alina460 24.03.23, 13:53 Podpowiedzcie, proszę, przepis ma jakieś danie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 13:57 od razu siadam do jajecznicy z pieczarkami i szczypiorkiem plus salatka z pomidorow Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 16:07 Super pomysł!! Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 13:58 Wege Stroganow, trochę oszukany. Cebule w piórka, przesmażyć, dorzucić posiekane (z grubsza) pomidory, dusić. Na osobnej patelni zasmażyć pieczarki na złoto. Do zredukowanych pomidorów dorzucić pieczarki, patelnię po pieczarkach zalać bulionem z odrobina wina, zredukować, wlać do drugiej patelni. Szczypiorek zostaje od jajecznicy na rano. Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 14:25 Zapiekanki jak na Kazimierzu z serem, pieczarkami i posypane obficie szczypiorkiem. Do tego sałatka z pomidorow ze szczypiorkiem. Risotto z pieczarkami i parmezanem do tego pomidory ze szczypiorkiem. Pieczarki smażone na maśle, do tego pieczywo i pomidorki ze szczypiorkiem. Tarta ze wszystkimi warzywami i podsmażona kiełbasa, kurczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 15:10 jajecznica z pieczarkami i pomidorami posypana szczypiorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 15:11 Pizza z pieczarkami i pomidorami, posypana szczypiorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 15:33 Tortilla - smażone pieczarki (jeśli masz cebulę, to dodaj), zalane rozkłóconymi jajkami z przyprawami i szczypiorkiem. Sałatka z pomidorów i reszty szczypiorku albo sos pomidorowy/ Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 15:51 Zapytaj chat gpt. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 15:52 Sorry, zły link. economictimes.indiatimes.com/news/new-updates/are-you-out-of-ideas-on-what-to-make-with-your-leftover-ingredients-chatgpt-has-all-the-answers/articleshow/97817709.cms Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 16:09 Będziesz teraz tak odpowiadać na każdy post na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 17:30 Tylo dzisiaj z okazji wątku o AI. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 16:14 Wrzuć do naczynia żaroodpornego suchy makaron (taki, jaki lubisz). Podsmaż pieczarki, pomidory- przełóż do tego makaronu. Możesz zalać sokiem z pomidorów i do piekarnika pod przykryciem na początku- smaczne Na koniec posypac możesz szczypiorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 18:13 Fajne danie Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 17:22 Na pierwsze krem pieczarkowy Na drugie Napoli z pomidorków Szczypiorek do jajecznicy albo pasty kanapkowej Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 24.03.23, 18:26 Masz fetę i jajka? Pomidory upiecz z feta i czosnkiem (polana oliwa) będzie sos do makaronu. Insta jedzenie zaskakująco smaczne, a proste. Pieczarki podsmaż i zrób pastę jajeczna ze szczypiorkiem. Albo na bogato - jajka faszerowane. To w ramach przygotowań do Wielkanocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 25.03.23, 06:56 Oo przypomniałam sobie taką szalona bieda sałatkę że studiow Ryż na sypko, podsmażone na złoto pieczarki, sos z majonezu i czosnku,.świeża Pietrucha O jakie to bylo dobre 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
bakis1 Re: Pieczarki, pomidory, szczypiorek - jak wykorz 25.03.23, 13:03 Brzmi ekstra. Chyba zrobię dziś. U mnie jadło się taka wersje: poszatkowana pekińska, podsmażone pieczarki w plastrach i kawałki smażonego boczku. Do tego sos majonezowy. Pyszne to było i sycące. Odpowiedz Link Zgłoś