Dodaj do ulubionych

À propos koleżanki na święta,

17.04.23, 14:40
Przyjaźni damsko - męskiej, tudzież pokrewnych "klimatów".
Miałem onegdaj kolegę. Żonaty ów kolega był i dziecię miał również. Kolega ten nie lubił (pewnie i nie umiał) tańczyć, więc kiedy żona namawiała go na jakąś potańcówę, mówił nieee, nie chcę - idź sobie z Józiem! (Józio, to ich wspólny kumpel, chyba nawet bardziej jego). No więc tak wysyłał i wysyłał żonę z tym Józiem, aż wysłał skutecznie...
Obserwuj wątek
    • ayelen40 Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 14:42
      Klasyk.
    • klaramara33 Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 15:52
      No to ja mam znajomą, która się skrażyła, że jej mąż na czyimś weselu nie tańczy z nią wcale ale jak jakaś babka poprsoi go toon zatańczy. No więc moja znajoma męża pyta-dlaczego z tamtą to potańczyłeś a ze mną wcale? Mąż na to:nie umiem innej odmówić, a ty to jesteś taka wyrozumiała.
      • bylam.stara.mostowiakowa Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 15:55
        Biedaczek taki nieasertywny.
        • klaramara33 Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 15:56
          No jest chyba, ją znam dobrze ale mąż to mruk taki nawet powiedziałabym odludek.
        • laokoon Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 15:57
          bylam.stara.mostowiakowa napisała:

> Biedaczek taki nieasertywny.
          Ciekawe, czy czegoś innego też z grzeczności nie potrafi odmówić, biedny miś
          • klaramara33 Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 15:59
            Ja mam wątliwości co do niej pod tym względem. Czasami mi daje do zrozumienia,że ona mężowi nie jest zbyt wierna.
            • primula.alpicola Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 16:05
              Może nie tylko tańca jej odmawia.
          • kira02 Re: À propos koleżanki na święta, 19.04.23, 14:47
            Az mi sie przypomnialy tyka o pomodory! 😁
    • primula.alpicola Re: À propos koleżanki na święta, 17.04.23, 16:00
      Na własne życzenie i nie ma ofiar.
      Mój się też kiedyś doigra!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka