Dodaj do ulubionych

Anna Moskwa - wiek

03.05.23, 19:08
Czy to mozliwe, ze ma 43 lata? To jakas choroba, ze tak wyglada? Przedwczesna menopauza? Wyglada na20 lat wiecej - twarz, szyja
Obserwuj wątek
    • sophia.87 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:11
      Serio?
      Moja mama 60+ wygląda młodziej
    • woman_in_love Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:12
      to kara boska
    • mia_mia Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:22
      Po poprzednim wątku pokazałam jej zdjęcia mężowi, zupełnie bez uprzedzeń, bo nie skojarzył twarzy oszacował jej wiek na 65 lat, to praktycznie tyle ile ma moja mama, a kobieta jest młodsza niż ja.
      Zaraz zapytam jeszcze jedną osobę, która z pewnością nie kojarzy kto to jest.
    • black.imak Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:24
      Geny. Jak u Terleckiego. Stąd takie zwisy jaku buldoga. Niestety nie każdy ma takie geny jak ematki.
      • mia_mia Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:30
        Żyję trochę na świecie i nie kojarzę osoby bez nałogów, która by tak oszukiwała metrykę na plus, zwłaszcza mając pieniądze, nieograniczone fundusze na makijażystów, stylistów, fryzjerów i wszystko czego dusza zapragnie.
      • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:57
        E no Terlecki ćpał, chlał i tak wygląda.
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:07
          Mick Jagger też.
      • jozefrobotnik Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 22:05
        Terlecki to raczej z innych powodów jak Gonzo z Muppetow wygląda
        • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 22:21
          Raczej jak odtwórca głównej roli w noc żywych trupów ;p
    • tanebo001 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:24
      Geny.
    • wapaha Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:30
      geny swoją drogą ale inna sprawa to to, że polityka wykańcza
      pamietacie jak wyglądała joanna mucha pod koniec swojego ministrowania ?
      • georgia.guidestones Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:37
        wapaha napisała:

> geny swoją drogą ale inna sprawa to to, że polityka wykańcza
        > pamietacie jak wyglądała joanna mucha pod koniec swojego ministrowania ?
        Te 8 lat nierzondow nałożyło się zapewne na wczesną menopauzę, a i tak na foto sprzed lat wygląda o dobre 10lat wiecej, niż faktycznie wtedy miała.
        Mucha pomimo kilkuletniej różnicy wieku (3 lata starsza) wygląda wielokrotnie lepiej.
      • koko8 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 18:39
        wapaha napisała:
        > pamietacie jak wyglądała joanna mucha pod koniec swojego ministrowania ?

Mucha wyglądała i teraz też wygląda zjawiskowo w wieku 47 lat.
        Szkoda tylko, ze barwy polityczne zmieniła, to odjęlo jej ciut urody.
        • wapaha Re: Anna Moskwa - wiek 05.05.23, 08:41
          ona jest piękna
          ale przed swoim odejściem z politki wyglądała bardzo źle ( na to nałozyły się prywatne problemy)
          • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 05.05.23, 08:54
            Pamiętam, że jechano na niej, bo jej synowie po rozstaniu mieszkali z ojcem. A niby czemu nie? W końcu nie były to już dzieciątka przy piersi.
    • 35wcieniu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:39
      Już pisałam w tamtym watku- za wypowiedzi i działania należy ją punktować i rozliczać, ale czepiania się twarzy nie rozumiem, bo nikt jej sobie nie wybiera. Pomijając już kwestie chorób itd., o czym też nie możemy wiedzieć. A już takie licytacje na ile kto ocenił i "pokaże jeszcze komuś, ciekawe co powie" uważam za żenujące.
      • chococaffe Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:42
        10/10
        • em_em71 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:46
          I ja się podpiszę. Proste to bardzo.
          • joana012 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:50
            Ja byłam lekko w szoku jak z 2 lata temu dowiedziałam się że Orban nie ma jeszcze 60 a dawałam mu tak dobre 10 lat więcej czyli po 70
            • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:58
              Faktycznie! myslalam, że jest dobrze po 70-tce...
            • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:08
              Co?! Mnie zaszokowało, że Sasin jest 5 lat starszy ode mnie (1969 r) 😵😵😵
              • gulcia77 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:20
                Ło matko! Sasin jest rocznik mojego chłopa!😬🙄😱
                • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:22
                  Walizki!!!
                • fredzia098 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 13:03
                  A Niedzielski? Chłop przed 50.
                  • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 13:31
                    Co?!
                  • mia_mia Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 14:48
                    A to też było moje zaskoczenie, coś ta prawica to nie tylko stan umysłu, ale też mocno wpływa na wygląd i to raczej nie pozytywnie. Dudowa też wygląda źle, nawet figura nie pomaga, wiele takich osób można wymieniać.
      • lajtova Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:49
        A ja uważam że nie ma dla żadnej litości.
        Lać, hejtować i patrzeć jak puchnie.
        • chococaffe Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:27
          Nie chodzi o nią. Chodzimy o to co sami sobie robimy. Dla samych siebie - nie warto.
      • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 19:58
        Doprawdy? Jakoś pani nie przeszkadza należenie do partii, której prezes oskarża bezdzietne kobiety o pijaństwo. Widocznie lubi taki typ narracji, więc nie widzę w niej ofiary. Pisowcy to nie ludzie, to ideologia
        • sophia.87 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:03
          Dokładnie.
          Przynależność do partii, która zaszczula dziecko -ofiarę pedofila tej pani też nie przeszkadza.
        • 35wcieniu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:03
          No nie przeszkadza. I tę przynależność i zapewne zbieżne poglądy mogę ocenić. Wyglądu nie mogę bo to nie jej wybór.
          • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:13
            A ja mogę. Bo oni mogą oceniać innych ludzi w sposób paskudny, więc należy im się to samo. A wygląd to często jest wybór. Jak się daje w szyję to takie efekty
            • 35wcieniu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:22
              Ale nikt ci nie broni przecież.
            • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:25
              Dobra, też dawałam w szyję na początku 20ki i tak nie wyglądam. Kiepskie geny po prostu.
              • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:29
                Popatrz na tych, co dają w szyję przez 20 lat
                • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:31
                  Toby już padli. 20 lat w dobrym zdrowiu raczej nie idzie...
                  • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:33
                    Niestety, pijaki są zadziwiająco silne, popatrz pod monopolowym, część meneli 40 lat chla i nic
                    • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:34
                      Ale chyba gorzej wyglądają od pani minister? 😀
                      • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:40
                        Zależy którzy. W sumie ona wygląda jak alkoholiczka po 4O...
                        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:50
                          Nie no, raczej jak mało atrakcyjna kobieta po 40.
                          • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:10
                            Ale ona nie jest mało atrakcyjna w sensie rysów twarzy. Jest koszmarnie zajechana. Tak wyglądają raczej kobiety po latach palenia i picia. Można być mało atrakcyjną a wyglądać zdrowo i adekwatnie do wieku
                            • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:11
                              Rysy takie sobie ma p. Maląg, a wygląda na swój wiek super. I te włosy...
            • arthwen Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 16:21
              Ale to eskaluje. Nawet nie ma znaczenia kto zaczął, po prostu się nakręca. A i tak mamy już w polityce totalne bagno pod tym względem.

Zresztą po co? Co daje ocenienie tej kobiety pod względem wyglądu? Ona się gorzej poczuje (nawet się nie dowie, że ematka jej daje 20 lat więcej), a samopoczucia nie psują jej dużo gorsze rzeczy jak widać, bo do partii nadal należy czy ty lepiej (aby na pewno?)?
          • lauren6 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:38
            Nie muszę się zniżać do poziomu hejtowania baby z powodu wyglądu, skoro tak łatwo można wypunktować jej kłamstwa. Widząc Moskwę widzę przede wszystkim paskudny charakter.
            • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:09
              Paskudny charakter wychodzi na twarzy
              • pkt4a Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 21:33
                10/10

-
                krytykapolityczna.pl/kraj/gdyby-jutro-w-polsce-zniknal-katolicyzm/
      • czerwonylucjan Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:05
        Nie chodzi o czepianie sie tylko wyjasnienie jak to mozliwe, nie chcialabym ktoregos dnia po 40 obudzic sie ze zwisajaca twarza i szyja.
        • 35wcieniu Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:06
          Nie sądzę żeby u kogokolwiek stało się to w ciągu jednej nocy więc śpij spokojnie.
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:09
          Być może u niej już tak było po 30. Takie geny.
      • leosia-wspaniala Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:57
        >ale czepiania się twarzy nie rozumiem, bo nikt jej sobie nie wybiera.

Ta pani należy do partii, która włazi nam do łóżek, wytyka bezdzietność, odmawia przynależności narodowej i każe rodzić martwe płody. Jak najbardziej możemy krytykować jej twarz.
        • 35wcieniu Re: Anna Moskwa - wiek 05.05.23, 07:38
          Oczywiście że możecie, nikt nie broni.
          Przedstawiłam swoje zdanie i przy nim pozostaję. Poglądy i działania mogę krytykować, twarzy nie zamierzam bo nie widzę żadnego powodu.
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 05.05.23, 07:56
          Ta pani jest bezdzietna akurat.
      • senin1 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 20:34
        A co, nie wiedzialas ze politykow sie rozlicza za wyglad na emamie?
        A za moich studenkich czasow ro nawet na staroste roku panny wybieraly sie, ktory bardziej przystojny. wink

Emateczki zazdoszcza wygladu, bo pani moze sobie alko kupic bez dowodu, wink
    • kasiaabing Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:18
      To moje "odkrycie" sprzed miesiąca. Jest z tego samego rocznika co mój mąż. Jego rówieśnice tak nie wyglądają. Ona wygląda na kobietę ok. 60 lat.
      Dziwne to trochę bo przy takich zasobach i w sumie niebrzydkiej twarzy mogłaby fajnie wyglądać. I jestem ciekawa co jej się z tą twarzą stało? Przecież nie jest taka stara. To jakaś choroba?
      Do obrończyń czepiania się wyglądu: w dupie to mam. Ona jest z partii która potrafi zaszczuć dzieciaka, wyzywać innych od elemenu animalnego i rechotać, że młode kobiety dają w szyje.
      • mia_mia Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:49
        Jedyne osoby, które tak szybko się starzały niestety były mocno uwikłane w nałogi, w jej przypadku może być inaczej, ale jakby nie patrzeć przed 25 urodzinami ani po chyba dzieci się nie pojawiły i tu przypominają się słynne słowa prezesa od których się chyba nie odcięła.
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:07
          No bo sporo młodych osób przecież "daje w szyję", czyli prowadzi życie rozrywkowe i beztroskie. Pan prezes "zapomniał" tylko, że dotyczy to obu płci i stąd to oburzenie 😜
    • mid.week Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:42
      O jesu, faktycznie 😱
      Zazwyczaj podchodze z rezerwa do forumowych szacowanek wiekowych ale ta kobieta naprawdę wyglada jak swoja wlasna matka.
    • jolie Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 20:42
      Całkiem możliwe, że przedwczesna menopauza.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:05
      Serio?
      Mam różne koleżanki chude,szczuple, z lekka nadwagą, grubsze i grube wygladają +-5 lat do swojego wieku.
      Można mieć niefajne zdjęcie, ale nie wszystkie!
    • vanillapumpkin Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:23
      Mnie się wydaje, ze ona rzeczywiście ostro pije i to od lat, bo serio wygląda bardzo źle. Zresztą nasza prezydentowa Agata tez zawsze mi się wydawała bardzo stara z wyglądu, z twarzy. Zmarszczki, utlenione, sztywne jak szczecina włosy. No ale figura ok, gdyby nie to, że przygarbiona ta kobieta jest wiecznie.
      Ale ta Moskwa istotnie twarz ma jak pijak Terlecki, te wory, chomiki, szyja….
      • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:28
        Agata wyglądała na po 50. już z 5 lat temu. Figura super.
      • nolus Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 23:13
        vanillapumpkin napisała:

> Mnie się wydaje, ze ona rzeczywiście ostro pije i to od lat, bo serio wygląda b
        > ardzo źle. Zresztą nasza prezydentowa Agata tez zawsze mi się wydawała bardzo s
        > tara z wyglądu, z twarzy. Zmarszczki, utlenione, sztywne jak szczecina włosy. N
        > o ale figura ok, gdyby nie to, że przygarbiona ta kobieta jest wiecznie.
        > Ale ta Moskwa istotnie twarz ma jak pijak Terlecki, te wory, chomiki, szyja….

Agata Duda ma sobowtóra. Jest nim Kozuchowska. Albo to Agata jest sobowtorem MK - tylko, że postarzonym, bo bez narzędzi medycyny estetycznej.
        • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:11
          E nie, Agata ma po prostu mocno semickie rysy i wyglada powazniej.
        • mid.week Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:15

Nawet zestawiajac najgorsze zdjęcia MK z najlepszymi AD widac, że ekhm.. Malgorzata by tej roli po warunkach nie dostała.
          • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 20:11
            Agata jest podobna do Magdy Steczkowskiej
    • joyce_byers Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:32
      Jeju, też sądziłam że ona ma ponad 60 lat.
    • asiairma Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 21:57
      Taki typ urody. Pamiętam ją z 6 lat temu jeszcze z czasów jej pracy w Gospodarce Morskiej- byłam zaskoczona wiekiem. Teraz wygląda lepiej niż te kilka lat temu. Możliwe, że za 10 lat uroda się "wyrówna".
      Sama taki typ "poważny" prezentuje, tylko że południowy. Jako 16 latka wyglądałam na prawie 30. Jako 25-28 latka na czterdziestkę. Jestem po 40stce i wyglądam nadal na 40tkę smile
      • milva24 Re: Anna Moskwa - wiek 05.05.23, 08:04
        Mam taką szwagierkę. Dwadzieścia lat temu wyglądała bardzo poważnie jak na swój wiek ale od tamtej pory nic się nie zmieniłasmile
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 05.05.23, 08:09
          Ale ta pani nie wygląda poważnie, tylko zmarnowanie.
    • figa_z_makiem99 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:06
      Geny i może ma problemy z tarczycą, stąd wole? Na pewno nie wygląda na 60 plus. Swoją drogą obrzydliwy wątek, żeby samej poczuć się lepiej. Gdyby zrobiła sobie lifting, też by ją zgnoili, że młódkę z siebie robi i naciągnięta. Rzyg. Trzeba ją rozliczać z tego co robi, a nie jak wygląda.
      • figa_z_makiem99 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:09
        A potem dziwią się, że młode dziewczyny robią sobie operacje, zmieniają filtrami zdjęcia i ostrzykują bez sensu, skoro słyszą takie mądrości z ust dorosłych ludzi.
        • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:38
          Z drugiej strony, ludzie się też dziwią, że po 40-tce można wyglądać dobrze, a nie jak matrona.
          • nolus Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 23:18
            Dziewczęca to jest Agnieszka Cegielska, pogodynka. Może Paulina Sykut czy Socha, ale obie są krytykowane za twarze "pękające" od wypełniaczy. Agnieszka Wlodarczyk tez przeciez staro nie wygląda...No i Anna Cieslak - ona wygląda bardzo młodo.
            Jeszcze parę by się znalazlo, ale to tak na szybko.
          • figa_z_makiem99 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:13
            I tak się przywalą i powiedzą, że lepiej wygląda ich matka 60 plus 🙂 albo że 40stka robi z siebie nastolatkę. Nie dogodzisz.
            • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:43
              Wlasnie o to chodzi, ze kobieta moze w tym wieku wygladac dobrze, a potem zdziwko niektorych "panow", ze kobieta moze wygladac atrakcyjnie w "pewnym" wieku. A no moze
            • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 14:32
              Ale to jest prawda, moja mama zmęczona chemio- i radioterapia, operacjami, wyglada na mniej niż ta pani. Mama 55+
      • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:10
        Toteż napisałam, że jak po 40., tyle że takie geny i taki typ. Samą buzię z rysów ma dość dziewczęcą.
        • figa_z_makiem99 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:15
          Rysy ma ładne, może choruje, albo dużo schudła bo nie jest normalna w tym wieku tak obwisła skóra.
          • mia_mia Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:18
            Na starszych zdjęciach wygląda chyba jeszcze gorzej
            • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:19
              Aż zerknę...
              • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:24
                A więc tak - zdecydowanie źle wygląda w krótkich włosach ("na chłopa"). Ale mało której z nas byłoby korzystnie w takim podstrzyzeniu. A tak to normalna kobitka z tendencją do tycia, pewnie za 10 lat będzie podobnie wyglądać.
      • niemcyy Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 21:51
        figa_z_makiem99 napisała:

> Geny i może ma problemy z tarczycą, stąd wole? Na pewno nie wygląda na 60 plus
        > . Swoją drogą obrzydliwy wątek, żeby samej poczuć się lepiej. Gdyby zrobiła s
        > obie lifting, też by ją zgnoili, że młódkę z siebie robi i naciągnięta. Rzyg. T
        > rzeba ją rozliczać z tego co robi, a nie jak wygląda.

I kto ja rozliczyl np. za Odre? Nikt czy nikt?
        Ja dowiedzialam sie przy okazji zatrucia rzeki, ile ma lat, i tez mocno sie zdziwilam. Niech ma chociaz taka "kare", a wyglada faktycznie na duuuzo wiecej lat niz ma
        60 plus ma Witek, Moskwa obok niej nie wyglada na mlodsza o pokolenie, oj nie big_grin
    • 71tosia Re: Anna Moskwa - wiek 03.05.23, 22:44
      Pani z pewnością nie pomaga nadwaga, styl ubierania sie na „poważna urzędniczkę” i brzydko utlenione włosy.
      Pamietam metamorfozę minister Anny Kalaty po odejściu z polityki, z brzydkiej urzędniczki stała sie całkiem atrakcyjna kobieta. W druga stronę przykład to Beata Szydło czy Ewa Kopacz czy kanclerz Merkel, po wejściu do polityki zaczęły wyglądać dużo lepiej a maja „trudna” urodę. smile

www.plotek.pl/plotek/7,154063,27070095,przed-laty-przeszla-spektakularna-metamorfoze-a-jak-dzis-wyglada.amp
      • alpepe Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:14
        Ale ta tu wygląda zwyczajnie na kobietę dobrze po 60. Myślę, że ona pije ostro od lat i być może ma bulimię, to by tłumaczyło jej zwiotczałą skórę przy ogólnym obrzęku.
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:34
          Może ma chorą tarczycę.
          • alpepe Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:40
            Ta, ja mam hashi, a tarczycę w zaniku, i sorry, ale ta pani wygląda jak młodsza siostra mojej matki, zresztą też z niedoczynnością tarczycy, a ja jestem starsza od tej pani.
            • figa_z_makiem99 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:58
              Może ma wole tarczycowe albo miała? Ja mam hashi od lat i tarczycę zmniejszoną minimalnie, za to bujam się z problemami neurologicznymi po glutenie i nie mogę jeść wielu rzeczy przez hashi bo mam stany zapalne. Może ona ma inaczej, zawsze miała pokaźny podbródek, teraz wisi skóra. Pokaż fotę alpepe, chciałabym zobaczyć twoje piękno.
              • alpepe Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:11
                Tak, figuniu, ale życie to nie koncert życzeń. Na pocieszenie dodam, że kiedyś umieściłam swoje zdjęcie na fotoforum, jedyne, co mi zarzuciła jedna forumka, a zdjęcie było robione od dołu, to słabe włosy. Do twarzy nie mogła się przyczepić, a wlosy, cóż, ja się sobie i ostrzyżona na rekruta podobałam. Jesteś od mnie starsza, a jeśli wyglądasz tak dobrze jak piszesz, to na pewno wyglądasz dużo lepiej od wspomnianej kobiety, która wygląda na 60 bez wysiłku.
                • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:21
                  Pani minister to akurat wygląda tak, jakby włożyła ogromnie dużo wysiłku w rokendrollowy tryb życia big_grin
                • figa_z_makiem99 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:33
                  Nie narzekam na wygląd, ale kiedyś będę musiała się w końcu zestarzeć i mierzi mnie chamskie ocenianie domorosłych autorytetów. Zazwyczaj te autorytety nie grzeszą urodą ani figurą. Nie spotkałam jeszcze fajnej, zadowolonej z siebie laski, która obrzuca inną kobietę g.....wnem z powodu wyglądu. Pokaż realną fotę, nie rozmazaną na której ledwie co widać, na takiej wyglądam jak młoda kobieta i nie mam słabych włosów jak ty.
                  • alpepe Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 15:09
                    Figuniu, dobrze się czujesz? Pytam z autentyczną troską. Gdzie tu masz u mnie obrzucanie gównem?
          • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:51
            Od samej tarczycy się tak nie wyglada, połowa kobiet w PL ma problemy z tarczyca
      • jolie Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:28
        Może jestem dziwna, bo przyznam, że nie za bardzo rozumiem zachwyty nad metamorfozą pani A.Kalaty. W ogóle mi się ta kobieta nie podoba - ani przed schudnięciem, ani po, choć po wyglądała trochę lepiej (bo lepiej leżały na niej ubrania) to i tak niezbyt młodo i ładnie. Starsza pani, bardziej odchudzona.
        • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:49
          Uśmiech i włosy po metamorfozie miała piękne.
          • czerwonylucjan Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:55
            Wygladala niesamowicie promiennie po metamorfozie, z urzedniczki z pisej wolki w interesujaca, piekna kobiete
            • jolie Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:58
              Wyglądała na zadowoloną, to prawda.
          • jolie Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:57
            Owszem, zrobiła sobie licówki, ale włosy właściwie spaliła rozjaśnianiem. Rysy twarzy (na szczuplejszej twarzy) moim zdaniem nie powalały. Nie chcę krytykować, bo włożyła pewnie sporo wysiłku i pieniędzy w tę zmianę, dlatego napiszę tak- ważne, że jej się podobało...
            • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:59
              Nie powalały to niestety jej nogi...
        • 71tosia Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 19:55
          Pani Kalata zdaje się ze zbliża się do 60tki wiec trudno oczekiwać ze będzie wyglądać jak 20 latka,z pewnością wyglada korzystniej niż przed metamorfoza.
    • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 11:53
      Ja poruszyłam wątek wieku tej pani w poprzednim wątku, byłam pewna, ze to pomyłka w artykule..

Btw wyglądu panów na eksponowanych stanowiskach nie rozkminiamy tak powszechnie, a przecież tam tez jest tragedia, rzadko który wyglada względnie dobrze i na zadbanego (może dlatego?) ze szczególnym uwzględnieniem uzębienia i ciąży spożywczej
      • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:03
        A mało to razy wytykano Kaczyńskiemu wzrost i uzębienie?
        • alpepe Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:12
          U Kaczyńskiego najgorsza jest nikczemność.
        • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:18
          Ale jakby nie był Kaczyńskim to nikogo by nie obeszło jego uzębienie big_grin (tylko jakimś tam ministrem np)
          • ggrr.ruu Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:20
            A bebech Czarnka? Sztuczna szczęka Schetyny?
            • auksencja15 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:33
              O szczęce pierwszy raz słyszę 😂
              Bebech ma co drugi polityk.
              Niestety kobiety są ostrzej oceniane
              • simply_z Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 12:41
                Polscy faceci sa na ogol tak nieatrakcyjni (zwlaszcza w srednim wieku), ze jesli trafi sie jakis przystojniak, to jest to raczej niespotykany cud.
              • ayelen40 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 14:43
                On ma chyba licówki.
                • georgia.guidestones Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 14:48
                  ayelen40 napisała:

> On ma chyba licówki.
                  Korony, licówkami się nie zniweluje krzywego zgryzu. Kilkanaście lat temu poszła plotka o "szufladach" bo zęby wyszły za równe i za białe do np odcienia skory na twarzy i typu (niefortunne słowo, ale tak się mowi) urody.
      • niemcyy Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 21:42
        auksencja15 napisała:

> Ja poruszyłam wątek wieku tej pani w poprzednim wątku, byłam pewna, ze to pomył
        > ka w artykule..
        >
        > Btw wyglądu panów na eksponowanych stanowiskach nie rozkminiamy tak powszechnie

Jak to nie? Butapren byl co najmniej kilka razy rozkminiany na ematce.
    • szarmszejk123 Re: Anna Moskwa - wiek 04.05.23, 14:40
      Wow, ta pani jest ode mnie tylko 6 lat starsza???
      Na oko powiedziałabym, że ze 26...
    • laurielle Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 10:43
      Tak, to najprawdopodobniej geny. Nie jestem genetykiem klinicznym, ale ona wyglada mi na wade genetyczna - cutis laxa. Niektore typy tej rzadkiej choroby sa dominujace. Moze dlatego nie zdecydowala sie na dzieci?
      • georgia.guidestones Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 11:42
        laurielle napisał(a):

> Tak, to najprawdopodobniej geny. Nie jestem genetykiem klinicznym, ale ona wygl
        > ada mi na wade genetyczna - cutis laxa. Niektore typy tej rzadkiej choroby sa d
        > ominujace. Moze dlatego nie zdecydowala sie na dzieci?
        Na zdjęciach sprzed 8 lat nie ma tych zmian w dolnej części twarzoczaszki. Ale faktycznie coś podobnego może być niewykluczone.
        • czerwonylucjan Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 18:08
          Taka wade by miala od dziecka..
          • laurielle Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 18:36
            A jestes pewna, ze ze w dziecinstwie wygladala calkowicie normalnie? Wady genetyczne miewaja rozny poziom nasilenia objawow klinicznych, bywa tez, ze objawy progresuja. Zreszta wadliwa skora tez sie starzeje jak kazda inna.
            • georgia.guidestones Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 19:10
              laurielle napisał(a):

> A jestes pewna, ze ze w dziecinstwie wygladala calkowicie normalnie? Wady genet
              > yczne miewaja rozny poziom nasilenia objawow klinicznych, bywa tez, ze objawy p
              > rogresuja. Zreszta wadliwa skora tez sie starzeje jak kazda inna.
              Przy tym schorzeniu jednak >nastolatki wygladaja porownywalnie tak źle jak Moskwa teraz<. To jest wrodzone. Ale chyba przy nabytych chorobach x autoagresji tez można się przedwcześnie postarzeć.
              • laurielle Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 20:28
                To tylko jeden przypadek. Mutacji odpowiedzialnych za te chorobe jest co najmniej 12, a kazda mutacja daje spektrum fenotypow, od ledwie zauwazalnych po bardzo ciezkie. Sa takie, w ktorych nastolatki nie wygladaja jeszcze staro. Nie upieram sie przy tym rozpoznaniu. Nie mam wyniku jej badania genetycznego; chcialam tylko zwrocic uwage na to, ze nie nalezy przypisywac alkoholizmu na podstawie wygladu, bo mozna czlowieka skrzywdzic. Za poglady i zachowanie krytykujcie ja do woli, ale wyglad zostawcie w spokoju.
    • bruy-ere Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 19:57
      Myślę, że to nieszczęśliwy miks genów, przedwczesnej menopauzy i intensywnego opalania się, a być może też niedbanie o cerę w sensie stosowania odpowiedniej pielęgnacji.
      • czerwonylucjan Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 20:08
        Od zlego kremu czy braku pielegnacji nie opada twarz lol
        • bruy-ere Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 20:23
          Przecież napisałam: „miks”.
        • bruy-ere Re: Anna Moskwa - wiek 11.05.23, 20:28
          Zapomniałam dodać: lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka