Dodaj do ulubionych

Utrata węchu czy też jeszcze was dopada?

04.04.23, 11:53
Wczoraj użyłam perfum,jakieś slabe te perfumy mówię do siebie. Ooo zapaliła mi się czerwona lampka covid? Wącham ocet też nie czuję. Czyżby jednak covid? Inne objawy, jedynie zmęczenie....
Obserwuj wątek
    • memphis90 Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 16:58
      Weszłam z dziecmi do multipleksu.
      - Aaaaaale śmierdzi popcornem.
      - Serio? Ja nic nie czuję…
      Zrobiłam jednak potem test, jako ze tydzień wcześniej zdarzył mi się jeden (!) epizod podwyższonej temperatury, tak do 37,7. Covid wyszedł dodatni. Oprócz tego popcornu normalnie czułam wszystkie zapachy - perfumy, kawa, owoce, kocie szczyny, cudzego bąka w windzie itd….
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 18:05
      Mnie nie dopadła, właśnie mija 4 dzień choroby i już mi przechodzi, ale dwa pierwsze dni były fatalne.
      Schudłam 3 kg w 3 dni. Dobry sposób na odchudzanie.
    • 7katipo Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 18:08
      Wysoka gorączka i ból wszystkiego.
      Ale utraty węchu nie miałam.
    • smoczy_plomien Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 18:53
      Tak, miałam covid miesiąc temu i gdyby nie utrata węchu to prawdopodobnie w ogóle bym się nie zorientowała.
    • zabojczaopona Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 19:21
      😂
    • princy-mincy Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 21:59
      Tak, podobno wiele osob wciaz ma ten objaw.
    • q_fla Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 04.04.23, 23:11
      Tak, utrata węchu i/lub smaku towarzyszy mi zawsze przy najmniejszym przeziębieniu od kiedy pamiętam, a żyję już pół wieku.
    • kasia_piet Re: Utrata węchu czy też jeszcze was dopada? 05.04.23, 09:05
      Wlasnie padł mi węch. Zrobiłam wczoraj test na polecenie lekarza - covid. Mam objawy silniejszego przeziębienia, najbardziej dolegliwe objawy to ból i zawroty głowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka