Dodaj do ulubionych

Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈

03.05.23, 12:15
Głupi post, ale emama wie wszystko.

Zabijcie mnie, ja nie wiem. Cieplej się zrobiło, to więcej kobiet w legginsach, obcisłych spodenkach. Bardzo dużo z dużymi krągłymi pośladkami, nie do końca naturalnymi u Słowianek. Jak z reklamy klubu fitness lub Ameryki Pd.
Dawniej, kochanku, to tak nie było, oj nie.
Zazdoszczę, bo mi ten efekt nie wychodzi.

Moje typy:
1) mocne siłowe treningi. Fitness teraz bardzo popularny, to i efekty są.
2) gacie z wkładkami, odzież modelująca. Nowość na rynku od kilku lat, efekt Kim K.
3) operacje plastyczne, wszczepianie implantów w tyłek??? Omg...
Obserwuj wątek
    • silenta Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:17
      Ja mam naturalny, duży, tłusty zad, żadnej magii.
      • kozaki_za_kolano Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:35
        Tu nie chodzi o duży tłusty, a krągły jak z ig.
        Ktoś wkleił zdjęcie poniżej
    • szarmszejk123 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:18
      Pewnie wszystkiego po trochu:p
    • ichi51e Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:20
      Te co maja cos do pokazania noszą i stad się bierze wrazenie
    • anilorak174 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:23
      Nie zauważam trendu.
      • koronka2012 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:40
        A wiesz że ja ostatnio zwróciłam uwagę na laskę z takimi półdupkami jak Jagienka z krzyżaków…? 😂
    • kotejka Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:24
      Już jakiś czas temu przyszla moda na centaury
      Takie zadki w leginsaxh są trochę wulgarne, ale pokazują masę pracy na siłowni włożonej w pompowanie dudy
      • bywalec.hoteli Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:57
        A nie lepiej włożyć prace na siłowni oraz odpowiednia dietę żeby mieć szczupła sylwetkę zamiast potężnego zadu?
        • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:02
          No ale właśnie te zady to zachodni trend jest. Teraz każda młoda chce mieć taki zadek. A czy lepiej. Moim zdaniem tak, ale ja starej daty jestem.
        • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:13
          Ty to nawet w szczupłej sylwetce widzisz potężny zad 😃
          • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:36
            A ty najlepiej wiesz co ja widzę.
            • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:47
              Na pewno nie widzisz drzewka, bo to do bywalca było
    • angazetka Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:25
      Nie wiem, nie widzę takich rzeczy.
      • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:27
        Ja widzę tylko w telewizorze.
        • silenta Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:32
          No ale w sumie gdzie miałabyś widzieć, skoro piszesz, że nie wychodzisz w zasadzie z łóżka?
          • simply_z Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:45
            🤣
          • suki-z-godzin Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:50
            silenta napisała:

> No ale w sumie gdzie miałabyś widzieć, skoro piszesz, że nie wychodzisz w zasad
            > zie z łóżka?

matko złoto, zaorałaś jak Kargul miedzę Pawlaka. jako troll czuję zawiść.
            • danaide2.0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:08
              Zawiść z umiejętności kopania leżącego?
              Pytanie gdzie widzi te "dudy" kozaki?
              "Dudy"w cudzysłowiu, świat bez ocen mi się marzy.
              • suki-z-godzin Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:24
                danaide2.0 napisała:

> Zawiść z umiejętności kopania leżącego?

tak właśnie, i co teraz?
                • danaide2.0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:37
                  Ano nic, ale zazdroszczę dobrego samopoczucia.
              • suki-z-godzin Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:05
                danaide2.0 napisała:

> Zawiść z umiejętności kopania leżącego?

ogarnianie całości narracji forumki to kopanie leżącego?
                a to ciekawe.
                • danaide2.0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:17
                  Może po prostu twojej narracji nie ogarniam. Możliwe.
              • 35wcieniu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:08
                kopania leżącego?

Nie wiem czy zrobiłaś to celowo, ale... big_grin big_grin big_grin big_grin
                • suki-z-godzin Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:13
                  35wcieniu napisał(a):

> kopania leżącego?
                  >

> Nie wiem czy zrobiłaś to celowo, ale... big_grin big_grin big_grin big_grin
                  >
                  litosiernie pominęłam, ale owszem, też wyrazy trolskiego uznania.
                  ta leżąca, swoją drogą, też jakoś spokojniutko nie leży big_grin big_grin big_grin big_grin (i dobrze, wnosi powiew)
          • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:31
            Toć przeca napisałam, że widzę tylko w telewizorze. Mam nadzieję, że ogarniasz całość wink
    • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:29
      Dobrze jeśli te pośladki okrągłe. Gorzej jak tluste i bezkształtne.
      • angazetka Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:34
        Wystarczy się nie gapić.
        • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:44
          Staram się. Ale często atakują w autobusach . A jak człowiek siedzi to na wysokości wzroku.
          • hanusinamama Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:40
            W szkole też cię atakują dziecięce pośladki? Bo ciagle o nich piszesz. mJakbym wiedziała gdzie niby uczysz to bym to zgłosiła...bo masz na serio niezdrową fiksację na tym punkcie
            • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:42
              Wróciłaś ze spaceru? Twierdzisz, ze nie jestem nauczycielem, to co chcesz zgłosić i gdzie? Zdecyduj się.
              • maslova Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:42
                A to w szkole pracują tylko nauczyciele?
            • majenkirr Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:30
              Fogito ma dupnà obsesję, to nawet ja wiem big_grin
              • hanusinamama Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:02
                Wiesz zeby miała dupną to w sumie w dupie smile
                Tylko ona z uporem maniaka pisze o tyłkach uczennic...
                • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:18
                  Ona ma przede wszystkim zaburzenia postrzegania, normalna sylwetka jest dla niej gruba, szczupła to normalna, a chuda to szczupła
                • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:00
                  O tyłkach uczennic, o ich waginach, o penisach nastoletnich uczniów również. Ale nie ty od 16 r.ż. wzwyż. Ostatnio pisała o 12-latku, który to niby zaatakował jej wzrok swoim penisem we wzwodzie. To było w zimie, na przystanku autobusowym, a chłopiec miał na sobie spodnie od dresu i zimową kurtkę.
                  • hanusinamama Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:07
                    NO też o tym pisze. To jest mocno niepokojące.
              • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:38
                Mam obsesje na punkcie estetyki.
        • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:38
          angazetka napisała:

> Wystarczy się nie gapić.
          >

No coś ty! Fogito nawet dzieciom w krocza zagląda, a co dopiero wypatruje dud bardziej wklęsłych od niej samej.
      • beataj1 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:52
        Pragnę zauważyć że moje tłuste pośladki są bardzo kształtne. Mają o wiele więcej kształtu i kształtów niz te wyprodukowane na siłowni.
        I co ważniejsze wymagały odemnie wieloletniej rzetelnej pracy.

Ty wiesz ilu sałatek ja nie zjadłam? Ile czekolad i KFC musiałam zjeść? To sie samo nie robi! To wymaga zaangażowania , samozaparcia i ambicji.
        • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:56
          🤣🤣🤣
        • gruba_z_ksiegowosci_is_back Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:36
          *przesyła buziaczki*
      • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:35
        Tłuste wcale nie muszą być bezkształtne, to raz. Dwa, gorzej jak takiej chudej wiszą dwa placki naleśnikowe z tyłu, bo to ani naleśniki, ani duda, prawda fogito? suspicious
    • koko8 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:35
      Wysyp? Nie widzę wcale.
    • mid.week Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:38
      Na ulicach nie ale widze trend w necie. Szukam gaci do biegania i wszedzie pelno "zachecajacych" fotek wypietych ogromnych doop. Niektore legginsy maja specjalne marszczenia "w rowie" aby spektalularniej wielką rufę jeszcze bardziej powiększyć.
      • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:48
        O teraz dooda to najważniejsza cześć kobiety.
      • login.na.raz Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:53
        O bosze, wyguglowałam to. Jakie paskudztwo!
      • leosia-wspaniala Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:19
        OMG, nienawidzę tych marszczeń, mam wrażenie, że tyłek komuś pęka. A na siłowni co druga laska w czymś takim.
      • laura.palmer Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:22
        Haha, szukałam niedawno legginsów i ciągle mi wyskakiwały z tym okropnym marszczeniem. Przecież to wygląda jak wielki odbyt. 😀
        • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:28
          Aż wrzuciłam w googla. Faktycznie. No i te wersje push up dosyć popularne.
        • iberka Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 18:14
          🤣🤣🤣🤣🤣
      • gama2003 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:27
        O kurde ! To te marszczenia po to są ?
        Co oglądam gacie to właśnie takie i lękam się niewygody stringów. A to na apetyczny zadek takie myki !
        • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:57
          Oj tam, oj tam, zobaczcie jakie ładne! Skokardkom!

https://a.allegroimg.com/s360/118062/19c00a7b4c49bd9f65eab5f7e037/LEGINSY-Z-KOKARDA-MARSZCZONE-PUSH-UP-LEGGINSY
          • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:18
            Tyłek piękny sam w sobie, ale nie do ludzi.
            • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:24
              Ma zostawiać w domu? big_grin
              • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:43
                Niekoniecznie go tak eksponować po prostu.
                • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:01
                  Wer, chłop podejrzał i mi jęczy, bym sobie takie kupiła...
                  • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:39
                    Jak widać, mąż lubi twoją w ten sposób wyeksponowaną dudę wink
                • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:28
                  Ale żadnego tyłka nie można eksponować czy tylko dużego?
                  • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:30
                    Żadnego.
                    • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:32
                      Na szczęście teraz jest dużo workowatych ubrań jak ktoś potrzebuje ukrywać tyłek
                      • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:47
                        Po co tak skrajnie od razu.
                        • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:52
                          Na wszelki wypadek, żeby nie narazić ócz wrażliwych
                          • taje Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 18:53
                            Gruu, to Ty? Nowy nick, czy mi się w oczach mieni?
                            • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:40
                              Nowy, nowy, choć wygląda prawie tak samo jak stary wink
        • mid.week Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:13
          gama2003 napisała:

> O kurde ! To te marszczenia po to są ?
          > Co oglądam gacie to właśnie takie i lękam się niewygody stringów. A to na apety
          > czny zadek takie myki !

Chcesz byc piękna - musisz cierpiec 🤷‍♀️
      • primula.alpicola Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 19:48
        Patrz, a ja te szwy szanuję, mam dwie pary długich i trzy krótkich z takim elementem😁
        • mid.week Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:52
          Oł noł, a mnie az tam swędzi na ich widok 😱
          • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:41
            🤣🤣🤣
          • primula.alpicola Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:41
            Słowo daję, bardzo wygodne!
            • jolie Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:51
              To jest chyba kwestia budowy. Mnie też wszystko swędzi na sam widok i jestem pewna, że by mi przeszkadzało, bo właziło w tyłek. Ja nie jestem stanie nosić stringów, dla mnie każde są bardzo niewygodne i przeszkadzają, nie jestem w stanie się przyzwyczaić.
    • ktopyta84 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:40
      Pewnie wytrenowane to się chwalą wysiłkiem włożonym w ciało
    • simply_z Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:46
      Widzialam na fitnesie,
    • borsuczyca.klusek Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:47
      Ja mam genetycznie duży zad a jestem typową słowiańską bułą 🙄
      Usprawiedliwia mnie tylko to, że nie chodzę w legginsach.
      • 35wcieniu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:10
        Nie wiem czy słowiańska buła jest typowa, ja na przykład nie mam pojęcia co to jest.
        • 35wcieniu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:11
          Google też nie wie.
        • jolie Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:23
          Zad słowiański (genetycznie) jest płaski a szeroki (by T. Jacyków). Jestem typową Słowianką smile, dlatego zapamiętałam.
      • kozaki_za_kolano Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:38
        Duży niech sobie będzie, ale czy krągły jak z reklamy? Bo ja też nie mam małego, ale obok tego medialnego nawet nie stał 😃
        • borsuczyca.klusek Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:56
          Taki wypukły, nawet jak byłam chudzinką to zad sterczał
      • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:58
        A powinnaś! Bo masz się czym chwalić.
    • stephanie.plum Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:47
      racja!
      ostatnio widziałam dziewczynę o tak boskich kształtach, że aż stanęłam i gapiłam się na nią jak na objawienie.
      muszę zacząć się rozglądać, czy jest ich więcej.

i nie, nie chodzi o tłuste tyłki, tylko wspaniale wyrzeźbione, zresztą podobnie jak nogi.
      • ga-ti Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:10
        O mamo, mam tak samo, znaczy nie że takie kształty mam big_grin ale jak widzę to staję i się gapię i podziwiam.
      • hanusinamama Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:42
        Ja też. I zazdroszczę (tak pozytywnie). Mam wrodzone płaskodupie.
    • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:49
      Przecież takie zady w legginsach okropne są (do tego koniecznie przykrótka góra), czego tu w ogóle zazdrościć.
      • suki-z-godzin Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:54
        ayelen40 napisała:

> Przecież takie zady w legginsach okropne są (do tego koniecznie przykrótka góra
        > ), czego tu w ogóle zazdrościć.

a to zależy, jak się całość prezentuje, bo często super. no i kontekst jest myślę ważny, nie jestem fanem sportowej mody absolutnie wszędzie.
        • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:05
          Ja o paniach o wielkich zadach i krótkich nogach na ulicach, nie na siłowni.
      • gruba_z_ksiegowosci_is_back Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:58
        Zdania są podzielone.
      • alex_vause35 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:58
        Często są bardzo seksowne.
        • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:06
          Jak wagina na fotelu ginekologicznym.
          • suki-z-godzin Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:12
            ayelen40 napisała:

> Jak wagina na fotelu ginekologicznym.

jeśli masz tak ładną waginę, to gratulacje 🤡

https://i.redd.it/qkpn3rpijrh91.jpg
            • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:19
              Ale dlaczego je podtrzymuje? W każdym razie piękne kształty tyle, ze zbyt nachalnie wyeksponowane poza siłownia mogą razić.
            • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:24
              Co tu niby ładnego?!
              • bye-bye Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:19
                W zasadzie chyba wszystko 😁
                Bardzo ładna dziewczyna. I zgrabna.
                • koko8 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:22
                  Od pasa w górę. Bywa, ludzie nie są doskonali wink
                • inny.kwiatek Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 18:51
                  Dziewczyna jest ładna, włosy ma piękne, tyłek okropny. To nie wygląda naturalnie i nie wygląda dobrze.
              • jolie Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:28
                ayelen40 napisała:

> Co tu niby ładnego?!

Ładny tyłek, bo w kształcie odwróconego serca (i oczywiście wyćwiczony). Jak dla mnie ten kształt jest najładniejszy, nie podoba mi się jabłko (tyłek pawiana), nawet wyćwiczone.
                • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:29
                  Ale nie pasuje do reszty. Dzięki za wyjaśnienie.
                  • jolie Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:31
                    Dlaczego? Jak dla mnie pasuje, do tego dziewczyna jest młoda.
            • koko8 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:41
              Przecież ten tyłek jest groteskowy suspicious
              Zat o bardzo ladna twarz,
              • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:22
                Co w tym groteskowego? Jest szczupła, tylko ma zaokrąglone wyrobione pośladki. Bardzo ładna sylwetka
                • koko8 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:30
                  Jesli chodzi o jej pupę? Wszystko. Wyjaśnieniem jest definicja słowa groteska - tragizm i (tu w przeważającej częśći) KOMIZM.
                  • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:32
                    Nie widzę w jej pośladkach niczego dziwnego
                    • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:52
                      Są komiczne w stosunku do reszty.
                      • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:12
                        Bez przesady, pośladki są ładne, proporcjonalne, pasują do reszty ciała, a do tego właścicielka tych pośladków to ładna i młoda dziewczyna.
                        • inny.kwiatek Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 18:56
                          Nie, Rosa, one nie są proporcjonalne i pasujące do reszty, są groteskowo za duże.
                          A dziewczyna ładna i mogłaby wyglądać super.
                    • inny.kwiatek Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 18:56
                      Bo dążysz do tego by mieć takie same, masz poważne problemy emocjonalne, które kiedyś objawiały się zaburzeniami odżywiania a teraz poszło na obsesję na punkcie własnego ciała, i tu, i tu fiksacja i potrzeba kontroli.
                      Nie widzisz tego, ale z boku jest oczywiste.
                      • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:01
                        Oczywiste jest to, że jakimś cudem ja nie mam problemu z ciałami innych kobiet bez względu na ich rozmiary i kształty a Ty masz. Może zastanów się, z czego to wynika?
                        • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:05
                          Z poczucia estetyki?
                          • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:14
                            Może do muzeum idź albo do galerii? Ludzkie ciała nie istnieją po to, żeby zaspokajać Twoje potrzeby estetyczne
                            • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:22
                              A o kulturze osobistej przejawiającej się m. in. tym, że człowiek wie, kiedy i JAK należy się ubierać, słyszałaś?
                              • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:26
                                Oczywiście. A co do ma do sugestii, jakobym miała obsesję i jakieś problemy, bo podoba mi się taka sylwetka? I co do ma do czepiania się zdjęcia dziewczyny w sportowym stroju na siłowni? Zresztą czepiania się nie samego stroju, a kształtu ciała
                                • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:30
                                  Ja sugerowałam obsesję?! Dziewczyna niech sobie chodzi z tyłkiem na "wierzchu" na siłowni, a nie na ulicy, bo chyba o tyłkach widocznych na ulicy ten wątek?
                                  • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:31
                                    Ty nie. Drzewko się posypało i nie widziałaś, komu odpowiadam. Acha, ulica to nie jest miejsce wymagające szczególnego stroju
                                    • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:58
                                      Ulica = wśród ludzi, w biurze, w szkole etc.
                                      • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:00
                                        No nie. Na ulicy to na przykład jak idę po zakupy. Wśród ludzi jestem też jak trenuję w plenerze. To jest inna sytuacja niż biuro, chociaż i tu, i tu da ludzie
                        • is-laura Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:13
                          ggrr.ruu napisała:

> Oczywiste jest to, że jakimś cudem ja nie mam problemu z ciałami innych kobiet
                          > bez względu na ich rozmiary i kształty a Ty masz. Może zastanów się, z czego to
                          > wynika?

Ty to akurat masz ogromny problem z zafiksowaniem na swoim wyglądzie, co prezentowałaś tu wielokrotnie, ostatnio w dyskusji, gdy wklejałaś tu zdjęcie swojego tyłka.
                          • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 21:19
                            W wątku fitnessowym, który był temu poświęcony. Co w tym dziwnego?
                    • primula.alpicola Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 19:56
                      ggrr.ruu napisała:

> Nie widzę w jej pośladkach niczego dziwnego

Może o tyle "dziwne" dla koleżanki że na ulicach rzadko takie widać. Na ogół ludzie nie chodzą po świecie w takim stroju, tylko w nim ćwiczą w klubie. W siłowniach sporo takich.
                      Piękna pupa i ogromny wysiłek żeby ją tak wyrzeźbić.
                      • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:00
                        Najdziwniejsze w tych ocenach, że ona wcale nie ma dużych pośladków. Ma po prostu zaokrąglone i uniesione, ale założę się, że połowa tych, dla których to kuriozum, ma w obwodzie wiecej cm
                      • koko8 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 20:39
                        primula.alpicola napisała:
                        >
                        > Może o tyle "dziwne" dla koleżanki że

Która "kolezanka" napisała, że są " dziwne"?
              • inny.kwiatek Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 18:52
                Koko, dokładnie!
            • kura17 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:51
              przepiekny tylek!
              • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:22
                Kura, OT.

Czy znasz może lub słyszałaś o Andrzeju Draganie? Jest profesorem fizyki teoretycznej, oprócz tego jest artystą: fotografem, kompozytorem, twórcą filmowym. Tutaj jest więcej na jego temat. Ostatnio stał się modny, co chwila ktoś robi z nim wywiady. On sam wypowiada się na temat sztucznej inteligencji w sposób, moim zdaniem dość autorytatywny i, uważam - dość przerażający. Przynajmniej mnie. Wywiady z nim można znaleźć m.in. na YT.
            • mania_222 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 04.05.23, 01:52
              I one są fascynacją erotyczną? O anal chodzi?
        • laura.palmer Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:25
          Dla facetów pewnie tak. Dla mnie, kobiety, wyeksponowane cudze dupsko jest obleśne.
          • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:26
            Właśnie. Nawet najpiękniejsza część ciała razu przy takiej nachalnej prezentacji.
          • homohominilupus Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:37
            laura.palmer napisała:

> Dla facetów pewnie tak. Dla mnie, kobiety, wyeksponowane cudze dupsko jest oble
            > śne.

Jessooo ja też nie lubię tych dupsk. No co poradzić. Taka moda.
            Niech sobie noszą co chcą i eksponują ale absolutnie #niezazdroszczę. Jak i wielkich cyckow.
            • kura17 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 14:51
              > Niech sobie noszą co chcą i eksponują ale absolutnie #niezazdroszczę.
              > Jak i wielkich cyckow.

no tak, paskudne okreslenia na male biusty Ci nie pasuja, ale juz o duzych mozna "wielkie cycki". super.
              dzieki!
              • homohominilupus Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:01
                kura17 napisała:

> > Niech sobie noszą co chcą i eksponują ale absolutnie #niezazdroszczę.
                > > Jak i wielkich cyckow.
                >
                > no tak, paskudne okreslenia na male biusty Ci nie pasuja, ale juz o duzych mozn
                > a "wielkie cycki". super.
                > dzieki!
                >
                >
                Ej no, małe cycki, wielkie cycki tak samo brzmią, neutralnie wg mnie. Peace kura!
                >
                >
              • ggrr.ruu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 15:08
                Wielkie cycki nie są paskudnym określeniem tylko potocznym. Ja bym chciała mieć wielkie cycki ❤️
              • 35wcieniu Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 17:40
                Cycki to zdaje się określenie i na wielkie i na małe. Czy paskudne... Hm.
    • angazetka Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:52
      Boli cię, nomen omen, d... o to?
      • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:55
        Nie, a ciebie ?
        • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:04
          Mnie "boli", bo to nieestetyczne. Sama mam lepszy (i zdecydowanie dłuższe nogi niż panie w legginsach).
          • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:06
            No mnie tez. Mam 176 cm. Jestem szczupła. Tyłek od ćwiczeń w górę podniesiony, ale jednak na ulice w legginsach nie wyskakuje.
            • ayelen40 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:08
              Ja co najwyżej pod tunikę.
              • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:11
                No i to jest ok. Nie każdy lubi cudze rowy oglądać.
                • rosapulchra-0 Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 16:05
                  Fogito, ależ z ciebie wulgarna baba, język na poziomie meliny masz pani nauczycielko suspicious
                  • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 04.05.23, 06:02
                    Bo mnie rowy w legginsach drażnią ?
        • angazetka Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:22
          Nie, więc nie zionę niechęcią do osób z takimi tyłkami. Ty masz jakby odwrotnie.
          • fogito Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 13:30
            Chyba nadinterpretujesz . Jakie znowu zionę.
    • bywalec.hoteli Re: Skąd wysyp dużych dud w legginsach 🙈 03.05.23, 12:57