Dodaj do ulubionych

Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki

24.04.23, 17:42
ubrane niczym lalki: wielkie białe kokardy we włosach, mocny make-up, koronkowe spódnice/sukienki, białe rajstopy...
Obserwuj wątek
    • yannefer Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 17:46
      Mnie to zajeżdża Fascynacją Korea, jakimiś kreskówkami. Wczoraj widziałam takie cuda we Wrocławiusmile
      • jednoraz0w0 Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:06
        U nas takie oraz różne inne postaci z anime się pojawiają jak są dni kultury japońskiej
    • aagnes Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 17:46
      Cosplay
    • sledzwmalinach Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 17:47
      Lolita?
    • malaperspektywa Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:03
      Widziałam ostatnio w metrze. Piękna była. Ile pracy włożonej w makijaż i całą stylizację. Pełna profeska, a mi nie chce się już nawet z grubsza umalować. Podziwiam.
    • borsuczyca.klusek Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:06
      www.papilot.pl/lifestyle/ciekawostki/61262/japonskie-lolity-jedna-z-najdziwniejszych-subkultur-swiata
    • srubokretka Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:16
      Boziu, jak te mody niszcza planete, w imie dowartosciowania sie zwierzecia.
      • andaba Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:42
        ???
        Co tak niszczy planetę?
        Kokardy, makijaż, czy koronka?
    • xxkoralinaxxx Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:52
      Japońskie fanki anime i mangi! Kocham wszelkie subkultury, sama byłam gothem i nosiłam plecak trumienkę, jej, jak ja się cieszę, że się tak wyszalałam, pająki pod oczami malowane eyelinerem.. to były czasy wink także pięknie, niech się dziewczęta bawią.
    • wisniowy_sad Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:56
      Sama byłam lolitą w szkole średniej smile 😀 ilu się chamskich docinków nasłuchałam od chłopców, to tego nie zliczę sad 😞 ale mimo wszystko miło wspominam, koleżanki w starych bluzach i gaciach po tacie zazdrościły smile
      • z_lasu Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 08:42
        > koleżanki w starych bluzach i gaciach po tacie zazdrościły

Na pewno! 😂
    • angazetka Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 22:26
      Miałaś w weekend jakiś konwent u siebie w mieście?
    • alchemy_alice Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 23:05
      Gothic lolita, uroczo dziewczyny wyglądają smile
      • damartyn Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 23:27
        Spotkałam w sobotę mniej więcej tak wygladającą. Fascynujące!
        https://www.devilnight.co.uk/10113-58174-large/blue-white-black-dark-gothic-punk-slim-fit-lolita-jsk-dress-set.jpg
        • alchemy_alice Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 21:41
          Zachwycają mnie te dziewczyny. Ich stroje są tak świetnie dopasowane, każdy element na swoim miejscu. Jak małe laleczki porcelanowe. Aż miło popatrzeć na tak dużą dbałość o szczegóły
    • finichloe Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 08:19
      Lolita
    • simply_z Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 09:40
      Lepiej to wyglada niz te czarne wielkie spodnie do ziemii, z czarna za duza bluza, ohyda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka