beaucouptrop 07.05.23, 09:40 Skórzane. Mają być wygodne. To pierwsze kryterium. Najlepiej z lekkim twistem, nie sama klasyka. Macie jakieś marki do polecenia? Chętnie polskie. Szukam i szukam, ale nic nie wypadło mi jakoś szczególnie w oko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 09:51 Jeśli wygodne baleriny, to Tamaris (ale to pewnie wiesz), choć twistu się nie należy spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:27 A wiesz, że nie pomyślałam o Tamaris. Popatrzę co mają. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 10:09 Skorzane i granatowe, wygodne - Tommy Hilfiger. Ja w ogole mam duzo balerin, ale chyba wszystkie granatowe z TH bo maja ladny odcien granatu i miekka skore. One sa pewnie troche drozsze od innych firm ale ja zazwyczaj kupuje jak sa promocje albo wyprzedaz (w maju pewnie jeszcze za wczesnie na to, a nie wiem, jaki masz budzet). Baleriny to dla mnie buty niezbedne i ponadczasowe wiec zawsze jak znajde jakies w dobrej cenie to biore bo i tak predzej czy pozniej bede je nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:24 Zupełnie zapomniałam o TH. Zerknelam na ich stronę i mają też granatowe. W przyszłym tygodniu przejdę sie do ich sklepu iprzymierze. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 10:10 jeśli chodzi o wygodę w balerinach to zdecydowanie Geox, Clarks, Gabor. Caprice też są noszalne. Z polskich popatrz na Zapato. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:26 Geoxa mam już czarne. Chciałam coś innego. Właśnie wpadły mi w oko jedne z Caprice na Zalandoo i się zastanawiam, bo zupełnie nie znam tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:35 beaucouptrop napisała: > Właśnie wpadły mi w oko jedne z Caprice na Zalandoo i się zastanawiam, bo zupełnie nie znam tej marki. jakościowo jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:27 Zapato polecam!!! Moje stopy kochają ich buty. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:53 Miałam zamiar kupić tylko jedną parę butów. Zajrzałam na ich stronę i nie jestem pewna czy na jednej się skończy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:30 To jeszcze upiekę dwie pieczenie przy jednym ogniu. Zna ktoś markę Jonak? Jeśli tak, to czy ich buty są wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:41 Tak, znam, mialam baleriny (takie w szpic) od nich, nosily sie ok. Ale ja raczej generalnie nie mam jakichs super wrazliwych stop wiec moze nie jestem miarodajna (za to geoxy, ktore wiekszosc znajomych chwali, poobcieraly mnie do krwi). Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:31 Geox ma teraz baleriny z plecionej skóry, także granatowe. Mam ten model w innym kolorze i jest wygodny. www.geox.com/en-PT/leather_ballerina_flats-blue-palmaria_woman-D15MUA00081C4000.html Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:52 nie potrzebuję żadnych ale jak zaczęłam oglądać, to tym chyba się nie oprę: www.zalando.fr/hoegl-boulevard-ballerines-ocean-hu211a0v4-k11.html Mają wszystko, co lubię: klasykę i zgrabniutki kształt. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:44 www.fitflop.com/eu/en/shop/allegro-soft-leather-ballerinas-p-Q74#399 Mam te. Najwygodniejsze baleriny ever. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 11:51 www.vagabond.com/pl/jolin-5508-101-68/ Tez wygodne. Ja akurat mam jolin dwukolorowe, bez kokardki. Ciut twardsza Skóra. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 12:28 A nad tymi się zastanawiam 7mil.pl/baleriny/balerina-granatowa-damska-905.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=balerina-granatowa-damska&gclid=Cj0KCQjwmN2iBhCrARIsAG_G2i67M27jBGrA7JjqTyHUULFCqdM8_nrFd9YLkSgsR_pqgFmkkl9EJzgaAlnTEALw_wcB Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Baleriny granatowe poszukiwane 07.05.23, 12:51 Nina Basco, ninabasco.pl/buty/baleriny-navy.html Odpowiedz Link Zgłoś