Dodaj do ulubionych

A ten blond- jak wam się podoba.

06.05.23, 20:08
Mam teraz włosy szatynowe, ale chcę na blond i szukam fryzjera dobrego. Oczy są raczej ciemnawe, koloryt cery jasny, ale ciepły. Chcę raczej w ciepławym odcieniu. To zdjęcie ze strony salonu fryzjerskiego, ale nie podałąm linka tylko wklejam, bo nie chcę być posądzona o kryptoreklamę. Twarz klientki zanonimozowałam.
Podoba wam się?
Obserwuj wątek
    • snakelilith Re: A ten blond- jak wam się podoba. 06.05.23, 20:22
      To jest całkiem ładny kolor. Jasny, złoty blond. Włosy mogłyby być w lepszym kondycji, ale pytasz tylko o kolor. Tylko jesteś pewna, że ci pasuje? Szatyn to zwykle chłodny ciemny blond, ale większość kobiet ma tendencję do oceniania swojego koloru włosów jako ciemniejszy niż jest faktyczne, więc pewnie masz jakiś tam średni blond. Najważniejsze byś miała w tych naturalnych coś ciepłego, bo inaczej ten złoty może nie pasować do reszty.
      • clara.burgund Re: A ten blond- jak wam się podoba. 06.05.23, 21:03
        snakelilith napisała:

> To jest całkiem ładny kolor. Jasny, złoty blond. Włosy mogłyby być w lepszym ko
        > ndycji, ale pytasz tylko o kolor. Tylko jesteś pewna, że ci pasuje? Szatyn to z
        > wykle chłodny ciemny blond, ale większość kobiet ma tendencję do oceniania swoj
        > ego koloru włosów jako ciemniejszy niż jest faktyczne, więc pewnie masz jakiś t
        > am średni blond. Najważniejsze byś miała w tych naturalnych coś ciepłego, bo in
        > aczej ten złoty może nie pasować do reszty.

Ja jestem raczej ciepła w kolorycie, a zimnych kolorów nienawidzę. A ten kolor mi się bardzo podoba, szkoda tylko, że cena usługi bardzo wysoka.
    • jammer1974 Re: A ten blond- jak wam się podoba. 06.05.23, 21:06
      Oj sliczny ten blond. Przepiekny. Moja corcia taki ma. Oczywiscie naturalny. Bo jeszcze za mala na farby.
    • klaramara33 Re: A ten blond- jak wam się podoba. 06.05.23, 21:22
      Tak, takie mi też pasują. Cera cieplawa.
    • kaki11 Re: A ten blond- jak wam się podoba. 08.05.23, 09:30
      Kolor mi się bardzo podoba. Pytanie czy do Ciebie będzie pasował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka