black.imak
11.03.23, 23:37
Królik wyznał, że żona sprawdzała go testami narkotykowymi i za każde wykrycie u niego marihuany płacił jej 15 tys. aby ratować małżeństwo:
"Od lutego 2022 roku leczenie marihuaną było dla mnie bardzo utrudnione, z uwagi na dezaprobatę mojej ówczesnej partnerki, która traktowała marihuanę tak samo, jak twarde narkotyki czy alkohol. W trosce o ratowanie małżeństwa z matką mojego dziecka podpisałem nawet oświadczenie, że za każdorazowe wykrycie THC w moim organizmie zapłacę 15 tysięcy zł, co też trzykrotnie uczyniłem."
Czuje też powinność, aby stać się rzecznikiem pacjentów marihuany.
Opozda w odpowiedzi przyznaje że robiła mu testy aby walczyć z jego nałogiem ( i nie chodzi o marychę), wypomina że rzekomo sam na siebie doniósł aby być "rzecznikiem medycznej marihuany"i że oboje z Izką naradzają się jak ją zniszczyć. Okazuje się też że Opozda pisze do byłej teściowej, że zniesie każde szambo, które Królik na nią wyleje.
Króliki jednak ostro walczą z panią Pauliną aby wyjść na prowadzenie...
www.plotek.pl/plotek/7,154063,29546399,zeznania-krolikowskiego-zaplacil-opozdzie-45-tysiecy-zlotych.html
www.plotek.pl/plotek/7,154063,29549631,opozda-uderza-w-krolikowskiego-i-jego-partnerke-niszczycie.html