Dodaj do ulubionych

Polski Top- ktoś jeszcze słucha?

03.05.23, 20:33
Parę lat temu, gdy nastał PiS robiliśmy konkursy, czy "Wolność" wygra. Który to był rok? 2016? 2017? Teraz słucham z przyzwyczajenia. Na 9 miejscu OK Boomer, na 10 Podsiadło. Ech, to już nie to co kiedyś. Jakem bumerka- nie kupuję takiej listy, a Trójki już nie ma.
Obserwuj wątek
    • ololla Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 20:47
      Slucham od początku. Zmienia sie pokolenie sluchaczy zmienia się top. Kilka utworów wcale nie powinno się tam znaleźć ale ktoś zagłosował.
    • paola.brunetti Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 22:45
      Słuchałam. Wydaje mi się, że taki top wystarczyłoby raz na 5 lat zrobić, wtedy widać byłoby długofalowe trendy, a nie chwilowe mody, jak np na Kwiat Jabłoni czy Kaśkę Sochacką. Z całym szacunkiem, ale nie są to hity, o których będziemy pamiętać za 10 lat.
      • towarzyszka_leila Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 22:58
        Otóż to.
    • kropkaa Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 22:48
      Nie.
      Cały urok był w starej Trójce.
      357 i RNŚ to już nie to samo.
      • towarzyszka_leila Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 22:59
        Najlepszy dowód- Niedźwiedź na finał wrócił do domu.
      • paola.brunetti Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 23:02
        A ja lubię 357,.dobrą muzykę grają i bez reklam. Do RNŚ jakoś nie mogłam się przekonać.
        • kropkaa Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 04.05.23, 00:38
          Przełączam pomiędzy tymi stacjami, raz jest lepiej tu, raz tam, a czasem wkurzają mnie obie i pracuję w ciszy.
    • damartyn Re: Polski Top- ktoś jeszcze słucha? 03.05.23, 23:19
      Leciało dzisiaj cały dzień w tle. Nuda panie nuda ile można to samo ( w kwestii pomysłu ).
      Dla mnie dzisiaj Lao Che mogło wgrać w związku z tym, co się dzieje.
      Słucham prawie codziennie w 357 jakiejś audycji, ale zgadzam się -to już nie to samo co dawna Trójka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka