Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie?

27.04.23, 00:46
Mam pytanie do Was co sądzicie o tej marce kosmetyków Ani Lewandowskiej? Patrzyłam na składy - niczego sobie, opinii jednak na stronie bardzo niewiele, aż dziwne, bo nie są jakieś ekstremalnie drogie.
Czy któraś z Was stosowała?
Polecacie /odradzacie?
Obserwuj wątek
    • furiatka_wariatka Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 08:50
      Pewnie Anka zaraz prawników nasyla za każdy niekorzystny komentarz, więc aż strach się bać coś napisać 😱🤣
      • iberka Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 09:46
        Ot co
    • jozefrobotnik Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 10:12
      Niczego co ona reklamuje nie kupię. Wystarczająco wkurwia mnie reklama " moja aaaajooo moja ajoooo"
    • xxkoralinaxxx Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 10:13
      Nie kupuję kosmetyków, ebooków i innych produktów sprzedawanych przez celebrytki. Stosuję tretynoinę, filtry, kwas askorbinowy, kwas glikolowy, a krem wystarczy mi ceramidowy Bielendy. Cuda by Ann lepsze na pewno nie będą.
    • azalee Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 10:30
      Nie stosowalam i nie znam nikogo kto stosowal.
      Z zasady nie kupuje nic promowanego przez celebrytki.
    • gdanskamarylka Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 11:30
      Nie kupuję nic od celebrytek.
    • heca7 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 12:57
      Nie kupuję nic od celebrytek. Więc ani od Kingi Rusin ani od Lewandowskiej ani od Wieniawy, która też podobno coś tam sprzedaje. Nie kupuję nic od Mamy ginekolog itd... Omijam też wszelkie produkty reklamowane przez Lewandowskiego. Tylko z tego powodu, że założył na rękę zegarek czy sfotografował się z laptopem nie będę się trząść i ściągając majtki przez głowę kupować tongue_out
      • turbinkamalinka Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 18:00
        heca7 napisała:

Omijam też wszelkie produkty reklamowane przez Lewandowskiego. Tylko
        > z tego powodu, że założył na rękę zegarek czy sfotografował się z laptopem nie
        > będę się trząść i ściągając majtki przez głowę kupować tongue_out
        >
        A to ja mam inaczej. Jeśli mam produkt sprawdzony to kupię go nie zależnie od tego, kto go reklamuje. Tak samo z zegarkiem. Jesli bym jakiegos szukała, mignęłaby mi łapa Lewego a zegarek by mi się spodobał. to posprawdzeniu miliona danych być może bym go kupiła. Ale osoba celebryty w reklamie jest mi zupełnie obojętna.
        • kocynder Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 21:46
          W 95% masz rację, ale... W większości mam w nosie czy dany towar reklamuje celebryta czy prezentowany jest w cudnych okolicznościach przyrody czy też za tło robi któreś z dzieł Picassa. Lata mi to. Ale są, nieliczni co prawda, celebryci, którzy mnie od reklamowanego produktu "odrzucają". I o ile sam Lewandowski mi nie robi nijak, jest mi dokładnie obojętne czy zegarek zapięty jest na jego ręce czy tez na gałęzi dębu, o tyle jego żoneczki nie trawię i właśnie, jeśli ona coś reklamuje - to zdecydowanie zaczęłabym to coś omijać szerokim łukiem.
    • ykke Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 16:23
      Miałam jakąś próbkę żelu do mycia twarzy. Piękny miał zapach.
    • zerlinda Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 16:33
      Reklamowała z mężem szampon p/lupiezowy. Szajs beznadziejny. Też nie kupuje niczego, co reklamuje czy wytwarza
    • bene_gesserit Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 16:39
      Nie używałam. Pomijając właścicielkę marki, którą ledwo kojarzę, odrzuca mnie pretensjonalna nazwa.
    • bazia_morska Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 16:40
      Nazwa wybitnie nietrafiona.

• heca7 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:17
        Zbitka liter kojarzy się mojemu mózgowi z plwocinami tongue_out
        • raczek47 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:20
          Kiedyś kupiłam kosmetyki innej równie znanej celebrytki,były baaardzo słabe. Przypuszczam, że z tymi będzie tak samo.
        • bazia_morska Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:43
          Mnie z szamponem przeciwpchelnym dla psów.
          • heca7 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:47
            big_grin
      • paola.brunetti Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:47
        Mnie kojarzy się z pchłami, jakoś mnie to odrzuca i nawet nie mam ochoty spróbować, chociaż jedna moja koleżanka używa i chwali sobie.
    • malaperspektywa Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:41
      Nie kupuję produktów od celebrytek i nie mam w planach.
    • dreg13 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 17:59
      Po co?
      Po co kupiwać jej kosmetyki?
      • bene_gesserit Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 19:06
        Marki są kojarzone z celebrytkami po to, żeby kupowały je osoby, które chcą być jak one. Czyli folołerki Lewandowskiej albo jakiejś innej.
        • heca7 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 19:27
          W życiu nie uwierzę, że Lewandowska smaruje się swoimi kremami tongue_out
    • kocynder Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 21:41
      Jako że firmuje to Ann "Lewa" - to nawet gdyby były ze złota i dawali je za darmo - nie wezmę. Tylko i wyłącznie ze względu na tą paskudną, głupią babę. Nic nie mam do Roberta Lewandowskiego, dobry, a nawet zdecydowanie bardzo dobry piłkarz, ale żonę ma po prostu tępą. Sprawną marketingowo, ale tępą, jedno drugiego nie wyklucza.
      • rosapulchra-0 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:20
        Dlaczego masz o niej taką opinię?
        • kocynder Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:55
          Wiele jej zachowań, nie śledzę uważnie (ani nawet nieuważnie), ale dwa przykłady jej "intelektu": nabijanie się z osób chorych na otyłość - tańce w kostiumie "dodającym kilogramów" i debilne rechociki, po czym jeszcze głupsze tłumaczenie, że nie chciała nikogo urazić i to takie żarty były, a jak grubi nie rozumieją to mają kij w doopie - po dość ostrej krytyce pańcia usunęła zarówno filmik jak i swoje komentarze, kupno kundelka modnie zwanego "hybrydą" za grube tysie i napędzanie pseudohodowczyni klientów (baba krzyżuje pudla ze spanielem i twierdzi, że to "nowa rasa"), po "reklamie dwóch pustogłowych niuń, czyli "Lewej" i Wieniawy oznajmiła, że musi dokupić spanielkę, żeby "nadążyć z produkcją" szczeniąt bo ma tylu chętnych...
          Pewnie bez zbytniego wysiłku znalazłabym tego typu "kwiatków" duuużo więcej, ale (wybacz) za leniwa jestem żeby szukać i nie będę napędzać jej odsłon kilkając w jej nazwisko. Podkreślę - te dwie sprawy trafiły do mojej świadomości pomimo, że nie śledzę jej na insta, nie wyszukuję w Onecie itd. Czyli było o tym po prostu głośno.
          • rosapulchra-0 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 28.04.23, 01:11
            O psach nie słyszałam, ale ten taniec grubego to nawet widziałam. Faktycznie głupie to było i zupełnie nieprzemyślane.
    • laluna82 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:28
      Te kosmetyki są bardzo ok.
      Dobra konsystencja, piękny zapach. Serio, nie ma się co czepiać, zwłaszcza że cena chyba niewygórowana.
      Ja ich nie kupowałam, dostałam w prezencie.
      Lecieć i kupować cokolwiek tylko dlatego że to linia Lewej, Cichopek czy innej gwiazdki, to możliwe chyba tylko w wykonaniu małolat i tak jest podobno z tą serią. Kupują zafascynowane małolaty.
      • alina460 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:32
        Coś Ci się pomyliło. To raczej kupowanie od celebrytek pod wpływem sławnego nazwiska jest charakterystyczne dla małolat, a nie niekupowanie od nich tongue_out
        • laluna82 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:48
          a cóż innego napisałam ?
    • alina460 Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:30
      Też nie kupuję nic od celebrytek. I nigdy nie zamierzam.
    • madame_edith Re: Kosmetyki Phlov A.Lewandowskiej -co sądzicie? 27.04.23, 22:39
      Na Pani Kingi R. „cudowne” kosmetyki się nabrałam, największy szajs, jaki miałam na twarzy kiedykolwiek. Nigdy więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka