presens 03.05.23, 20:09 Takie na chwilową ( a może nie) niemoc w sypialni, czy wasi partnerzy, ci po pięćdziesiątce używają? Bo koledzy mojego męża tak, niby na próbę i on się zastanawia, kiedy to na niego spadnieTyle tego w tv reklamują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virtualnie Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 20:32 Że tak powiem, seks w realu różni się od twoich wieczorów spędzanych przy porhubie. tanebo001 napisał: > Po 50-tece? Żartujesz? > Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 20:16 No chyba że muszą obsłużyć że cztery panie na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 20:22 Zakładam legginsy i nie ma potrzeby. Przepraszam, po wątku obok musiałam Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 21:01 Chryste Panie, gdzie kupujesz legginsy który nadają się do epatowania tyłkiem na ulicy i seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 21:04 Chyba chodziło jej o efekt odwrotny, niż autorce. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 21:06 Ale ona nie napisała, ze one sie nadają na ulicę. Moze ma takie tylko dla męża.... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Suplementy dla mężczyzn:) 03.05.23, 21:16 W gym glamour :p Ale w sumie mogą być dowolne. Można powiedzieć że nasza znajomość się zaczęła od 🍑 strony, bo przyjechałam na rowerze w legginsach właśnie i został ten fakt przez niego odnotowany zanim się jeszcze poznaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś