Dodaj do ulubionych

Nowy trend w makijażu?

03.05.23, 16:16
Nie maluję się praktycznie wcale i nie śledzę nowinek, więc zapytam o coś, co zauważyłam, będąc na Malcie (chyba głównie u dziewczyn o ciemniejszej karnacji) - czy nadeszła moda na nakładanie różu na czubek nosa czy po prostu niektórym konturowanie weszło za mocno? Autentycznie, róż na policzkach i w identycznym odcieniu na nosie.
Obserwuj wątek
    • majenkirr Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 16:27
      Niektore tak robia, wyglada to jakby były przeziębione z katarem wink.
      Ja mam na nosie highlighter I żadna moda tego nie zmieni.
    • daniela34 Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 16:32
      Trend na Rudolfa Czerwononosego?
    • georgia.guidestones Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 16:43
      Kiedyś M.Monroe radziła żeby nakładać odrobinkę różu na czubek nosa. Ale pewnie teraz proporcje inne.
      • georgia.guidestones Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 16:47
        Oho chwilowe efemeryczne g.vno z tiktoka, żeby jakieś laski nabily sobie odsłon filmików

sunburnt glow 🤔
        • majenkirr Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 18:54
          Ja to o tym myślałam:
          • mdro Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 19:51
            No właśnie coś w ten deseń, na Rudolfa... Przyznam, że mnie nieco zafascynowało, w Polsce jeszcze nie widziałam.
          • memphis90 Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 20:10
            To jakieś kawaii-niewiadomoco…
            • memphis90 Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 20:11
              Ta to wyglada, jakby miała chupa chupsa zamiast nosa…
      • jolie Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 16:49
        Julia Roberts też coś takiego doradzała i podawała jako tajnik swojego 'świeżego wyglądu' i to dawno temu.
    • xxkoralinaxxx Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 20:52
      Przecież to już od dawna jest, ja często lubię różem musnąć policzki i nos, ale nie czubek nosa tylko bardziej grzbiet. Efekt jest bardzo fajny, tylko róż musi mieć odpowiedni odcień, nie fuksja czy różowy albo czerwony, bo wtedy faktycznie efekt Rudolfa. Natomiast przy różach bardziej idących w brązy, cegłę efekt jest super.
      • mdro Re: Nowy trend w makijażu? 03.05.23, 21:44
        Obawiam się, że dla postronnego obserwatora efekt może nie być taki super, jak ci się wydaje wink. Te dziewczyny były bardzo staranne zrobione i - jak wspomniałam - cerę miały w odcieniach ciemniejszych, więc te róże były brązowo-ceglaste, a efekt czerwonego nosa był jak najbardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka