Dodaj do ulubionych

Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy

08.03.23, 20:23
🤦‍♀️
"Na opublikowanym przez Paulinę Smaszcz zdjęciu można zobaczyć dziecko przykryte uroczym kocem w różowe gwiazdki. Była żona Kurzajewskiego zakryła twarz noworodka napisem "kocham cię", więc oczywiste było, że 50-latka pokazała światu wnuczkę, nie chcąc zdradzać jej wizerunku. Nic bardziej mylnego. Okazuje się, że zdjęcie powstało już w 2019 roku, a jej źródłem jest profil zagranicznej firmy, która sprzedaje m.in. ręcznie dziergane koce dla dzieci"

www.pudelek.pl/tylko-na-pudelku-paulina-smaszcz-jednak-nie-pokazala-wnuczki-opublikowala-zdjecie-obcego-dziecka-sprzed-kilku-lat-foto-6874309202750176a
Czyzby Najwspanialsza Babcia Na Swiecie i we Wszechswiecie miała bana na widzenia i musi sie ratować randomowymi dziecmi? Mam nadzieję, ze chociaz Wandzia jest prawdziwa!
Obserwuj wątek
    • maleficent6 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 20:28
      Wiesz, że przemknęła mi taka nieśmiała myśl pt."ciekawe czyje to dziecko"?
      Żenada wylewa się uszami...
    • primula.alpicola Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 20:28
      Szaleństwo postępuje.
      • lemonka5 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:01
        W kwestii kocyka- wprawdzie etap akcesoriów niemowlęcych szczęśliwie już za mną, ale ten jest naprawdę śliczny.
      • kira02 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:53
        Przeczytajcie wpis Ani w kometarzach na Pudelku.
    • kaki11 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:02
      O cholera... to teraz czekam co powie/napisze w wyjaśnieniu tej sprawy, bo to będzie ciekawy fikołek.
      A jednocześnie przez to oderwanie zaczyna m się robić jej trochę żal.
      • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:08
        Ja mam kilka pomysłów ale nie chce Paulutkowi podpowiadac
        • maleficent6 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:13
          Stawiasz, że nas czyta?
      • primula.alpicola Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:25
        "O, już się zlecieli hejterzy, nieszczęśliwi, zawistni ludzie bez własnego życia, i nękają, stalkują, kopią, bo tylko to daje im odrobinę zadowolenia. I to z jakiego powodu, bez powodu, bo ja przecież nigdzie nie napisałam ze to moja Wnuczka, Córka Mojego Wspaniałwgo Syna i Wspaniałej Synowej Laury!"
    • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:05
      Yyyyyyyyyyyy...przepraszam, ale mnie "zatkło."
      • turbinkamalinka Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:21
        daniela34 napisała:

> Yyyyyyyyyyyy...przepraszam, ale mnie "zatkło."
        Oj tam zatkało. Zobacz jakie masz możliwości jako zadeklarowana Lambadziara smile. Nie ma dzieci ale są urocze wnuki, prawnuki. Wszystko dobrane adekwatnie do wieku tongue_out
    • borsuczyca.klusek Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:11
      No nie tego to się już nawet skomentować nie da 🙄
    • kasiaabing Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:20
      A Dziadek Ich Wnuczki też odwalil niezły przypał. Wrzucił foty jak to robi wyprawkę dla noworodka okraszone podpisami " współpraca reklamowa" 🤦‍♀️
      • borsuczyca.klusek Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:30
        O to podobnie jak Grażynka, która zgarnęła wnuka by zareklamować mąkę na pierniki 😅
        • iwoniaw Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:32
          borsuczyca.klusek napisała:

> O to podobnie jak Grażynka, która zgarnęła wnuka by zareklamować mąkę na pierni
          > ki 😅

Wnuk Grażynki był jednak jej wnukiem, a nie dziecieciem z shutterstocka 🤷‍♀️
      • rb_111222333 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:33
        Mnie też to mierzi. I w dodatku cały czas szczerzy zęby w uśmiechu, jest odpychający i sztuczny
        • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:36
          Może to ich kiedys połączyło z Paulutkiem, wspólny wyszczerz wink
    • mamolka1 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:20
      Jak dla mnie włoska synowa z włoskim temperamentem dobitnie uświadomiła petardzie gdzie sobie może włożyć swoje fantasmagorie na temat wnuczki.
      Może włoska synowa ma jakieś koneksje mafijne i petarda nie wybucha?!?
      • iwoniaw Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:31
        Zaraz tam koneksje mafijne - wystarczy, że ma zamek w drzwiach, a własną matkę na miejscu. No i męża, który zapewne nieprzypadkowo przyjął nazwisko żony, mieszka z nią setki km od mamusi i skoro nie chciał cyrków na ślubie, to przy noworodku tym bardziej nie zechce...
    • kropkaa Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:29
      O żesz zatkało mnie 🙊
    • mondaymorning1987 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:33
      Może sie zawstydzi i zniknie z przestrzeni publicznej.
      • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:36
        mondaymorning1987 napisała:

> Może sie zawstydzi i zniknie z przestrzeni publicznej.
        >
        Na pewno! wink
        Dotąd nie miala ani powodu, ani okazji big_grin
    • conena Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:47
      Synowa ją trolluje i wysyła jej fejkowe zdjęcia wnusi.
    • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:52
      WTF!!
      • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:56
        Bierzesz randomowe zdjęcie dziecka, twarz zasłaniasz mu napisem "I love you" żeby "chronić prywatność" I już masz zdjęcie wnusi żeby wrzucić na sociale. Jutro wrzucę zdjęcie mojego bombelka. Albo dwóch. Co się będę ograniczać!
        • iwoniaw Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 21:59
          A jak Ci napiszemy w komentarzach, ze przeciez jestes bezdzietną lambadziarą, to odpowiesz z oburzeniem, że hejterzy sie zlecieli, a ty przeciez tylko twarze zasloniłaś, a nie pisałaś, ze to Twoje osobiste bombelęta 🙃
          • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:02
            Taaak! Tak zrobię. Zasłoniłam twarz dziecka, którego twarz w reklamie widać w całej okazałości. Ale orzeciez nigdzie nie pisałam, że mój ci ten bombelek.
            • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:07
              Daniela, możesz pożyczyć któreś z moich, przynajmniej jedno zgodzi się z entuzjazmem, wiesz, które zrobi wszystko dla beki wink
              • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:08
                😀😀😀 Twoje biorę!
                • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:23
                  To większe doskonale nosi zgrzewki wody! wink
                  • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:28
                    Czyli przydatny smile
                    • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:34
                      Właśnie. Co za korzyść z zarąbania takiego małego bakłażana pod firmowym kocykiem, czy skoczy po zakupy? Podniesie kanapę? Odsunie komodę bez wyjmowania zawartości? Jamais! Paulutek tego nie przemyślał.
                      • arthwen Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:50
                        Kurczę, moje z tego wszystkiego to tylko te zakupy, pod warunkiem, że nie za duże...
                        Ale zdjęcia bakłażana w kocyku to mam swoje, nie muszę zaiwaniać z shutterstocka.
                        • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:13
                          Może uznała, że wrzucenie własnych bakłażaników będzie zbyt ewidentne, czyli dokonała przynajmniej próby przemyślenia wink
                          (Co do zakupów - daj bombelkowi czas, one jednego dnia mają małe, pulchne łapinki z dołeczkami, a następnego - but 46, przerastają własnego ojca i to jest ten moment, kiedy w celu rozładowania nadmiarubombelkowej energii prosisz o cztery zgrzewki mineralki, cztery to z troski, żeby go na schodach nie przeważało...)
                          • arthwen Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:46
                            heh, mój niestety w tym nieszczęsnym wieku, kiedy już pulchnych łapinek nie ma, całować go nie można nawet w policzek (no, ostatecznie jak nikt nie widzi, ale NIE PRZY LUDZIACH!), przytulać też co najwyżej w domu i przy zasłoniętych roletach, ale siły to ma na jedną zgrzewkę wink
                            • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:24
                              Okres przejściowy, najgorzy! Ale pocieszę Cię, że mój dryblas miał okres, kiedy nawet szaliczka nie mogłam mu poprawić, a publicznie to już WOHLE. A teraz przyłazi sam z siebie i "cho, się przytul". Takie wielkie, z łapskami jak bochny, a się tuli jak mały kotek, bywa to hilaryjne big_grin
                              • 7katipo Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 15:20
                                Tak mówisz...
                                Znaczy jest nadzieja, że mój jeszcze kiedyś przyjdzie?
                                Obecnie jesteśmy na etapie:
                                - Synek, chodź się przytul 🤗
                                - A przyniesiesz mi soku?
                                🥺
                                • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 15:23
                                  Te egzemplarze są nieprzewidywalne i zróżnicowane, ale nadzieja jest!
                      • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:50
                        Zupełnie nie przemyślał
                • turbinkamalinka Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:24
                  Mogę pożyczyć prawie 3 latka. Jak dasz mu w łapkę któryś ze swoich wypieków, gwarantuję że nie będzie protestował smile
            • jednoraz0w0 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:33
              Ona też nigdzie nie napisała, ze to jej wnuczę, tylko ze kocha. Nie pisała, kogo konkretnie kocha, nie? Może tego bombelka na zdjęciu. Albo kocyk.
              • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 00:10
                Oesu, ale pytasz. Wiadomo, kogo kocha, a raczej lovuje. Wszystkie świadome, chcące się kształcić i rozwijać kobiety! (Nawet ja się już nauczyłam tej mantry.)
            • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:17
              daniela34 napisała:

> Taaak! Tak zrobię. Zasłoniłam twarz dziecka, którego twarz w reklamie widać w c
              > ałej okazałości. Ale orzeciez nigdzie nie pisałam, że mój ci ten bombelek.

To twoje wewnętrzne dziecko jest!
              • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 11:36
                Wewnętrzne niepoczęte smile
              • reinadelafiesta Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:33
                Mówisz- masz. Już napisała, że przecież nigdy nie mówiła, że to zdjęcie jej wnuczki:
                "Czy na moim zdjęciu gdziekolwiek wspominam o wnuczce? Szanuję moich synów, szanuję moją synową i moją najcudowniejszą wnuczkę. Zdjęcie pochodzi z reklamy kocyków. Bardzo pięknych z pięknymi dziećmi na reklamach - wyjaśniała."

www.plotek.pl/plotek/7,154063,29543035,paulina-smaszcz-tlumaczy-sie-ze-zdjecia-wnuczki-uderzyla.html#do_st=RS&do_a=1046&do_sid=1046&do_w=57&do_v=739#s=BoxOpLink
                • primula.alpicola Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 17:28
                  A nie mówiłambig_grin
    • aga.doris Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:00
      Sylwester sfotografowany grubo przed 31.12, impreza urodzinowa z balonami ale bez gości, teraz zdjęcie nie-wnuczki i tylko te przedziwne miny w pełnym rozdziawie autentycznewink
    • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:02
      Ej, ale właśnie sobie uświadomiłam, że ona już kiedyś zrobiła podobny numer. Zapozowała w jakiejs sukience (bardzo ładnej zresztą, przynajmniej na zdjęciu) sugerując, że kupiła ją na slub syna, to już było albo po slubie, albo jakoś tak, w każdym razie raczej wiedziała, że jej na rzeczonym ślubie nie było/nie miało być, a mimo to Dawała Do Zrozumienia.
      Smutne to w sumie.
      • sophia.87 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:51
        Bardziej jednak smutne dla tych chłopaków, skoro syn jej nie chciał nawet na ślubie to tam musiało być piekło.
        • koko8 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:59
          Przed ślubem, na którym nie była, bo syn jej nie zaprosił suspicious
        • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:00
          Ale Kurzaja chyba też nie było, żeby uczciwie podejść? Czy coś kręcę?
          • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:02
            O, znalazłam! www.instagram.com/p/CTfantqKQRb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b69f6a8f-503a-4320-8bb8-4d7d417c2279
            • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:22
              A skad wiemy, ze na slubie nie była?
              • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 08:32
                Szeroko omawiane było w mediach!
                • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 10:14
                  Masz Ci los, te hejtery to nawet nieobecnosc na kameralnej, rodzinnej imprezie wyszpiegują sad
                  • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 10:58
                    To pewnie zpizeg Kasi!
          • koko8 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:53
            Ón, czyli Kurzaj byłwink
            Paulutek całą armię projektantów, wizażystów i upiększaczy rozmaitych profesji zatrudnił, artystę foto zawezwał, tylko po to, żeby obwieścić ślub bombelka na IG, na który to ślub nie przyszlo zaproszenie. To nawet smutne.
            • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 00:09
              O, był jednak? Pokrecilam zatem. Ależ musiała nawywijac. Propsuję asertywnych państwa młodych.
            • kropkaa Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 10:15
              Bardzo to smutne. Brak zaproszenia dla rodzica na ślub to jednak gruby kaliber.
              • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 11:38
                Jest bardzo smutne i jest to gruby kaliber. I ok, z jakiegoś powodu życie rodzinne jej nie wypaliło, może jej wina, może jego, może obojga, może wreszcie niczyja, ale do ciężkiej cholery przecież takie akcje spowodują tylko, że będzie jeszcze gorzej.
                • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 11:42
                  Tak całkiem na serio - to chyba klasyczne wypieranie i zaklinanie rzeczywistości. Lalala, nie widzę, nie słyszę, nie powiem, nic się nie stało, to się nie dzieje, kochają mnie, wszystko jest super, ja jestem super, nic złego nie zrobiłam, wszystko ma swoje wytłumaczenie.
                  Przez co całość nie jest mniej smutna, odwrotnie nawet.
                  • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 11:51
                    No odwrotnie.
                  • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 22:00
                    To raczej choroba.
                • kropkaa Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 14:32
                  Wszyscy to wiedzą. Oprócz niej 😕
                • skumbrie Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 16:53
                  >I ok, z jakiegoś powodu życie rodzinne jej nie wypaliło, może jej wina, może jego, może obojga, może wreszcie niczyja, ale do ciężkiej cholery przecież takie akcje spowodują tylko, że będzie jeszcze gorzej.

Po tych wszystkich wyskokach Paulutka masz nadzieję, że to wina eksmęża? Byłam skłonna w to uwierzyć przu Cichopkowej pląsającej przy grobie, ale już kolejne ataki na celebrytki skutecznie mnie wyleczyły z tego, że a nuż ona niewinna była.
                  • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 17:08
                    Nie chodziło mi o jej relacje z byłym mężem tylko o relacje z synami. Może to jak wyglądają jest winą jej, może jego (ok, czysto teoretycznie), może okoliczności. Ale z pewnością takie akcje nie poprawią sytuacji.
              • sophia.87 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:57
                Jeżeli ona wyprawia takie cyrki publicznie to aż strach pomyśleć co tam się musiało dziać za zamkniętymi drzwiami.
                Ta jej ogromna miłość do synowej jest zbyt sztuczna i na pokaz, może z nią był konflikt. Paulutek nie wygląda na taką, która zaakceptuje inną kobietę, w dodatku taką przy której jest niewidzialna, nawet jeśli to ukochana syna.
                • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 22:02
                  Dokładnie, Kurzajewski powinien jeździć do tej Jerozolimy co miesiąc, bo chodzenie do Częstochowy to za mało zamian za to, że to Pani Petarda rzuciła pozwem o stół. wink Chłop wyczekał i odżył. Brawo, lubię takich strategów.
            • 35wcieniu Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:09
              Coś mi się widzi że ona czyta to forum. I armię projektantów i stylistów też ma stąd.....
              Nie znam się na modzie ale coś mi mówi że wskazałabym stylistkę, która jej pomaga....

https://zapodaj.net/images/e122ec76ec2ce.jpg
              • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:21
                Hy!!
              • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:29
                A przepraszam, bo się nie orientuję w aktualnych trendach, czy buty i torebka w takim samym kolorze to teraz najnowszy krzyk mody czy nadal wpadka modowa?
                • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:32
                  To jak ze mną i z winem - jak Paulutek, to najnowszy jęk.
                  • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:36
                    smile Aha
                • tt-tka Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:37
                  Wpadka. Buty powinny byc w kolorze lakieru do paznokci, a torebka - cienia na powiekach. Wiem na pe big_grin

PS ale nie wiem, w jakim kolorze powinny byc rzesy i do czego dopasowane. pytam, pytam i nic.
                  • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:42
                    rzęsy muszą pasować do cfiotka
                    • tt-tka Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 14:19
                      Dzieks, to juz chyba wszystko wiem ! (ps - nie stosuje. Ale wiem)
                    • majenkirr Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 15:01
                      Przeczytałam FIUTKA big_grinbig_grin
              • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 22:03
                Tak, ale na pewno nie mają wspólnej fryzjerki, pewnie ten od Taylor Swift po prostu zajęty.
                • snakelilith Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:06
                  thank_you napisała:

> Tak, ale na pewno nie mają wspólnej fryzjerki, pewnie ten od Taylor Swift po pr
                  > ostu zajęty.

Stawiam raczej na nieudolną kopię Evy Longorii w garniturze od Victorii Beckham. A fryzjerki to nie ma ani jej, ani Taylor Swift, niestety.
                  • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:14
                    Co kto lubi…

https://themannei.com/wp-content/uploads/2022/03/Mannei4530-683x1024.jpg
                    • snakelilith Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:23
                      Bywa jeszcze bardziej ekspresyjnie. Niewątpliwie hit sezonu, dyskusyjny, ale niepodważalny i łatwy do znalezienia i bez lektury forum. Tu królują raczej pretensjonalne sukienczyny ciotki klotki.
                      • 35wcieniu Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:29
                        Przepiękna stylówka, nie widzę słabych stron. big_grin
                        • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:33
                          Ja też, uniemożliwia nawet sandałowy dżihad. wink
                      • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:31
                        Skoro nawet Zara jest od miesięcy obwieszona różem i zielenią to owszem, skorzystałam, kupiłam, jednakzostawię na czas kiedy Paulutek odwiesi swoj outfit do szafy i nie bede wygladała jak kopia, ale jesli ktoś musi, to droga wolna. smile
                      • kropkaa Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:43
                        Fajne! Dla niskich,.wysokich, grubych i chudych. Każdy skorzysta.
                      • iuscogens Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 07:31
                        Muszę przyznać, że fascynuje mnie ta moda na za duże ciuchy, w których większość wygląda jakby dziecko dorwało się do szafy starszej siostry. Ani to ładne ani w wygodne.
                        • 35wcieniu Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 07:51
                          W sumie co do ostatniej fotki nie mam żadnych emocji poza tym że z automatu bolą mnie zdarte kolana jak patrzę na te nogawki i widzę okiem wyobraźni jak można się w tym przepięknie wypierdzielić big_grin
                          Drugim moim skojarzeniem, biorąc pod uwagę podłoże, na którym ta dziewczyna stoi, jest to co niżej.
                          Rozumiem że to stylizacja do zdjęcia a nie do chodzenia, ale i tak.
                          https://demotywatory.pl/uploads/202107/1625215040_nw3sib.jpg
                          • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 08:34
                            O Boże, pamiętam te postrzępione, zawsze brudne od dołu dżinsy, aż mna miotało na ten widok big_grin
                            • 35wcieniu Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 08:39
                              W zimie jeszcze taki gruby ślad soli na łączeniu miejsca nasiąkniętego i suchego. To zdjęcie tego nie oddaje w pełni.
                              • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 09:06
                                Tak jest, byla krecha! Brrr, nie tęsknię. Jak mi dziecko próbowało wymaszerować w moich dżinsach, wlokąc je oczywiście po ziemi, to ją zgłuszyłam w sekund pięć wink
                                • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:21
                                  annaboleyn napisała:

> Tak jest, byla krecha! Brrr, nie tęsknię. Jak mi dziecko próbowało wymaszerować
                                  > w moich dżinsach, wlokąc je oczywiście po ziemi, to ją zgłuszyłam w sekund pię
                                  > ć wink

Antek K. by wciągał nosem.
                                  • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:46
                                    On tak się nosi? BUERK, jak mawiała Wielka Anais big_grin
                                    • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:47
                                      O Jezu, krecha. Wybaczcie, jestem ćwierćmózgiem ostatnio sad
                                      • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:48
                                        Riposta: "Ostatnio?!" - pierwsza, zamawiam!!!
                                • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:47
                                  annaboleyn napisała:

Jak mi dziecko próbowało wymaszerować
                                  > w moich dżinsach, wlokąc je oczywiście po ziemi, to ją zgłuszyłam w sekund pię
                                  > ć wink

Powiem wam, że z okazji dwudziestolecia matury wyciągamy teraz stare klasowe zdjęcia. O Jezusie! Jak my wyglądamy w tych spodniach. Nie mówiąc już o tym, co aparaty porobiły z podkładami do twarzy niektórych koleżanek. Pierwsza dekada XXI wieku była czasem ZŁYM!!!
                              • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:29
                                Jesu, musisz mi to przypominać. U schyłku tej mody studiowałam w Krakowie i miałam zajęcia w ścisłym centrum a naprawdę był problem z kupieniem innych spodni (zwłaszcza dżinsowych). Trafiła się śnieżna zima i tak łaziłyśmy wszystkie z tymi nogawkami. Brrr...
                        • arwena_111 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 08:29
                          Już nie wiem co gorsze. Jakiś czas temu u panów była moda na garnitury z młodszego brata.
                        • taje Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 09:05
                          Ja w większości oversajzów wyglądam tragicznie, jak sierota. Nabrałam się na garnitur z Lovlisilk, który na zdjęciach na innych wygląda super a na mnie wręcz przerażająco. Głupia ja.
                          • iuscogens Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 09:40
                            Większość osób chyba wygląda jak sierota. Ja też. Do tego nogawki są zaraz brudne, można się o nie potknąć, rękawy przy każdej czynności trzeba podciągać. Chyba jedynie na wysokiej modelce na wybiegu to pasuje ale dla zwykłej osoby, która normalnie funkcjonuje w ciągu dnia to bedzie szalenie niewygodne i wizualnie kiepskie.
                      • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 10:20
                        snakelilith napisała:

> Bywa jeszcze bardziej ekspresyjnie. Niewątpliwie hit sezonu, dyskusyjny, ale ni
                        > epodważalny

Takie stylowki na ulicy to dla mnie niepodważalna oznaka przedawkowania trendów. To co moze ujsc w konwencji pokazu albo jakiegos wydarzenia dla celebrytow smieszy w drodze na zakupy. Poniewaz przecietna forumka nie bywa celebrytka to by wyjaśniało dlaczego królują tu nudne wg ciebie outfity.
                        • iwoniaw Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 11:53
                          Nardzo dobra uwaga - wybieg wybiegiem, pozowanie na sciance, na które podjechalo się wprost z domu taxi to nie jest codzienne funkcjonowanie w ubraniu osoby, która wychodzi do pracy, sklepu, tym bardziej mając z sobą małe dzieci, tym bardziej zbiorkomem. Dlatego mogę sobie kupić plaszczyk w trendujacym kolorze i w czasie mody na maxi zakladać spodnice raczej do kostek niż wpół uda, no niemniej nie wdzieję outfitu jak wyżej w wersji 1:1, bo pomijając wszystko inne, wybierajac śmietanę w Lidlu wyglądałabym w tym jak pająk na torcie...
                          • milva24 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 11.03.23, 22:49
                            I przejście się po gdzieniegdzie zakupkanych chodnikach...
    • heca7 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:03
      Ale wpadziocha big_grin
    • ciemnokres Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:04
      W nie wiem, jak to skomentować. Jest w tym coś rozpaczliwego, ona tak bardzo chciałaby udowodnić wszystkim, jaka jest szczęśliwa, kochana i zżyta z rodziną. Im bardziej się stara, tym większą czuć desperację.
      • vessss Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:41
        I coraz większe oddalenie tej rodziny, po kolejnym nawiedzonym numerze.
      • princy-mincy Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:02
        Też to tak odbieram. Żal mi jej.
    • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:05
      Chciałam w tym miejscu zaprotestować przeciwko używaniu określenia "ukradła." To był co najwyżej zabór bombelka celem krótkotrwałego użycia.
      • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:06
        Przejechała się po prostu wink
        • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:10
          Joyriding. Tylko jakoś bez "joy."
      • arthwen Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:53
        Ale w przypadku własnosci intelektualnej też istnieje pojęcie zaboru celem krótkotrwałego użycia? Bo ona przecież fizycznie tego bombelka nie zabrała, tylko fotę...
        • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:05
          Nie wink jest tylko dozwolony użytek.
      • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:24
        daniela34 napisała:

> Chciałam w tym miejscu zaprotestować przeciwko używaniu określenia "ukradła." T
        > o był co najwyżej zabór bombelka celem krótkotrwałego użycia.

Ok, juz poprawiam:
        "Paulutek zaborowała wnuczkę producenta kocy"
    • lodomeria Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 22:58
      No i za to im płacimy!
    • jozefrobotnik Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:00
      Czekam na ciążę Cichopek.
      • sophia.87 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:27
        Zlituj się, ona ma mopsiki pod opieką...
      • kropkaa Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:12
        Cichopek na 40 lat i odchowane dzieci, Kurzaj 50 i właśnie został dziadkiem.
        Nie wiem, co by mi musiało się stać w głowę czy macicę, żeby majstrować kolejnego bąbelka.
        • sophia.87 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:52
          Też tak sądzę, myślę, że ona skupi się na swoich dzieciach i nie będzie im fundowac więcej rewolucji w życiu.
    • princy-mincy Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:01
      Czytałam już komentarze na pudełku przy pierwszym jej poście o wnuczce że to kradzione zdjęcie. Wierzyć się nie chce do czego ona się posuwa.
      • daszka_staszka Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 11:59
        Moim zdaniem ona jest niezrównoważona psychocznie, i to bardzo...
    • sueellen Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:42
      Zaintrygował mnie tytuł tego posta... Ukraść wnuczkę to jedno, ale producentowi kocy? Weszłam w artykuł ale nie bardzo rozumiem gdzie ona to zdjęcie opublikowała? Na pudelku?
      • borsuczyca.klusek Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 08.03.23, 23:50
        Na swoim Instagramie
      • starczy_tego Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:13
        Nasz forumowy Tytan intelektu 🤣 i Ty niby na internecie zarabiasz…
        • sueellen Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 15:09
          Nic takiego nie ma na jej Instagramie.
          • kropkaa Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 15:10
            Było w relacjach czy jak to się tam zwie.
      • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 13:20
        sueellen napisała:

> Zaintrygował mnie tytuł tego posta... Ukraść wnuczkę to jedno, ale producentowi
        > kocy? Weszłam w artykuł ale nie bardzo rozumiem gdzie ona to zdjęcie opublikow
        > ała? Na pudelku?

🤦‍♀️ w Dzienniku Ustaw.
      • kk345 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 18:48
        Jak się publikuje swoje zdjęcia na Pudelku?
        • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 20:51
          Zaraz się dowiesz, od naszej mistrzyni social mediów, w napięciu czekam na wykład.
          To takie słodziaśne - "weszłam w artyku"ł, ale w tym "artykule" linka do tekstu, w którym jak byk stoi: "Na swoim instastory" już nie zauważyłam? wink
          Ale o sm wykład strzeli, a jakże wink
        • 35wcieniu Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 10.03.23, 00:32
          Kiedyś mieli opcję "wyślij donos" big_grin
          Może da się wysłać na samego siebie i tak opublikować coś o sobie na pudelku? big_grin
      • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 22:05
        No jak Ty nie umiesz odnaleźć instastory to nie dziwie się, że w twojej rzeczywistości ludzie rzucają się na kimchi. tongue_out
    • ichi51e Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:29
      ja to zdjęcie inaczej zrozumiałam - tam jest dziewczynka przykryta szaro różowym kockiemini wielki napis 8 marca cos tam cos tam - myślałam ze to chodzi o małe dziewczynki świata jakiś mnie nawet rozczuliło w sumie
      • ichi51e Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:32
        jak ktoś nie widział. no ale tez w sumie nie zarejestrowałam ze faktycznie ma przecież własna wnuczkę big_grin
      • mid.week Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:37
        I symbolicznej dziewczynce zakryla buzie?
        Grubą włóczką szyte ale jesli w ogóle będzie jakies tlumaczenie z jej strony, bo przewiduję zignorowanie i brnięcie z tematem "jestem Wspaniałą i Szczesliwą Babcią", to pewnie w tę symboliczna stronę - wszystkie kobiety swiata lub nasze wewnętrzne male dziewczynki. Ewentualnie "z szacunku dla prywatnosci najwspanialszej wnuczki, uzylam fortelu, ale jestem z nia, Cudowną Synową i Synami w najlepszej relacji a wnuczka juz mowi na moj widok "babciu Paulinko"
        • heca7 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:45
          mid.week napisała:

a wnuczka juz mowi na moj widok "babciu Paulinko"

...Wspaniała Babciu Paulinko wink
          • lilia.z.doliny Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 08:45
            Ależ!
            Meraviglioso nonna Paulinka!
      • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:46
        No i musisz podpowiadać?!
    • thank_you Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 07:55
      Przejrzałam wlasnie jej IG, te filmiki i pozy jak ciosane siekierą, wdzięk i luz snopowiązałki. Wyglada jak na granicy załamania nerwowego.
    • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:32
      Która obstawiała "gdzie mówię, że to wnuczka"? Zgarniasz pulę! Paulina, jeżeli to czytasz (a coraz bardziej wierzę, że tak) - nie szarp więcej Wandzi, to nie Kasia sad www.plotek.pl/plotek/7,154063,29543035,paulina-smaszcz-tlumaczy-sie-ze-zdjecia-wnuczki-uderzyla.html
      • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:38
        Jak cię złapią za wnuczkę to mów, że to nie twoja wnuczka (zgodnie z prawdą!).
        • annaboleyn Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:39
          I że zdradzieckie mordy! A nie, czekaj. A NIE, CZEKAJ!
          • daniela34 Re: Paulutek ukradla wnuczkę producentowi kocy 09.03.23, 12:40