by 24.04.23, 17:42 ubrane niczym lalki: wielkie białe kokardy we włosach, mocny make-up, koronkowe spódnice/sukienki, białe rajstopy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yannefer Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 17:46 Mnie to zajeżdża Fascynacją Korea, jakimiś kreskówkami. Wczoraj widziałam takie cuda we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:06 U nas takie oraz różne inne postaci z anime się pojawiają jak są dni kultury japońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sledzwmalinach Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 17:47 Lolita? Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:03 Widziałam ostatnio w metrze. Piękna była. Ile pracy włożonej w makijaż i całą stylizację. Pełna profeska, a mi nie chce się już nawet z grubsza umalować. Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:06 www.papilot.pl/lifestyle/ciekawostki/61262/japonskie-lolity-jedna-z-najdziwniejszych-subkultur-swiata Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:16 Boziu, jak te mody niszcza planete, w imie dowartosciowania sie zwierzecia. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:42 ??? Co tak niszczy planetę? Kokardy, makijaż, czy koronka? Odpowiedz Link Zgłoś
xxkoralinaxxx Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:52 Japońskie fanki anime i mangi! Kocham wszelkie subkultury, sama byłam gothem i nosiłam plecak trumienkę, jej, jak ja się cieszę, że się tak wyszalałam, pająki pod oczami malowane eyelinerem.. to były czasy także pięknie, niech się dziewczęta bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowy_sad Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 18:56 Sama byłam lolitą w szkole średniej 😀 ilu się chamskich docinków nasłuchałam od chłopców, to tego nie zliczę 😞 ale mimo wszystko miło wspominam, koleżanki w starych bluzach i gaciach po tacie zazdrościły Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 08:42 > koleżanki w starych bluzach i gaciach po tacie zazdrościły Na pewno! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 22:26 Miałaś w weekend jakiś konwent u siebie w mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 23:05 Gothic lolita, uroczo dziewczyny wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 24.04.23, 23:27 Spotkałam w sobotę mniej więcej tak wygladającą. Fascynujące! Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 21:41 Zachwycają mnie te dziewczyny. Ich stroje są tak świetnie dopasowane, każdy element na swoim miejscu. Jak małe laleczki porcelanowe. Aż miło popatrzeć na tak dużą dbałość o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
finichloe Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 08:19 Lolita Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Co to za młodzieżowa subkultura? Nastolatki 25.04.23, 09:40 Lepiej to wyglada niz te czarne wielkie spodnie do ziemii, z czarna za duza bluza, ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś