andropauza i mu się już nie chce?
                • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:13
                  A ty tak na serio myślisz, że żadna tu nie ma czterdziestolatka za partnera?
                • maslova Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:21
                  A ty tak na serio myślisz, że "po krótkiej fazie "miesiąca miodowego", która ma zanęcić partnera, ulubioną pozycją seksualną [kobiety] staje się "może jutro""?
                • gr.ruuu Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:35
                  Tak samo serio jak ty myślisz że kobiety nie lubią seksu
          • hanusinamama Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 17:43
            Napisał, też ze kazda miała 3 kochanków z Afryki...tu się chyba jedna tym chwaliła ( i nie wiem czy nie był to jeden kochanek z Afryki a nie 3...).
    • sueellen Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:34
      Z czyim mężem?
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:35
        Z obcym się nie liczy.
    • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:34
      Czy jest na sali seksuolog ?
      Bo tu jeden pan potrzebuje pomocy.
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:37
        How dare you assume my gender?
        • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:50
          Bo jak ematka ematką to mój gender nie dumał z wyrzutem nad tymi niechętnymi łóżkowo partnerkami. Nad facetami do kitu w te klocki a i owszem.

Nawet pod nickiem BarbieinPink po jednej nutce.
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:52
            gama2003 napisała:
            > Nad facetami do kitu w te klocki a i owszem.

No tak, jak dyskutuje się o impotentach to stunning and brave. Jak nad impotentkami to mizoginia? big_grin
            • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:59
              Wiesz, to nie ja z XY przychodzę na ematkę wypytywać wręcz przeciwny gender czemu seks rzadko uprawia.
              I niemiłym do rozmówczyń nastawieniem ( kłamiom ! Nie uprawiajo a kłamio, że uprawiajo ! I to niby chętnie ! ).
              Gdybym poszła na automoto czy inne forum dla superprawdziwych mężczyzn i zagaiła z tezą, to serio bym szukała terapii. Bo po co komu takie statystyki ? Terapeutycznie - tak to nie twoja wina, tylko partnerki oczywizda ! Kobiety złe som.
              • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:04
                No tak, to dość oczywiste, że odpowiedzi kobiet należy szukać na męskim forum. Najlepiej na braciach samcach.
                • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:21
                  A właściwie na co ci odpowiedzi obcych kobiet na ten temat? To badania naukowe, czy podnieca cię to? Bo jeśli chodzi o ponarzekanie na kobiety, to może napisz do Rikiego?
                  • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:54
                    Riki identycznych wątków ma mnóstwo na koncie, choć trzeba mu przyznać, że jego zabawniejsze przez te wtręty o doświadczeniach kolegów.
                    Ten mdły, ale niech będzie na niedzielę.
                    • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:36
                      Za kolegę bez nogi Roku ma na zawsze miejsce w moim sercu smile
                    • primula.alpicola Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:03
                      Riki przyjdzie do tego wątku, zobaczysz.
                • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:52
                  No właśnie tam byś dostał odpowiedź jakiej się domagasz.
                  Tak, wszystko z Tobą w porządku, to wina kobiet.
      • hanusinamama Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 17:45
        Jemu nawet nie o seks chodzi. Już wyjasnił, ze ten ból dupy to o bycie wusko specjalistko i posiadanie bidetu. Róznych rzeczy ludziom zazdrościłam...ale bidetu?
    • kropkacom Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:36
      Nigdy. Z czego kiedy jesteśmy zmęczeni, zestresowani lub/ chorzy to nie ma ochoty. Z obu stron. Żeby było jasne. Tak, tak... Panowie nie zawsze mają ochotę. Pewnie też w długoletnich związkach. Tylko to jest tabu albo wielu panów zasłania się partnerką. Jak tarczą big_grin
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:39
        Oczywiście zdarzają się impotenci, o tym też pisałem w poscie otwierającym. Tylko to zrównywanie wyjątków z ogółem, co jest dość symptomatyczne w przypadku każdej niewygodnej dla kobiet dyskusji.
        • kropkacom Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:42
          Uuuu... Impotenci! Koniecznie!. No ale jak tam chcesz. big_grin Kogucik big_grin
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:47
            Łell, jes. Stan, w którym mężczyzna jest niezdolny do podjęcia współżycia (nie mówimy o epizodach, tylko o trendzie) nazywa się impotencją. Ergo, doświadczający go mężczyzna to impotent.
            • kamin Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:10
              Chodzi raczej o sytuację, że.może ale mu się nie chce. Z żoną albo w ogóle.
              • homohominilupus Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:17
                kamin napisał(a):

> Chodzi raczej o sytuację, że.może ale mu się nie chce. Z żoną albo w ogóle.

Moze, lubi seks ale chce mu się rzadziej niż np partnerce i może lubić tak samo sport czy inne hobby. A ten tu z impotencją wyskakuje.
                • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:54
                  Jeszcze raz, bo chyba za szybko piszę.
                  Związek w którym facet ma mniejsze libido niż partnerka to ewenement, a nie reguła.
                  • kropkacom Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 17:43
                    Sami robicie sobie problemy. Poza tym że nie rozumiesz.
            • kropkacom Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 17:41
              Na nie zrozumiałeś. Nie jestem zaskoczona
        • gr.ruuu Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:30
          Życie byłoby piękne gdyby to były wyjątki 🙄
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:51
            To dlaczego katujesz się związkami z impotentami?
            • gr.ruuu Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:02
              Impotencja to niemożność odbycia stosunku a nie niechęć. A ty dlaczego katujesz się ozieblymi babami?
        • abidja Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:57
          feel_good_inc napisał:

> Oczywiście zdarzają się impotenci, o tym też pisałem w poscie otwierającym. Tyl
          > ko to zrównywanie wyjątków z ogółem, co jest dość symptomatyczne w przypadku ka
          > żdej niewygodnej dla kobiet dyskusji.
          >

Facet tez ma prawo nie chciec seksu. Nie tu, nie tetaz, nie w takiej czy innej sytuacji. I nie jest impotentem.
          Skoro dla ciebie facet to tylko penis w zwodzie a piza tym nic to coz... baw sie tym sam.
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:14
            No nie, akurat że z wami to jestem w stanie uwierzyć. Chodziło mi, że ogólnie.
        • hanusinamama Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 17:49
          Facet nie ma ochoty na seks bo jest zmęczony po długim dniu albo miał stresujący dzień w pracy albo go bierze grypa...i ty to nazywasz impotencją?
          NO to już wiemy gdzie masz problem.
          Przypominam, ze krowa która najgłośniej muszy- najmniej mleka daje. Chyba żadna sie tu nie nabrała ze jesteś sex machine...
    • snakelilith Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:37
      Już przed śubem. By wiedział, co go czeka. Mimo tego się ożenił. Masochista jakiś pewnie. big_grin
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:42
        To ty jesteś tą bezdomną narzeczoną Tanebo? big_grin
        • snakelilith Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:48
          Narzeczona tanebo uprawia seks. Ale nie z nim.
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:51
            Teraz to już była. Chyba? Bo nie śledzę.
            No i w sumie nie za bardzo jej się dziwię.
            • tanebo001 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:21
              feel_good_inc napisał:

> Teraz to już była. Chyba? Bo nie śledzę.
              > No i w sumie nie za bardzo jej się dziwię.
              >

😒
        • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:51
          Snake by nawet pasowała do Tanebo 🙄
          • heca7 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:57
            borsuczyca.klusek napisała:

> Snake by nawet pasowała do Tanebo 🙄
            >

Co ty, połknęłaby go na jeden kęs tongue_out
            • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:00
              On właśnie to lubi 😒
              • homohominilupus Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:21
                borsuczyca.klusek napisała:

> On właśnie to lubi 😒
                >

Zboczeństwo 🙄
          • snakelilith Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:57
            Nie wiem czy ja do niego, ale on do mnie na pewno nie. To już wzięłabym prędzej rikusia, albo bywalca. Mogłabym trzymać w piwnicy przywiązanych łańuchem do ściany i lać trzy raz dziennie skórzanym pejczykiem. Przynajmniej pożytek w podniesieniu niskiego ciśnienia by był. Przy tanebo wszystko mi opada i usycha.
            • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:01
              Ale takich grubych zboczeństw przy niedzieli to się nie spodziewałam 🙄
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:00
            On by potrzebował dominy z silnym instynktem macierzyńskim. Albo dominującego faceta.
            • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:02
              feel_good_inc napisał:

> Albo dominującego faceta.
              >

Takiego jak ty? 🤭

• feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:06
                To zależy czy to mieszkanie do przejęcia jest w dobrej lokalizacji.
                • kamin Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:12
                  W perspektywie dom 500 metrow z bukieciarnią.
                • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:22
                  Miało być o seksie, a ty tu wyjeżdżasz z nieruchomościami smile masz wzwód tylko w dużych pomieszczeniach?
                  • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:33
                    No jakbym już go miał zdominować, to nie za darmo, nie?
                • snakelilith Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:37
                  Zastanów się feel nad swoim żeńskim pierwiastkiem w osobowości, bo według uniwersalnego eksperta w tych tematach rickiego, wzrost seksualnej gotowości wraz ze wzrostem oczekiwanej nagrody jest cechą wybitnie kobiecą.
                  • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:41
                    Wiesz, jak to mówią. I'm not gay, but mieszkanie is mieszkanie.
                    • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:37
                      To za jaki metraż byś się przespał z facetem?
                      • tanebo001 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:40
                        Za żaden. Ja go nie chcę.
                        • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:47
                          Nie gadaj, tylko podpisuj darowiznę!
                          • tanebo001 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:54
                            Najpierw pierścionek. Minimum 500 karatów!
                            • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:16
                              The best I can do is flaszka, 500ml.
                              • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:20
                                feel_good_inc napisał:

> The best I can do is flaszka, 500ml.
                                >

500ml na dwóch? 🙄
                                • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:26
                                  Już u mnie na studiach mówili, że nic to pół litra na dwóch.
                      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:54
                        Ej, narzeczona nie musiała z nim spać. Mi wystarczy darowizna big_grin
    • iwles Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:37

Listopad 2005.
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:41
        Ale to obecny czy były?
        • iwles Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:43
          feel_good_inc napisał:

> Ale to obecny czy były?

Jedyny.
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:50
            Ale coś szerzej? Bo ja mam koleżankę, która z mężem rozwiodła się ponad dekadę temu, ale prowadzi krucjatę religijną w której jest żoną jednego męża...
            • iwles Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:21

Szerzej:
              Pytanie: kiedy przestałyscie uprawić seks z mężem
              Odpowiedz: listopad 2005.

Nie rozumiem, dokładniejsza datę chcesz? To proszszsz: 8 listopada 2005.
              😂
              • cosmetic.wipes Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:35
                😄
          • stasi1 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 16:31
            Pewnie ijuż były
    • figa_z_makiem99 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:39
      Gdybym była z mizoginem takim jak ty, nie chciałoby mi się nawet pomyśleć o seksie. Mężczyźni też prezentują wersję demo na początku, pokazują prawdziwą twarz, kiedy mają przewagę nad kobietą.
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:40
        Tak, ci podstępni mężczyźni. Co prawda po fakcie okazuje się, że przed ślubem był takim samym przemocowcem i tyranem, ale wtedy to było pociągające, bo łobuz kocha najbardziej, a bił się o nią, a nie ją...
        • figa_z_makiem99 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:50
          Większość mężczyzn to głupole, to podstępne kobiety ich usidlają, żeby ciągnąć z nich kasę, a potem miota się mietek jeden z drugim na forum i udaje samca alfa, bo co mu zostało ? smile Jesteście prości jak konstrukcja cepa i słabi. Słaby mężczyzna nie jest atrakcyjny seksualnie i nie chodzi mi o siłę fizyczną.
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:56
            No to zdecyduj się, czy jesteśmy słabi i dajemy się omotać jak cepy i głupole, czy też jesteśmy cwanymi przemocowcami, którzy z łatwością usidlają i uzależniają biedne dziewczęta. Czy też może istniejemy w stanie superpozycji?
            • figa_z_makiem99 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:04
              Przecież przemocowiec to słaby facecik z niskim poczuciem wartości, mizogin także, który musi dowartościowywać się poniżaniem kobiet, słabszych, żeby poczuć się lepiej. Wartościowy, spełniony i silny psychicznie mężczyzna nie będzie zachowywał się jak gnojek.
              • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:14
                Dobra, jeszcze raz, podsumujmy co napisałaś:
                1. Kobiety są silne, mądre i inteligentne.
                2. Mężczyźni są słabi, głupi i niepewni siebie.
                3. Jak przychodzi co do czego, to ci głupi, słabi i niepewni siebie mężczyźni z niebywałą łatwością podporządkowują sobie te silne, mądre i inteligentne kobiety.
                Tak, to ma dużo sensu.
                • figa_z_makiem99 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:20
                  Gdybyś był odrobinę bardziej inteligentny, umiałbyś odróżnić sarkazm i ironię w mojej wcześniejszej wypowiedzi, ale wtedy nie pier....doliłbyś na forum non stop tych samych kocopołów, kiedy żona odmówi seksu, prawda? Tylko poszukałbyś wyjścia z ch....jowej sytuacji, zmieniłbyś larwę na lepszy model, albo poszukał winy w sobie i zaczął pracować nad sobą smile
                  • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:32
                    Zabawne, że wszystkie ematkowe inwektywy zawsze zaczynają i kończą się na "nie dymasz". To pewnie te słynne szerokie horyzonty umysłowe...
                    • figa_z_makiem99 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:39
                      Zabawni są forumowi frustraci, którzy kręcą się w swojej szklanej bańce bez końca, machając rączkami i wygrażając złym, podstępnym kobietom. A potem wracają potulnie z podkulonym ogonkiem do larwy.
                      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:49
                        Zabawne są te emadki, które najpierw twierdzą, że unikające seksu larwy w długoletnich związkach to wymysł mizoginów, a potem każące wracać do tej unikającej seksu larwy. Very ematka, much logika.
                    • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:41
                      Jakoś trudno mi sobie wyobrazić faceta, który ma udane życie seksualne, a zarazem przychodzi na kobiece forum ponarzekać na kobiety, które nie chcą uprawiać seksu. Dla kolegi narzeka czy z poczucia misji?
                      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:49
                        To nie moja wina, że masz tak wąskie horyzonty.
                        • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:05
                          Jakoś nie czuję specjalnej potrzeby zgłębiania cudzych problemów z seksem. Interesuje mnie satysfakcja moja i męża, nie obcych ludzi.
                          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:17
                            Nie czujesz potrzeby ale się wypowiesz.
                            • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:25
                              Nie napisałam, że nie czuje potrzeby wypowiadania się, tylko potrzeby zgłębiania twoich problemów. Mogę się jedynie domyślać, że istnieją.
    • maslova Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 12:57
      > Wszystkie naukowe badania związków długoterminowych wyglądają podobnie - po krótkiej fazie "miesiąca miodowego", która ma zanęcić partnera, ulubioną pozycją seksualną staje się "może jutro"

Źródła?
      • gama2003 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:10
        Autopsja autora, proszę koleżanki.
        A swoją drogą wątek ów mógłby założyć dokładnie kazdy forumowy facet. Kazdy ma podobne wywody na koncie.
        Czy to nie dziwne, że takie to ciosy życiowe muszą tu właśnie na piśmie artykuować ?

Bo co jednemu z trzecim da, że któraś napisze - ostatni raz godzinę temu, inna - właśnie to robimy, przepraszam za brak interpunkcji !
        Inna - dekadę temu, kolejna - tydzień temu, dwa dni, wczoraj albo nigdy.
        I tak wiadomo, że kłamiemy, po upolowaniu jelenia seks używamy wyłącznie w roli handlu wymiennego.
        • marta.graca Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:25
          Jadą stereotypami i liczą na wypłakanie się na miękkiej kobiecej piersi smile
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:27
            O tak, bo na ematce właśnie na to można liczyć big_grin
            • kk345 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:50
              Po co więc masochistycznie tu wracasz, skoro rozmówczynie jawnie tobą gardzą?
              • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:55
                A dlaczego niby miałbym przejmować się tym, co sobie myślą ematki?
      • starczy_tego Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 16:16
        IDzD - Instytut Danych z Doopy
        • homohominilupus Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 16:30
          starczy_tego napisał(a):

> IDzD - Instytut Danych z Doopy

😅
    • cegehana Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:02
      Te badania naukowe na kilometr śmierdzą seksistowskimi i krzywdzącymi stereotypami. Jeśli komuś wygodnie w tak uporządkowanej rzeczywistości to niech sobie tam siedzi.
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:21
        Każde badania, które zagrażaja twojej wizji rzeczywistości są seksistowskie i krzywdzące?
        • kk345 Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:51
          A weź je zalinkuj, poczytamy
    • black_halo Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:08
      Po tym jak wytarl chooya o firanke.
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:24
        Ej, ale to nie wątek o tym, jak sprawić, żeby kobieta krzyczała jeszcze kilka godzin po stosunku...
        • black_halo Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:40
          No krzyczalam jeszcze pare dni, wystarczy na reszte zycia, prawda?
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:42
            Z takimi warunkami powinnaś wystartować do opery.
    • gr.ruuu Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:11
      Dwa tygodnie przed rozwodem big_grin
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:21
        Dopiero? To szybko poszedł rozkład pożycia.
        • gr.ruuu Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:41
          Mam znajomą która nawet po rozwodzie nie przestała i ma jeszcze porozwodowe dziecko z byłym mężem
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:18
            Ale tu sytuacja była odwrotna akurat. Nie było fizycznie, nie było faktycznie, ale było duchowo, bo uposledzenie religijne.
    • homohominilupus Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:13
      Nie wiem skąd bierzesz te 'naukowe nadania związków'. Z dupy zapewne lub z własnego doświadczenia.
      Nie zamierzam cię przekonywać, że jest inaczej bo to jak gadanie ze ślepym o kolorach.

Ale że o niskolibidowych facetach nie słyszałeś nigdy to już pojąć nie mogę.
      • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:20
        homohominilupus napisała:
        > Ale że o niskolibidowych facetach nie słyszałeś nigdy to już pojąć nie mogę.

O tym już pisałem w poscie otwierającym, ale u ematek nie można liczyć na czytanie ze zrozumieniem.
        • homohominilupus Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:29
          feel_good_inc napisał:

> homohominilupus napisała:
          > > Ale że o niskolibidowych facetach nie słyszałeś nigdy to już pojąć nie mo
          > gę.
          >
          > O tym już pisałem w poscie otwierającym, ale u ematek nie można liczyć na czyta
          > nie ze zrozumieniem.
          >

No to po ch zakładasz wątek wśród Grażyn, które nie czytają ze zrozumieniem? Głupie kwoki nic ciekawego do powiedzenia nie mają.

Aha, facet który przestaje inicjować seks po którejś tam odmowie ze str partnerki nie jest facetem niskolibidowym. Naprawdę, ignorancja nie jest czymś z czym warto się obnosić.
          • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:55
            A pisałem, że jest?
      • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:24
        homohominilupus napisała:

> Nie wiem skąd bierzesz te 'naukowe nadania związków'.

Z tik toka 🤭
        • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 14:56
          Jestem za stary na tiktoka.
          • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:01
            To YT shorts, whatever 🙄
            • feel_good_inc Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:20
              Biali mężczyźni słuchają podcastów. Shorty są jak szalupy na Titanicu.
              • borsuczyca.klusek Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 15:21
                Już my wiemy jakie to podcasty 🙄
    • starczy_tego Re: OK, to kiedy przestałyście uprawiać seks z mę 19.02.23, 13:15
      🥱🥱🥱