Dodaj do ulubionych

Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie!

07.04.23, 09:17
Dziś rano wchodzę i folder jest pusty. NIC. Został nienaruszony spam i kosz. Trzy strony odebranych, które jeszcze wczoraj wieczorem był nie istnieją sad Nie ma nic. Miała któraś coś podobnego? Pisać do pomocy? Czy gie to da?
Sprawdzałam pocztę na telefonie, też nic.
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:29
      Odświeżyć stronę, przelogować się, poczekać. Poczta gazetowa ostatnio robi tyle problemów, że zastanawiam się nad rezygnacja z niej.
      • heca7 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:33
        Wszystko to zrobiłam. I dalej nic. Napisałam do pomocy, ciekawe czy coś mi pomogą uncertain Cholera, mogli sobie spam lub kosz wykasować tongue_out
        • profes79 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:36
          To nie jest (chyba) kwestia kasacji; one się po prostu nie wyświetlają. Okazjonalnie też tak miewam tylko wkurza to jak coś pilnie usiłuje się ogarnąć.
          • heca7 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:39
            Ok, czy wyświetla ci się wtedy pusty koszyczek z napisem- folder pusty? Bo może się za wcześnie rzucam tongue_out
            • profes79 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:55
              Tak. Natomiast jak mówię - wkurzające to jest.
              • heca7 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:57
                Ok, dzięki. Pobędę więc jak Daniela przez chwilę kwiatem lotosu...ommmmmm....
    • nota_bene0 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:34
      Nie zniknęła mi nigdy żadna korespondencja, ale jeśli takie są sytuacje o których mówicie, to trzeba chyba pomyśleć nad zmianą.
      • heca7 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 09:38
        Już wczoraj się coś zawieszało ale po ponownym odpaleniu komputera wróciło. W tej chwili mam jedną wiadomość z reklamą i tyle tongue_out A najgorsze, że czekam na ewentualnego maila od sklepu internetowego, od którego zależy czy wycofam kasę za zakupione przedmioty (a niewysłane) czy nie uncertain Że też nie mogło się z.esrać dzień później. Sorry alem wściekła już od rana sad
    • taniarada Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 10:28
      Kliknij dwa razy na odebrane i wróci .Ja tak zrobiłem przed chwilą .
    • tt-tka Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 10:52
      Wczoraj mialam odebrane w formie 002200220022 i tak dalej
      dzis juz sa czytelne, ale za to odpowiedziec nie moge
      szlag by trafil
    • heca7 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 17:05
      No to wielka d.upa. Odpisali mi pokrótce, że konto zhakowane, maili nie odzyskam, mam zmienić hasło itd. sad Hasło zmieniłam, wszędzie gdzie mogę zmieniam hasła. Założyłam nową pocztę gdzie indziej i przenoszę teraz wszystkie konta na nią tongue_out Tak dopisuję ku przestrodze. Gazeta ma ujowe zabezpieczenia. Bo ja się po dziwnych stronach nie szwendałam.
      • profes79 Re: Znikły mi odebrane na gazetowej poczcie! 07.04.23, 17:29
        To nie jest kwestia dziwnych stron. Nie raz i nie dwa miały miejsce wycieki danych z różnych normalnych stron.

Jeżeli mowa o adresie z którego piszesz, to:

Cit0day (unverified): In November 2020, a collection of more than 23,000 allegedly breached websites known as Cit0day were made available for download on several hacking forums. The data consisted of 226M unique email address alongside password pairs, often represented as both password hashes and the cracked, plain text versions. Independent verification of the data established it contains many legitimate, previously undisclosed breaches. The data was provided to HIBP by dehashed.com.

Compromised data: Email addresses, Passwords

MyHeritage: In October 2017, the genealogy website MyHeritage suffered a data breach. The incident was reported 7 months later after a security researcher discovered the data and contacted MyHeritage. In total, more than 92M customer records were exposed and included email addresses and salted SHA-1 password hashes. In 2019, the data appeared listed for sale on a dark web marketplace (along with several other large breaches) and subsequently began circulating more broadly. The data was provided to HIBP by a source who requested it be attributed to "BenjaminBlue@exploit.im".

Compromised data: Email addresses, Passwords

ToonDoo: In August 2019, the comic strip creation website ToonDoo suffered a data breach. The data was subsequently redistributed on a popular hacking forum in November where the personal information of over 6M subscribers was shared. Impacted data included email and IP addresses, usernames, genders, the location of the individual and salted password hashes.

Compromised data: Email addresses, Genders, Geographic locations, IP addresses, Passwords, Usernames

Wystarczy, że gdzieś miałaś do serwisu hasło takie samo lub podobne jak do emaila. Ja w podobny sposób o mało nie straciłem kilka lat temu dostępu do steama; udało mi się pozbierać ale hasło do poczty zmieniłem na zupełnie odrębne od czegokolwiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka