Dodaj do ulubionych

Zanim zapytam lekarza - wkładka kyleena

05.05.23, 19:46
Od prawie 4 lat mam wkładkę kylenee i bardzo ją sobie chwalę. Także dlatego, że zapomniałam czym jest okres. Ale od kilku miesięcy pojawia mi się plamienie, którego wcześniej nie było. Wiem, że wiele kobiet tak ma regularnie przy antykoncepcji, ale unsiebie nie mam porównani, bo to moje pierwsze "hormony" ever. Czy to może być oznaką, że wkładkę trzeba już wyjąc/wymienić?
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: Zanim zapytam lekarza - wkładka kyleena 05.05.23, 19:54
      Przepraszam za literówki, telefon mi wariuje.
    • daisy Re: Zanim zapytam lekarza - wkładka kyleena 05.05.23, 20:21
      to forum o mirenie, ale może coś ci podpowie
      www.forumginekologiczne.pl/forum/spirala-mirena-a-jej-skutki-uboczne/watek/848887/4.html
    • jakis.login Re: Zanim zapytam lekarza - wkładka kyleena 05.05.23, 20:30
      Miałam tak przy miesniaku macicy.
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Zanim zapytam lekarza - wkładka kyleena 05.05.23, 21:56
      U mnie bylo podobnie, czyli w 5 roku od założenia pojawiło się plamienie i tak, jedna z możliwości jest to, ze powoli kończy się jej żywotność u ciebie, albo przez te 4 lata nastąpiły u ciebie jakieś zmiany w gospodarce hormonalnej i teraz już ta zawartość hormonów z wkładki nie wystarcza do powstrzymania miesiączkowania
      • black_magic_women Re: Zanim zapytam lekarza - wkładka kyleena 05.05.23, 23:03
        Ooo dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka