Dodaj do ulubionych

Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje?

29.04.23, 14:57
Mam juz klasyczne stylizacje dodane na Insta, polecone przez Kotejkę (jeszcze raz dziękuję), ale chciałabym jeszcze coś bardziej urozmaiconego, ciekawego, kolorowego. Możecie coś/kogoś polecić? Może być Insta, może być strona internetowa.
Obserwuj wątek
    • bruy-ere Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 15:21
      Pinterest - ogrom inspiracji
      Blog „Ubieraj się klasycznie”
      • kropkaa Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 15:51
        Matko, tylko nie "Ubieraj się Klasycznie"! Toż to nudy jak z oazy.
        • georgia.guidestones Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 16:30
          kropkaa napisała:

> Matko, tylko nie "Ubieraj się Klasycznie"! Toż to nudy jak z oazy.
          Wpisy sprzed lat z poleceniami ubrań dla różnych typów kolorystycznych albo doborem pomadka do ust były dla mnie wartościowe. Z tym że po ubrania szlam na zakupy do własnej szafy - kolory dobierałam intuicyjnie i całkiem skutecznie.
          • kotejka Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 19:29
            Jezusku coz to za bura nudziara
            jakie to jest smutne i nijakie
            w ogole ciezko u nas o dobre stylistki
            ja znam wlasnie te klasyczna marie, ktora wyglada jak uboga krewna w darowanych ciuchach
            zophie stylistke - styl i prostacki sposob mowienia osiedlowej dresiary, obejrzalam kilka filmow
            wylansowala wlasna marke, gdzie biale koszulki-alkoholiczki sprzedaje po 200 zł
            serio nie wiem, czy ma nabywcow, ponoć szalenstwo
            blanka krakowiak, ktora nosi sie i gada jak stara cioteczka, mimo powalajacej urody jest stara i nudna
            oraz ose stylistke, ktora wyglada jak miejska wariatka, kolorowe jarmarki i wozek z balonikiem
            nie ma kogo ogladac
            • kotejka Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 19:51
              a dobra wiem, jest
              przypomnialam sobie, ze cale dwie serie z nia obejrzalam w playerze i na insta sledze
              Karolina Limbach - tez stylistka, urocza, naturalna, ma swietne pomysly i dobre rady
              ale takie zyciowe, bez dziwactw
              zakladasz, idziesz i wygladasz dobrze
            • simply_z Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 30.04.23, 01:29
              Hahah o kurcze, wyraziłaś w sumie to co o nich myślę (nie znam tej Blanki). Zosię dość lubię, tylko jej styl mówienia jest faktycznie straszny.
        • bruy-ere Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 16:46
          Teraz pokazuje trochę inny styl niż kiedyś. Jest aktywna na Instagramie.
          • georgia.guidestones Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 18:50
            bruy-ere napisała:

> Teraz pokazuje trochę inny styl niż kiedyś. Jest aktywna na Instagramie.
            Faktycznie bardzo zachowawczo.
        • wbka1 Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 20:14
          Marzę by być nudną w kwestii stroju.
          • kotejka Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 20:34
            wbka1 napisał:

> Marzę by być nudną w kwestii stroju.

Co stoi na przeszkodzie?
    • georgia.guidestones Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 15:30
      To może być ZA BARDZO urozmaicone, w sensie nafajdolone od sasa do lasa i tylko sylwetki instagramerek obronią te kreacje.
      instagram.com/jessicajquirk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
      https://instagram.com/nevereverpayretail?igshid=YmMyMTA2M2Y=
      • georgia.guidestones Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 15:31
        georgia.guidestones napisała:

> To może być ZA BARDZO urozmaicone, w sensie nafajdolone od sasa do lasa i tylko
        > sylwetki instagramerek obronią te kreacje.
        > instagram.com/jessicajquirk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
        > instagram.com/nevereverpayretail?igshid=YmMyMTA2M2Y=
        Drugi link: instagram.com/nevereverpayretail?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    • youngagain Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 15:46
      Proszzzzz

instagram.com/elena_lbenito?igshid=YmMyMTA2M2Y=
      • alina460 Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 16:33
        Dziękuję, fajne! 👌
    • al_sahra Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 17:19
      Ja lubię filmy na YouTube z modą uliczną

youtube.com/hashtag/whatarepeoplewearing

youtube.com/@ciaoitaly4642/videos

youtube.com/@vittoriaschannel/videos
    • kotejka Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 19:24
      o milo mi, ze Cie zainspirowalam
      te ktore wklejalam sa wlasnie takie do codzienego wykorzystania i to w nich lubie
      wielka moda sobie, a szary wtorek sobie
      zreszta moja ukochana stylistka mowi, zeby wlasnie casual rozwijac big_grin
      na okazje kazda sie mniej wiecej wyrychtowac potrafi w sukienke lyzwiarki, a na codzien niezbyt
      www.instagram.com/ellena_galant_girl/
      ona ma duzo koloru
      ja jeszcze uwiebiam jej kanal na youtubie, ale ona go po rosyjsku prowadzi
      dziewczyna jest z ukrainy, uciekla przed kulami do portugalii
      i kolejna mnie zachwycajaca jest jeszcze emmanuele alt 0szefowa francuskiego vogue
      pl.pinterest.com/search/pins/?q=emmanuele%20alt&rs=typed
      i lubie styl codzienny jennifer
      pl.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=jennifer%20aniston%20outfits&eq=jennifer%20aniston&etslf=23914
      w ogole pinterest jest niezastapiony
      bierzesz w rece zielone spodnie, wpisujesz w pinterest zielone spodnie i masz sto tysiecy praktycznych pomyslow na dzisiejszy outfit big_grin
      • black_magic_women Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 29.04.23, 20:26
        Uwielbiam pinteresta, właśnie wróciłam z tworzenia nowej sekcji w zakładce "ubraniowej", bovmam też kwiatową, wnętrzarską, praktyczną, etc. Działam podobnie jak napisała kotejka: dostałam właśnie buty, wpisuje je w wyszukiwarkę albo jeśli mam zdjęcie katalogowe to wrzucam i sprawdzam podpowiedzi. Kiedyś mojej mamie wybrałam spódnicę, taką dość strojnà i chciałam jej pokazać jak ma się ubrać na ważne wydarzenie. Żeby jej to zobrazować, na pinterescie wyszukałam odpowiednie zdjęcia, przykładowe poniżej.
    • magata.d Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 30.04.23, 11:34
      Podłączę się pod wątek. Lubię oglądać ciekawe stylizacje. A jakieś instagramerki modowe, ale w rozmiarze 42 znacie, polecacie? Wiem, że to nie rozmiar typowej ematki wink ale może ktoś jednak przypadkiem widział wink
      • georgia.guidestones Re: Moda. Styl. Gdzie podglądać stylizacje? 30.04.23, 11:52
        magata.d napisała:

> Podłączę się pod wątek. Lubię oglądać ciekawe stylizacje. A jakieś instagramerk
        > i modowe, ale w rozmiarze 42 znacie, polecacie? Wiem, że to nie rozmiar typowej
        > ematki wink ale może ktoś jednak przypadkiem widział wink
        Spróbuj hashtagu #midsize

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka