Dodaj do ulubionych

Czulosci rodzinne- Tom Brady

15.04.23, 15:01
Tak na fali dyskusji o Dalai Lamie przypomniala mi sie kontrowersja z Tomem Bradym. Nie jestem pewna czy akurat w polskim necie to bylo omawiane, bo ten jegomosc raczej nie jest specjalnie w naszym kraju znany.
Co sadza ematki o ponizszych fotkach ojca I syna? Czy wasi mezowie caluja dzieci w usta? Te zdjecia budza niepokoj czy dobre uczucia?
Obserwuj wątek
    • bene_gesserit Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 15:12
      Jak nieematce czułość między ludzmi nie zawsze kojarzy mi się seksualnie. Za to zawsze miałam problem z poglądami osób, którzy wszystko seksualizują. Gdyż uważałam, że to oni, seksualizujący, mają problem ze sobą, ale tego BARDZO nie widzą.
      • kandyzowana3x Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 15:31
        Mam dokladnie tak samo. Dodatkowo bardzo mnie wkurza narzucanie jednolitego modelu wyrazania czulosci w rodzinie.
      • trudneslowa Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 15:47
        Na czym polega problem tych osób (no dobra, mój problem)? Co prawda nie seksualizuję wszystkiego, ale jestem ciekawa.
    • borsuczyca.klusek Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 15:32
      Creepy as fuck 🙄
      • gama2003 Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 15:52
        Podpisuję się.
        Będąc matką tulącą.
    • trudneslowa Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 15:37
      Dla mnie te zdjęcia są okropne.
    • mrs.solis Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 16:05
      Nigdy nie widziałam swojego męża żeby całował nasza córkę w usta. Jest przytulana, całowana w czółko i w policzki, ale nie w usta. Wiele dzieci nie lubi być przez dorosłych całowana w usta, więc tego nie robiliśmy, ale co rodzina to inne obyczaje. Jednym to się wyda obrzydliwe, albo dziwne innym nie. Nie mnie to oceniać.
    • konsta-is-me Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 21:50
      Dla mnie BARDZO dziwnie,ale ja byłam wychowana bez takich czułości,więc wydają mi się creepy od rodziców .
    • abidja Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 23:21
      Duzo czulosci. Syn cmoknal ojca,ojciec caluje syna w kark...super.
      Nie wiem jak mozna widziec w tych gedtach seksualizacje?
      Przypomniala mi sie dyskusua z ematki o teledysku do piosenki SIA gdzie tanczaca dziewczynka w body zostala odebrana jsko seksualizacja dziecka. Cala dyskusja toczyla sie wokol ciala a nie estetyku, talentu.
      Bylo to przerazajace. A teraz interpretowanie czulosci pomiedzy rodzicem a dzieckiem jako cos zdroznego,seksualnego i to liczenie sekund i porownanie do pedofilskiego zachowania Dalaj Lamy...
      Nie pokusze sie o diagnoze zjawiska.
    • figa_z_makiem99 Re: Czulosci rodzinne- Tom Brady 15.04.23, 23:41
      Zdjęcia są niepokojące, kto normalny robi takie zdjęcia i pokazuje je publicznie? Chłopiec będzie obiektem kpin. Tatuś ma dziwne zapędy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka