marianna1960 26.04.23, 06:05 Serial jest na Disney+, jeżeli ktoś oglądał Genialną przyjaciółkę gra tam jedna z głównych jej aktorek Gaia Girace "Lili" www.filmweb.pl/serial/The+Good+Mothers-2023-10031746 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.solis Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 13:32 Ten twoj polecany Banshee to taka kaszana, ze twoich polecanek nie biore juz pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 15:09 Banshee wprawdzie nie oglądałam ale widzę, że wszystkie sezony oprócz pierwszego mają rewelacyjne oceny na Rotten Tomatoes. Pierwszy ma tylko 66% ale też nie koniec świata. Naprawdę taki kiepski? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 18:47 Koleżanka ne ma pojęcia co dobre lubi Dom z papieru lub jakiegoś innego gniota Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 21:26 Jeżu a ta dalej ten dom z papieru przeżywa 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 21:41 borsuczyca.klusek napisała: > Jeżu a ta dalej ten dom z papieru przeżywa 😀 z domem z papieru mam zazgozdke moj maz ma swietny gust filmowy i w wielu przypadkach nam sie pokrywa ja rzecz jasna tez mam swietny ja nie zmoglam nawet jednego odcinka, bo uwazam za szit, malzonek w zachwycie wciagnal wszystko co tam bylo, nie wiem ile to ma sezonow Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 21:47 To jest serial rozrywkowy i moim zdaniem nie ma co przeżywać, że komuś się podoba czy nie podoba. Sezonów na Netflixie ma 5, przy czym dwa pierwsze to tak naprawdę jeden podzielony na pół, nakręcony przez hiszpańską telewizję i tworzący zamkniętą całość. Reszta to już netflixowy skok na kasę, zupełnie do zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 06:06 borsuczyca.klusek napisała: > To jest serial rozrywkowy i moim zdaniem nie ma co przeżywać, że komuś się podo > ba czy nie podoba. No ale to w zasadzie po jakości rozrywki dość łatwo oceniać gust - są tacy,.którzy rozrywają się przy disco polo i nóżka im chodzi, śmieją z konia polskiego, płaczą przy miłości 365 dni, kogel mogel uważają za kultowa klasykę kina, a Magdalenę Witkiewicz za życiową literaturę wysokich lotów > Sezonów na Netflixie ma 5, przy czym dwa pierwsze to tak naprawdę jeden podziel > ony na pół, nakręcony przez hiszpańską telewizję i tworzący zamkniętą całość. R > eszta to już netflixowy skok na kasę, zupełnie do zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 23:51 Ja też Domu z papieru nie byłam w stanie zdzierżyć (jedynie piosenka na plus Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 00:04 I ja. Co za kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 02:42 Domu z papieru nie ogladalam, bo to taki sam gniot jak Banshee. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 02:40 Tez mnie zmylily oceny. Jak dla mnie film na poziomie “Szybcy i wsciekli “ z ta roznica, ze jest tam wiecej ruchania i zabijania i nie kradna samochodow. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 18:46 Pochwal się swoim gustem "kaszano" co lubisz tez pośmiejemy a tak na poważnie Banshee ma oceny na IMDB 8.4 a na filmwebie 8.0. twoja opinia nie ma znaczenia. W dalszym ciągu polecam serial The Good mothers press.disney.pl/aktualnosci/nagrodzony-serial-the-good-mothers-juz-na-platformie-disney+ Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 03:00 😂😂😂😂 Demon Slayer ma jeszcze lepsze oceny i co z tego? Poprostu oceniali ci co lubia takie gowno, reszta ktora przypadkiem na to trafila pewnie poprostu wylaczyla film. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 05:20 Dziękuje za polecenie serialu, chociaż nie przepadam za anime, chociaż podobał mi się bardzo serial Arcane na podstawie gry League of Legends www.imdb.com/title/tt11126994/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 05:21 Dalej się nie pochwaliłaś co lubisz oglądać bo co nie lubisz to wiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 21:33 na czym to? ostatnio obejrzalam koszmarna Obsesje i trawie i uraz mam dla odtrutki ogladam jedynie stylistki Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Polecam włoski serial The Good mothers 26.04.23, 21:51 Serialu nie znam, ale czytałam historię, ktira zainspirowała twórców filmu. Może być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Polecam włoski serial The Good mothers 27.04.23, 00:00 O, chętnie, mam D+, a GP bardzo mi się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś