Dodaj do ulubionych

Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy

07.05.23, 15:17
Mam blackout w głowie.
I przepraszam za wczorajszy post.
Byłam pod wpływem a.
Dzięki za parę wpisów,bo mi pomogły zobaczyć sama siebie.
Film był o grupie kibiców piłki, dość agresywny.,...no kurde mam na końcu języka..
Obserwuj wątek
    • shellyanna Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 16:26
      Furioza.
      Zadbaj o siebie. Ostatnie czego Ci potrzeba to %
      • sol_13 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:22
        Słaba ta furioza, chyba najgorszy film o kibolach z tych, które oglądałam.
        • shellyanna Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:32
          sol_13 napisała:

> Słaba ta furioza, chyba najgorszy film o kibolach z tych, które oglądałam.
          Nie oglądam filmów o kibolach, a ten akurat obejrzałam z ciekawości Damieckiego i uważam, ze był bardzo ok. I film i Damiecki. I Ksiazkiewicz.
          • hrabina_niczyja Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:33
            Ja też i Damięcki, który zawsze mi się kojarzył z takim nijakim chłopaczkiem z przedziałkiem wreszcie zaczął mi się jawić jako facet.
          • sol_13 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 19:41
            A ja oglądam.
            To z polskich już te Skrzydlate Świnie z Małaszyńskim lepsze.
            • shellyanna Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 08.05.23, 07:53
              Raczysz żartować
              • sol_13 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 09.05.23, 21:12
                Nie raczę, ale może to dlatego, że ja organicznie nie cierpię Damięckiego.
                Z dobrych filmow o kibolach polecam Football Factory i Hooligans.
      • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:46
        Dzięki. Miałam doła, wiem każdy tak mówi..
        Chodzę na terapię,ale czasami dopada mnie taki zgon. Nie od picia tylko życia.
        O rymnelam.
        Nie daję sobie rady i tyle.
    • alex_vause35 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 16:30
      Ty nie przepraszaj, tylko poszukaj pomocy...
      • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:49
        Chodzę na terapię rodziny i moją własną alko.
        I czasami mi dopada dół, może za późno,może ja nie potrafię.
        • alex_vause35 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 18:36
          A są u was takie grupy wsparcia, dodatkowo, oprócz terapii? Dla rodzin osób uzależnionych? To bardzo dużo daje, móc rozmawiać z ludźmi z takim samym problemem.
          • alex_vause35 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 18:37
            I dla uzależnionych zarazem.
    • joanna266 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:33
      Ja w tej tematyce polecam "skrzydlate świnie". Też polski
    • taniarada Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:40
      Chrzanić kibolii to sobie obejrzyj youtu.be/2fQghzc1oSQ
    • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:52
      A film był dla exa,on teraz z tymi kibicami się trzyma.
      Chciałam trailer,żeby pokazać jak to wygląda.
      No zjebalam życie,tak w temacie.
      • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 17:58
        Znowu płaczę zamiast sprzątać czy coś pozytywnego.
        Nie daję rady. A kiedyś nie byłam taka,pierdolona menopausa.
        • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 18:01
          Biorę Eutirox,na tarczycę Hashimoto. Ale chyba kompletnie ohujalam.
          Nienawidzę się za te płacze i rozżalonie nad sobą.
          • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 18:02
            Jakby coś będzie w gazetach.
            • lalkaika Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 18:14
              Płacze i teraz. I niewiedzę się takiej.
              Jak robić i wiadomo a.
              Wiem,że więcej u tych mafii,ale i tam mnie niestety nie chcąc
      • zazou123 Re: Jak się nazywa ten film o kibicach? Dość nowy 07.05.23, 19:29
        Odetnij się od exa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka