Dodaj do ulubionych

Gry, w które grają ludzie. Afrykański update😁

04.05.23, 19:01
No więc jest tak. Ja kocham Lieblingsmenscha, mnie kocha kolega małżonek, a fuck buddy to nie wiem, czy kogoś kocha, pewnie siebie.
Nie wiem, co tu można napisać, więc tylko pokaże ładne widoczki z wieczornej przebiezki i idę myć włosy i depilować nogi przed jutrzejszym spotkaniem z obojgiem. Łono już wydepilowałam, nie, żebym podejrzewała, że Lieblingsmensch chce mnie tak dokładnie oglądać via zoom😉🙃. A jeszcze w sumie chciałam się umówić z masażystą na sobotę, bo jutro jeszcze pracuję. No słowem pełne ręce roboty😉🙃
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:07
      Posiadałaś już lepsze momenty. Nie musisz epatować bez sensu. Ze względu na sympatię przymknę oko.
    • pursuedbyabear Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:10
      Przestań fantazjować i idź na terapię, bo to się robi mocno creepy.
      • krwawy.lolo Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:17
    • homohominilupus Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:15
      Ręce jak ręce 🙊
    • beneficia Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:25
      Jak ja się cieszę, że nie mam takich seksualnych wzmożeń.
      To stawia człowieka w sytuacji hmm, jakiegoś poniżenia...?
      • simply_z Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:47
        Bo z masażystą chyba też ten teges
      • leanne_paul_piper Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:55
        Dlaczego ponizenia? Pamietaj, że rozmawiasz z człowiekiem, który przyleciał do Afryki, aby wypróbować nową walizkę 😉🙃. A jeszcze moja serdeczna koleżanka napisała mi dziś, że to byłby zaszczyt, gdybym chciała ją podrywać. Niestety doba ma tylko 24 h.
        Ja tylko jestem szczęśliwa, że zbudowałam sobie wioskę, która w razie czego mnie poratuje
        I tym razem, ten jeden jedyny raz mówię na poważnie.
        • 35wcieniu Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:03
          Poratuje w swędzeniu?
        • kk345 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:09
          leanne_paul_piper napisała:

>A jeszcze moja serdeczna koleżanka na
          > pisała mi dziś, że to byłby zaszczyt, gdybym chciała ją podrywać.
          >
          To zupełnie, jak u annynichtvergessen, też wszyscy chcą ją przelecieć.
    • primula.alpicola Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:53
      Ale że ręce?big_grin
    • xxkoralinaxxx Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:54
      Rozumiem, że masz bujne życie erotyczne, winszuję, natomiast skąd ta potrzeba dzielenia się nim na forum?
      • homohominilupus Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:55
        O gawedziarzach seksualnych nigdy nie słyszałaś?
        • chatgris01 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:01
          Ale krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje...
          (a Leanne podejrzewam o podpuszczanie forum big_grin ale niech tam, jej watki raczej nie sa nudne).
          • 35wcieniu Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:04
            Są, zasadniczo każdy jest podobny do wszystkich poprzednich.
          • homohominilupus Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:06
            No nie są.
            Niech jeszcze Ryszard się zjawi.
            • chatgris01 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:13
              No wlasnie glownie zjawianie sie w jej watkach Riczrda mialam na mysli cool
              Oraz reakcje ematek na niego.
              • chatgris01 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:14
                Pardon , Riczarda oczywiscie.
              • 35wcieniu Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:56
                Serio ktoś tego oblecha jeszcze nie wygasił? Macie cierpliwość...
    • astomi25 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 19:55
      Ani to śmieszne, ani ciekawe.
      W zasadzie żenujące. 🥱
      • better.call.kim Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:29
        I obrzydliwe.
    • daniela34 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:02
      Które z tej trójki jest kobietą? Fuck buddy, Lieblingsmensch (to raczej nie bałdzo) czy małżonek (też nie bałdzo)?
      • leanne_paul_piper Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:12
        Heh, żaden z nich

[4.05, 14:40]: Hej, nie myślałaś kiedyś, a po co nam ci faceci w życiu, w sumie łatwiej atwiej i przyjemniej byłoby w związku z kobietą?😉🙃. Takie ot rozważania znad basenu o facetach w moim życiu i ich oczekiwaniach. I moich oczekiwaniach. I próbie pogodzenia tego wszystkiego. Kiedyś wszystko Ci opowiem, jak solidnie się upijemy 😉😁. Ps. To nie jest podryw🙄😁

[4.05, 14:41] : Podryw od Ciebie bylby zaszczytem! Tylko glupi tego nie wiedza 😎
        [4.05, 14:42] : A szczerze tez sie kiedys nad tym zastanawialam wielokrotnie - no i nie dziwne, ze np. Na starość kobiety, przyjaciolki zaczynają mieszkac i zyc razem - bez żadnych romansow czy coś
        • daniela34 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:15
          To z jakim "obojgiem" się spotykasz?
          • asfiksja Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:24
            Zapomniała, że jest coś takiego, jak "z oboma". Moim zdaniem warto przypomnieć, bo brzmi to dużo bardziej afrykańsko niż "z obojgiem" (które jest jak jakaś słowiańska lebiega).
        • kk345 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:43
          Trudno o bardziej neutralny i grzeczny dialog. I wyraźnie pisze "bez żadnych romansów", ognia to tu żadnego nie uświadczysz.
          • conena Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:16
            kk345 napisała:

> Trudno o bardziej neutralny i grzeczny dialog. I wyraźnie pisze "bez żadnych ro
            > mansów", ognia to tu żadnego nie uświadczysz.

Dokładnie. Strach się odezwać do takiej kobiety, powiesz jej „dzień dobry” a ta, że lecisz na nią. Brrrr….
        • krwawy.lolo Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:23
          I to ma być dialog?
          Ech ...
        • black.emma Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:35
          Nadinterpretujesz.
    • kadfael Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:03
      Nuuuuda
    • ayelen40 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:23
      Obojgiem? Tam jest jakaś kobieta?
      • daniela34 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:34
        Już pytałam. Ponoć nie. Może chociaż jakaś osoba genderfluid...
    • manon.lescaut4 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:40
      Nudne i wtórne - zarówno dylematy jak i widoczki, za to plus za zmianę tematu i odciągnięcie od matur własnych i bombelkow.
    • mid.week Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:46
      Horyzont ci sie prostuje
      • chatgris01 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:53
        Tez to zauwazylam big_grin
      • leanne_paul_piper Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 20:55
        Dokładam wszelkiej staranności 😉🙃
      • taje Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:10
        Przeczytałam "prostytuuje"...
        • stephanie.plum Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:21
          czyścisz! mi! monitor!
    • tokyocat Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:01
      Pilas ? Nie pisz.
    • m_incubo Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:09
      Twoje wątki w większości są śmieszne (nie mylić z zabawne), jednak ten zdecydowanie odbieram jako smutny. Nawet nie korci mnie żeby być złośliwą.
    • stephanie.plum Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:22
      w temacie się nie wypowiem, bo się nie znam, ale widoczki miłe.
      • virtualnie Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:47
        Jak pierdylion innych znad morza. Każda Karyna ma takie na swoim fajsbuniu. Jeszcze jak by to była nowa Kaledonia albo Tasmania.. Tani lans korpobiurwy myślącej, że palma jest wciąż nieosiągalnym luksusem dla plebsu.
    • daisy Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 21:46
      Cóż tu można powiedzieć. Na lwy by.
    • ania357 Re: Gry, w które grają ludzie. Afrykański update? 04.05.23, 22:01
      Nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka