clk 25.04.23, 22:28 Mam odwieczny problem z kremem do stop - nie znoszę uczucia „lepkości” na stopach. Polecacie jakiś kosmetyk który nie będzie sprawiał ze będę się „przyklejac”? Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueellen Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 25.04.23, 22:35 Ten sam który używasz do rąk. Stosuje od dawna i sprawdza się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 25.04.23, 22:46 Spróbuje od razu. Jeśli faktycznie działa - tip roku Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 26.04.23, 08:00 Też dałam sobie spokój z kombinowaniem i przestałam kupować kremy do stóp. Smaruję tym samym balsamem/masłem, co resztę ciała i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 26.04.23, 12:31 Dla mnie większość kremów do rąk jest do kitu. Ale ja mam bardzo suchą skórę i jestem już starsza. Dlatego do rąk i stóp wieczorem używam balsamu z masła shea i oleju. Arganowy i konopny są chyba najlepsze. Kleić się to nie klei, jest raczej tłuste, ale resztki z dłoni wcieram w łokcie (i włosy), a resztki ze stóp w łydki. Jak chcę coś lżejszego, to biorę balsam z kwasami Facetheory glycomide body cream. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 25.04.23, 23:36 Scholla próbowałaś, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 25.04.23, 23:47 Ja używam do stóp balsamu do ciała. A dokładnie mleczka granatowego Nivea. Nic, a nic się nie lepi, a idealnie nawilża i wchłania. 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 26.04.23, 07:01 Ja też nie kupuję do stóp lecz w wilgotne stopy masło shi smaruje albo wcześniej w aloesie albo serun z wit.a. Nawet nie wiem czy się kleją się na pewno dużo zyskują 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 26.04.23, 08:34 Ja stosuję cerave. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 26.04.23, 10:06 Eveline 8 w 1. Konsystencja jest specyficzna, szybko wsiąka bez efektu klejenia. Od razu po posmarowaniu zakładam skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 26.04.23, 10:30 mojazielarnia.pl/3135-thickbox_default/jardin-naturel-krem-do-stop-rowaciejnask.jpg ale w ostatnim czasie chyba tylko w necie dostepny. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Krem do stop bez efektu „lepkości” 27.04.23, 09:06 Ja mam problem z kremami do rąk. Kupiłam krem do rąk mokosh i faktycznie szybko się wchłania. Kiedyś miałam fajny krem do stóp dr hauschki, ale ja nie widzę sensu smarowania stóp kremem, więc kupiłam tylko raz. Ale bosko pachniał, jak.ktos lubi takie sosnowe nuty. Krem do rąk tez fantastyczny, ale dla mnie za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś