Dodaj do ulubionych

Uptade wysypki.

02.05.23, 23:11
A więc nie dostałam na swoją wysypkę niczego.
Lekarka na pytanie, co to może być, odpowiedziała: a skąd ja to mogę wiedzieć?
Proszę kupić sobie coś o alergicznego, do widzenia.
Całe szczęście ręka z godziny na godzinę wygląda nieco lepiej, bo wczoraj do wysypki dołączyła jeszcze opuchlizna i ból.
Obserwuj wątek
    • jozefrobotnik Re: Uptade wysypki. 02.05.23, 23:12
      Update miało być 🤦
    • ga-ti Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 00:41
      No to Cię wyleczyła uncertain
      Ja się miałam po 10 dniach zgłosić na kontrolę pękniętej kości w stopie, ha, ha, najbliższy termin na czerwiec, i nic na to nie poradzą, bo lekarzy nie ma. Pytam, co mam robić? Szukać w innych przychodniach. Super, tylko że tam terminy jeszcze bardziej odległe. I chyba pojedziemy na pomoc nocną, może obejrzą i prześwietlą. Bo nocami jest dyżur chirurga - ortopedy, działa aparatura do rtg, wszyscy mili i pomocni. Szkoda, że za dnia nie można takiej usługi świadczyć.
      • jozefrobotnik Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 00:45
        To jest jakaś kpinauncertain
        U mnie wizyta prywatna, bo tylko to udało mi się znaleźć i boli mnie kasa wywalona w błoto.
        • kira02 Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 22:40
          Trzeba było odmówić zapłaty albo zażądać zwrotu. To kpina w żywe oczy.
    • majenkirr Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 01:35
      Na podwórku nie robiłeś? Może to od jakiejś rośliny?
      • jozefrobotnik Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 10:12
        No właśnie nie. Żadnego kontaktu z roślinami czy jakimś robactwem.
    • taje Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 10:29
      Nie kojarzę poprzedniego wątku, ale nie brałaś ostatnio antybiotyku? U mojego młodszego syna, już ileś lat temu, po skończeniu kuracji antybiotykiem wyszła przeraźliwa wędrująca po ciele wysypka (diagnoza to była erythema multiforme). Do tego miał lekko opuchnięte stawy (stopy tylko), ponoć typowe.
      • jozefrobotnik Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 16:34
        Nie, nie brałam. Raz jeden miałam wysypkę w życiu po nimesilu, ale znikła na drugi dzień. Już niby jest lepiej ale wciąż nie wiem co to za cholerstwo.
      • jozefrobotnik Re: Uptade wysypki. 03.05.23, 16:35
        A i u mnie nie wędruje, od nadgarstka do łokcia mi wysypało, taka jakby kaszka plus kolor jakby było poparzone. Alergolog sprawę w sumie olala, miałam wrażenie że jest zła że ktoś śmiał przyjść do niej 2 maja🤦

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka