Dodaj do ulubionych

Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-)

17.03.23, 19:32
Poratujcie proszę jakimś fajnym hotelem na weekend ca 150-250 km od Warszawy, wśród zieleni - żeby można było gdzieś pospacerować . Ukojenia mi trzeba we dwoje wink i odrobiny luksusu . Kierunek dowolny

W okolicach Wrocławia oraz Karpacz - też podpowiedzi mile widziane - bo tam hotel na przedłużony weekend by się nadał.

Obserwuj wątek
    • bazia_morska Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 17.03.23, 19:43
      Uroczysko siedmiu stawów Dolny Śląsk.
      • myfaith Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 17.03.23, 19:49
        Super wygląda - dziękuję ! Zapisze sobie
      • b.bujak Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 17.03.23, 20:53
        bazia_morska napisała:

> Uroczysko siedmiu stawów Dolny Śląsk.

uprzedziłaś mnie smile
        te okolice są doskonałe na reset;
        jeszcze wino do tego:
        winnicaniemczanska.pl/#onas
        i arboretum
        arboretumwojslawice.pl/
        albo ciut bliżej gór:
        palacbielawa.pl/
        www.hoteldebowy.pl/
    • taje Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 17.03.23, 19:47
      Nie wiem jak teraz ale swego czasu Młyn Klekotki był bardzo fajnym miejscem. Ok. 250 km od Warszawy.

www.klekotki.com.pl/pl/

Oraz ciut dalej Hotel ImPark w Sorkwitach www.facebook.com/HotelimPark/
    • myfaith Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 17.03.23, 19:54
      Fajne miejsca polecacie .
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 18.03.23, 06:51
      Manor House
    • milin94 Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 19.03.23, 12:55
      Jadę z mężem w maju do fajnego hoteliku w Lidzbarku Welskim, ale on nie jest luskusowy. Pospacerować jest gdzie.
      • myfaith Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 20.03.23, 17:32
        Milin94, daj proszę znać jak wrócisz jak wrażenia - No chyba ze znasz już ten kameralny hotel do którego jedziesz
    • arwena_111 Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 19.03.23, 14:17
      Jak nie musi być hotel, to proponuję Dworek Wapionka, na pojezierze brodnickim. Tylko o tej porze pokój z kominkiem. Grzeją, ale kominek daje fajny efekt.
      W inna stronę- hotel białowieski. Na końcu Bialowieży prawie przy samym wejściu na szlaki.
      • myfaith Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 20.03.23, 17:30
        Dzięki arwena / Białowieżę znam i ostatnio w pandemi tam byliśmy wiec chcemy gdzie indziej . Zobaczę ten Dworek
    • woman_in_love Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 19.03.23, 14:24
      Transylwania!
      • myfaith Re: Hotel na romantyczny weekend poszukiwany :-) 20.03.23, 17:29
        Woman , wiedziałam ze mogę na Ciebie liczyć 😁 Jak zapragnę pokąsania przez rumuńskiego wampira (y) , nie bacząc na koszty polecę . Na razie zadowolę sie „ przaśnym” polskim klimatem 😉

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka