Dodaj do ulubionych

Nosicie espadryle? Pytanie o Toms.

21.04.23, 14:44
Pomóżcie (moderacjo proszę nie usuwajcie).
Otóż od 2 sezonów genialnie sprawdzają mi się espadryle Paez. Ale nie mogę dostać nigdzie fajnego koloru w moim rozmiarze.
Za to pełno w necie espadryli Toms. Tylko za cholerkę nie wiem jak one wypadają rozmiarowo w rzeczywistości. Nie patrzę na rozmiar wkładki bo w przypadku espadryli on się nie sprawdza.
Nosi któraś?

P.S. normalnie mam rozm 37. Z Paez noszę 38 i są dobrze dobrane, mega wygodne. Nie mam pojęcia jaki rozmiar zamawiać z Tomsów.
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: Nosicie espadryle? Pytanie o Toms. 21.04.23, 14:59
      Gdy wejdziesz na link z jakimkolwiek model, mozesz sobie zobaczyc size chart (sa i cm) - powinno pomoc. Ja kupuje buty sizes 8.5/9 (Canadian/US) i Toms size 9 sa perfect. No idea co to Paez i jak sie ma do Toms, sorry smile Zmierz stopke, Kopciuszku smile i wybieraj! Milych zakupow. Cheers.
      • joyce_byers Re: Nosicie espadryle? Pytanie o Toms. 21.04.23, 15:34
        Paez to w zasadzie Tomsy. Dwie firmy robione konkurencyjne espadryle.
        Wiem, że są długości podawane w cm wkładki butów. Ale kupując przez internet gdziekolwiek wiele razy zdarzyło się, że te cm nie były podawane poprawnie. A nie bardzo chciałabym zamawiać dwa rozmiary tego samego obuwia.

No dobrze, spróbuję w ciemno. Dzięki Bi.
    • emateczka Re: Nosicie espadryle? Pytanie o Toms. 21.04.23, 22:37
      Ja noszę angielskie 5, i prawie zawsze pasuje. W Tomsach 5 jest na mnie delikatnie przyciasne... Ale moje tomsy to nie espadryle, tylko takie sznurowane do kostek botki. Bardzo, bardzo wygodne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka