Dodaj do ulubionych

Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem

14.04.23, 14:44
Czy ktoś może polecić ładne pole namiotowe nad Bałtykiem, najlepiej w zachodniopomorskim pomiędzy Świnoujściem a Kołobrzegiem? Nie mamy dużych wymagań - czyste łazienki, położenie raczej w lesie niż w mieście, jakieś stoliki do dyspozycji. Nie chcemy rezerwować wcześniej bo nie jesteśmy pewni pogody i naszych planów urlopowych. Będziemy mieć namiot (nie campera czy przyczepę) - czy miejsce się znajdzie czy nawet pod namiot trzeba rezerwować?
Obserwuj wątek
    • ritual2019 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 14:47
      położenie raczej w lesie niż w mieście,

Nie spotkalam pola namiotowego w miescie.
      • pyza-wedrowniczka Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 14:48
        Za granicą bywają. Spałam na polu w Amsterdamie czy ostatnio w Wilnie, prawie w samym centrum miasta.
        • szarmszejk123 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 14:53
          Teraz na polu w Amsterdamie mieszkają studenci,nie ma już miejsca dla turystów:p
          • heca7 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 15:51
            Studenci to potrafią się rozłożyć z namiotem w użyczonym ogródku wink
            • szarmszejk123 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 16:08
              Taki, któremu ktoś użyczy ogródka może się czuć szczęściarzem w tych okolicznościach.
      • n-ell Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 15:02
        W Budapeszcie jest, zaraz obok stacji metra 😊
      • auksencja15 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 16:24
        W Gdańsku jest kilka
    • alpepe Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 14:54
      Relax Świnoujście obczaj, ja tam byłam akurat w hotelu Trzy wyspy na przeciwko, ale uważam, że miejscówka bardzo dobra, tylko nie wiem, jak z cenami. Aha, generalnie to tam akurat było full, i napis, że brak miejsc, więc nie wiem, na ile można tam przyjechać na spontanie.
      • kulka-online Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 15:31
        Dzięki. W Google nie mają jednak najlepszej opinii.
        • alpepe Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 16:30
          Wiesz, byłam (na przeciwko) i widziałam, było full. Może te złe opinie to od ludzi, których zwyczajnie nie stać było. Nie czytałam opinii, przyznaję. Cała masa kamperów i to wypasionych z Niemiec tam była po lewej stronie od wejścia, a kampery to sama w sobie droga rozrywka, gdyby warunki były złe, to by tam tylu Niemców i chyba też Skandynawów by nie było.
    • curry1 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 15:28
      Camping Viking w Dziwnówku. Bezpośrednie wejście na plaże ( przez lasek), super zaplecze sanitarne i kuchenne, restauracja, sklepik.
      Ale byliśmy tam parę lat temu, więc mogło się trochę zmienić...
      • kulka-online Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 15:31
        Dzięki, zaraz sprawdzam jak to wyglada.
        • kulka-online Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 15:59
          Spojrzałam na cennik i dość drogo to wychodzi -prawie 200 zł za dobę za rodzine 2+1 w namiocie i z samochodem.
          • ritual2019 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 16:18
            OJP
          • jkl13 Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 17:11
            OJPx2. I ktoś tyle za to płaci???? Bo ja rozumiem,że przedsiębiorca chce tyle zarobić. Ale jeszcze musi znaleźć jelenia,który tyle zapłaci. Bo sory, ale 200zl za namiot nad polskim morzem to jawne zdzierstwo...
            • kulka-online Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 17:30
              Tego nie wiem, to cennik na 2023. Dorosły 44 zł, dziecko 38, namiot 42, samochód 28 zł.
              Mi się tez to dużo wydaje. Na innych polach niższe ceny ale w niektórych nie ma jeszcze cennika na nowy rok.
              • taki-sobie-nick Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 22:18
                A pies 30 zł plus dodatkowe 20, jesli szczeka.
    • kulka-online Re: Pole namiotowe/kemping nad polskim morzem 14.04.23, 17:33
      A może ktoś był i poleca camping Bartek w Łukecinie, Tramp w Swietoujsciu albo camping w Rogowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka