mieszkanienaturalnie 29.04.23, 11:09 Tylko nie piszcie, że mózg. Macie takie, które chętnie pokazujecie, albo takie których nie odkrywacie? Ja pokazuję chętnie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.ruuu Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 11:16 Odkrywam wszystko zależnie od okoliczności A lubię wszystkie części poza jedną, ale nie powiem którą :p Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:04 Ja wiem! Ja wiem! Nie lubisz swojego wędrującego jelita. To w sumie organ a nie część ciała, ale niech będzie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:08 Jelito kocham miłością wielką! Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 11:16 Wypada się wypowiedzieć we własnym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 13:04 Masz rację, na telefonie obcięło mi ostatnie zdanie postu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 11:21 Ja mam wszystko ładne, ale nie wszystko pokazuję. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 11:28 Lubię wszystkie swoje części ciała (nie zawsze tak było) i nie mam problemu z pokazywaniem żadnej, ale bardzo nie lubię pokazywać pleców, odpadają bluzki czy sukienki z dekoltem na plecach itp. Plecom niczego nie brakuje, ale czuję się kompletnie goła 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 11:31 Odkrywam różne części ciała latem, nogi, ramiona, przyjemnie jest czuć słońce i wiatr na gołym ciele. Inne, które mi się podobają, niekoniecznie odkrywam, ale lubię podkreślać, np. szczupłą talię. Odpowiedz Link Zgłoś
madmadonna Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 11:31 Ja tam wszystko chętnie pokazuję Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:05 Nie lubię nosa, ale wolałabym go już jednak nie zakrywać #preczzmaseczkami A lubię odsłaniać bogate wnętrze, dlatego chodzę wyłącznie w habitach Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanienaturalnie Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:08 Nosy coraz droższe, więc najlepiej już teraz się zapisać na zabieg jeżeli nie możesz z nim żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:55 Ależ ja z moim nosem doskonale żyję od 39 lat. Nie lubię go, to prawda, ale stosunki mamy doskonałe. Dlatego ceny nosów mogą zwyżkować, mnie to nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:09 Przypomniałaś mi że jednak nie lubię dwóch części ciała Odpowiedz Link Zgłoś
cojapaczem Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 12:30 Oczy. Wytrzeszczam na wszystkich i nigdy nie mrugam Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 13:35 Aktualnie wszystkie lubię. Nie że wszystkie uważam za mega ładne, ale lubię wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Ulubione części ciała 29.04.23, 17:02 nagle sobie pomyślałam, że stopy, chociaż są obiektywnie brzydkie - nr 42 i szerokie jak płetwy. ale po prostu bardzo je lubię. ładne mam chyba oczy i brwi. nogi akurat teraz są do niczego, ale zawsze to był mój atut, z powodu długości, bo do tego wystającego miejsca kości biodrowej jest ponad 110 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Ulubione części ciała 30.04.23, 00:57 No taką moją wyglądowo ulubioną to są oczy. Poza tym lubię mieć odsłonięte ramiona i dekolt, Nie lubię swoich nóg bo mam masywne, ale mimo to je pokazuje, bo jednak czasem mam ochotę na sukienkę albo w lecie nic nie sprawdza się tak jak szorty. Nauczyłam się, tego, że brak mojej sympatii do ich wyglądu nie przeszkadza mi w ubieraniu rzeczy które odsłaniają, i że większość spodni też tego defektu nie ukryje. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Ulubione części ciała 30.04.23, 14:22 Ja uważam, że nogi to najładniejsza część ciała, oczywiście nie wszystkie, i niestety nie moje Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Ulubione części ciała 30.04.23, 14:28 Lubię pokazywać nogi, podkreślać posladki i talię. Nie lubię pokazywać stóp i pach, ponieważ te części ciała brzydzą mnie u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Ulubione części ciała 30.04.23, 16:01 Przypomniałaś mi, mnie też brzydzą stopy i też nie lubię pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Ulubione części ciała 30.04.23, 17:34 Łechtaczka. Uwielbiam, kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niej. Reszte ciala lubie: piersi, tylek,nogi,plecy. Lubie swoje cialo,to jak sie porusza i co dla mnie robi. Ale to łechtaczka jest numero UNO. Odpowiedz Link Zgłoś