Dodaj do ulubionych

Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi?

07.05.23, 10:12
Sporo tu porad ubraniowych, czy mogę liczyć na poradę dot oświetlenia? Szukam bezskutecznie:
1. Oświetlenia do łazienki dla dziecka w nocy. Łazienka jest nowa i nie wchodzi w grę kucie niczego. Więc coś raczej na baterie, ew. do gniazdka. Coś co nocą się zaświeci jak dziecko przyjdzie na siusiu. Z czujnikiem ruxhu? Dobrej jakości.
2. Lampki nocne do sypialni małżeńskiej. Stojące (nie chce montować na ścianie). Główny wymog: możliwość zmiany mocy oświetlenia. Żeby można było podkręcić mocniej do czytania i słabiej do śpiącego dziecka.

Z góry dziękuję za polecenia.
Obserwuj wątek
    • em_em71 Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 10:51
      Dobry wstęp dla spamerów 😀
      Ładna niedziela, nie chce mi się spędzać czasu na klikaniu w stronki z lampami. Ale życzę powodzenia w poszukiwaniach.
      • jednoraz0w0 Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 15:26
        A to swoją drogą, nie wierze ze szukanie lampki do łazienki z detektorem ruchu było BEZSKUTECZNE, przecież tego w sieci jest od chuja i jeszcze trochę.
        • carriemat Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 20:01
          W sieci jest tego tyle że nie mogę podjąć decyzji. Liczyłam że ktoś poleci sprawdzony model sad
    • alpepe Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 10:56
      Idziesz do castoramy na lampy i w dziesięć minut masz, czego potrzebowałaś, tak myślę.
      • carriemat Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 20:01
        Nie. W casto nie ma ani jednej lampy nocnej z regulacją światła. W Ikei są 2.
    • berdebul Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 11:12
      Są światełka do wc, montowane przy desce. Otwierasz klapę i swieci.
    • jednoraz0w0 Re: Lampy potrzebne. Może ktoś doradzi? 07.05.23, 15:24
      Chińczycy maja takie, bardzo fajne są
      (Na pewno w niechinskich sklepach można kupić dokładnie te same 5 razy drożej):
      Ładują się przez USB, mocowane na magnes, mają samoprzylepne metalowe płytki żeby zamontować gdzie chcesz, maja czujnik ruchu, pół godziny ładowania wystarcza na przynajmniej tydzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka